Фърат Танъш призна, че е страдал от алкохолизъм

септември 21, 2020

Фърат Танъш призна, че е страдал от алкохолизъм! Наскоро известният турски актьор, когото гледаме всяка делнична вечер в България в епизодите на драмата "Завинаги" (İstanbullu Gelin) по БТВ, направи шокиращи разкрития относно миналото си. Допреди 10 години екранният Адем е имал сериозни проблеми с пиенето и дори се е лекувал в специализирана клиника.

Признанията Фърат Танъш направи при гостуването си в студиото на новото предаване на известния турски телевизионен водещ Окан Баюлген. Пред него 45-годишният актьор заяви, че именно проблемите му с алкохола са били причина за скандалите, свързани с професионалния и личния му живот по онова време.

През 2011 г. Фърат се снима в игралния филм на големия турски режисьор Нури Билге Джейлян "Едно време в Анадола" (Bir Zamanlar Anadolu'da). Голям отзвук в медийното пространство по това време намира неговото неявяване на премиерата на лентата, както и фактът, че гласовият дублаж на героя му в нея Кенан бива поверен на друг актьор. Ето, че причината за тези странни подробности от кариерата на Танъш излизат наяви чак сега... 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.