Дениз Джан Акташ и Хафсанур Санджактутан са заедно

 

Макар и със закъснение, още една любов от екрана прерасна в реалността! Изпълнителите на главните роли в драмата "Разплакваща любов" (Aşk Ağlatır), излъчила се през есента на миналата 2019-а година в Турция, изживяват любовен романс. Става въпрос за младите звезди Дениз Джан Акташ и Хафсанур Санджактутан

За връзката между Дениз Джан и Хафсанур се спекулира от няколко седмици насам. Официално изявление от тяхна страна по този повод до момента не е направено, но по снимките, които публикуват в профилите си в социалната мрежа Instagram, може да се съди, че слуховете са верни... Наскоро Акташ и Санджактутан споделиха свои отделни фотоси, но от едно и също място и по едно и също време. Двамата са заминали заедно на почивка за няколко дни в турския летен курорт Бодрум, от където се и тагнаха в интернет. 


Напомняме, че звездата на Дениз Джан Акташ изгря през 2016 г. в младежката драма "Животът понякога е сладък" (Hayat Bazen Tatlıdır). Последвалото му участие бе през 2018-а в психо-трилъра "Двор" (Avlu). В момента се снима с главна роля в новия сериал "Търси мениджъра ми" (Menajerimi Ara). Хафсанур Санджактутан пък предстои да гледаме отново на екран през новия сезон в новия сериал "Последно лято" (Son Yaz), в който ще си партнира с Алперен Дуймаз. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.