"Турски награди 2020": Берен Генчалп е най-доброто дете актьор за годината

 
Здравейте, приятели! Петък е, 25 септември, и е време да обявим резултатите от гласуването към втората категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добро дете актьор от сериал. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха 100 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега!

Като най-добро дете-актьор за 2020 г. мнозинството читатели на СЕРИАЛИ в България посочи Берен Генчалп! За малката актриса от драмата "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı) гласуваха цели 65%. 

Второто място отредихте за Джансън Мина Гюр. Чаровницата, играеща в "Обещание" (Yemin), събра 13% подкрепа.

С бронз финишира малкият Адин Кюлче. С ролята си на малкия Али Вефа в медицинската драма "Лекарят чудо" (Mucize Doktor) той заема третото място в класацията с 8%. 

Ето и останалите резултати: на четвърто място с 6% застава Мехмет Емин Гюней от "Дете" (Çocuk). Петата позиция си поделят Берен Касъмоулларъ от "Вавилон" (Babil) и Емир Йозякъшър от "Шампион" (Şampiyon) с по 3%. И шести е Пойраз Ар от "Казвам се Мелек" (Benim Adım Melek) с 2%. 

_________________________________________________________________________________


ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ТРЕТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2020" - ЗА НАЙ-ДОБРА ТУРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТАЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - KANALD, STARTV, FOX, ATV, SHOWTV, TRT1 И TV8, КОЯТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 2 ОКТОМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.