"Турски награди 2020": най-добрият летен сериал за годината е "Почукай на вратата ми"

 

За пета поредна година СЕРИАЛИ в България организира класацията "Турски награди", определяща най-добрите сериали и актьори в южната ни съседка според хилядите им български фенове. Време е да обявим резултатите от първата категория, по традиция - отсяваща най-харесвания летен сериал в Турция за 2020 г.! 

Най-добрият летен сериал за 2020 г. е "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı)! За романтичната комедия, оглавяваща и телевизионните класации в Турция, гласуваха 65.54% от всички близо 200 анонимни потребители, участвали във вота през изминалата една седмица. 

На втора позиция застава "Мистър грешен" (Bay Yanlış). За романтичната комедия с Джан Яман и Йозге Гюрел своя вот дадоха 30.51%.

Третото място е заето от "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk). Семейната комедия на KanalD с Фуркан Андъч и Езги Шенлер получи подкрепа от 2.82%.

И четвърта е семейната комедия "Погубена младост" (Gençliğim Eyvah) на ATV с 1.13%. 


ВТОРАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2020" ЩЕ ОПРЕДЕЛИ КОЕ Е НАЙ-ДОБРОТО ДЕТЕ АКТЬОР В ТУРЦИЯ ЗА ГОДИНАТА! НОМИНИРАНИ СА ДЖАНСЪН МИНА ГЮР ОТ "ОБЕЩАНИЕ" (YEMİN), БЕРЕН ГЕНЧАЛП ОТ "ДЪЩЕРЯТА НА ПОСЛАНИКА" (SEFİRİN KIZI), МЕХМЕТ ЕМИН ГЮНЕЙ ОТ "ДЕТЕ" (ÇOCUK), ПОЙРАЗ АР ОТ "КАЗВАМ СЕ МЕЛЕК" (BENİM ADIM MELEK), АДИН КЮЛЧЕ ОТ "ЛЕКАРЯТ ЧУДО" (MUCİZE DOKTOR), ЕМИР ЙОЗЯКЪШЪР ОТ "ШАМПИОН" (ŞAMPİYON) И БЕРЕН КАСЪМОУЛЛАРЪ ОТ "ВАВИЛОН" (BABİL). ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВАШИЯ ФАВОРИТ ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 25 СЕПТЕМВРИ! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.