Свалят от екран "Мистър грешен" (Bay Yanlış)!

 

Листопадът в турския ефир започва... Един от най-гледаните летни сериали тази година приключва. Романтичната комедия "Мистър грешен" (Bay Yanlış), излъчвала се през изминалите три месеца с голям успех всяка петъчна вечер по турската FOX, бива финализирана с 14 епизода. Финалът на заглавието, оглавявано от Йозге Гюрел и Джан Яман, ще бъде показан следващия петък, 2 октомври, след 20.00 часа. 

Причина за свалянето от екран на "Мистър грешен" са незадоволителните рейтинги, които отчита от две седмици насам. Със завръщането на хитовете "Опасни улици" (Arka Sokaklar), "Рамо" (Ramo) и "Вятърничав" (Hercai) с нови сезони, както и след започването на новия "Червена стая" (Kırmızı Oda) романтичната комедия, продуцирана от компания Gold Film, рязко понижи резултатите си, паднали от 5 на 3%. 


Въпреки огромния интерес, на който се радва "Мистър грешен" на международната сцена, и рекордния брой държави в чужбина, закупили правата за излъчването му, продуцентите и екипът му са взели решението да сложат край на транслацията му в Турция. 

1 коментар:

Анонимен каза...

Жалко, има толкова други сериал с колко по-нисък рейтинг от Bay Yanlış и не ги спират...

Предоставено от Blogger.