"Какво гледат в Турция?" (318): от 6 до 12 юли 2020 г.

Започват още два нови летни сериала! През предстоящите летни среди в prime-time-а на FOX ще се върти "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı), бележещ завръщанията на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин на екран. В ден четвъртък по KanalD пък ще гледаме "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk), оглавяван от Фуркан Андъч, Езги Шенлер, Нилай Дениз и Ийт Киразджъ. Двете нови заглавия ще допълнят лятната програма на турските телевизии, заставайки редом до вече започналите и привлякли не малък зрителски интерес "Погубена младост" (Gençliğim Eyvah) на ATV от понеделник и "Мистър грешен" (Bay Yanlış) на FOX от петък. Четирите летни сериала тази година ще се излъчват без конкуренция, което им осигурява големите шансове да пожънат успех и да продължат и на есен през новия телевизионен сезон 2020-2021 г. в Турция. Дали ще се възползват от тази възможност? 
Освен новите заглавия, през лятото продължават излъчванията и на два сериала на TRT1 - "Шампион" (Şampiyon) в четвъртък и "Ставай да вървим" (Kalk Gidelim) в събота. За момента рейтингите и на двата са доста ниски, което много вероятно ще доведе до финализиранията им в края на летния сезон. 
Какви рейтинги ще отчетат сериалите в Турция за периода от 6 до 12 юли 2020 г., научавате единствено и само в новото издание №318 от "Какво гледат в Турция?", което ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата.

Рейтинги за понеделник, 6 юли:
Спад в интереса към себе си бележи "Погубена младост" (Gençliğim Eyvah). Семейната комедия на ATV продължава да се разписва със средно представяне от около 4% вече месец след старта си, като ако не успее да привлече по-голям интерес, продължаването ѝ на есен отсега изглежда малко вероятно...

3. "Погубена младост" (Gençliğim Eyvah):
телевизия: ATV | рейтинг: 3.90%
AB:       място: 3 | рейтинг: 3.10%

Рейтинги за вторник, 7 юли, няма, тъй като не бяха излъчени сериали!


Рейтинги за сряда, 8 юли:
В сряда дългоочакваната си премиера направи "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı)! Романтичната комедия на FOX, бележеща завръщането на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин на екран, се представи доста добре със старта си - с 4% в основната и 5% рейтинг в групата на интелигентните зрители.

3. ПРЕМИЕРА: "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı):
телевизия: FOX | рейтинг: 4.09%
AB:         място: 2 | рейтинг: 4.99%


Рейтинги за четвъртък, 9 юли:
Още един летен сериал стартира в Турция! Романтичната комедия "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk), оглавявана от Фуркан Андъч и Езги Шенлер, излъчи първия си епизод в ефира на KanalD, като отчете среден рейтинг от 3%.

3. ПРЕМИЕРА: "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk):
телевизия: KanalD | рейтинг: 3.23%
AB:              място: 5 | рейтинг: 2.17%


Рейтинги за петък, 10 юли:
Интересът към "Мистър грешен" (Bay Yanlış) продължава да нараства! Романтичната комедия на FOX с Джан Яман и Йозге Гюрел в главните роли заема челна позиция в петъчния prime-time с повече от добър резултат от 5% и половина, претендирайки за титлата "Най-гледан летен сериал за 2020 г.".

2. "Мистър грешен" (Bay Yanlış):
телевизия: FOX | рейтинг: 5.45%
AB:        място: 1 | рейтинг: 4.91%

Рейтинги за събота, 11 юли:
Ниски рейтинги продължава да отчита "Ставай да вървим" (Kalk Gidelim). Семейната комедия на TRT1 заема място в средата на ТОП 10, но с незадоволителна гледаемост от 2%, което може да ѝ изиграе лоша шега...

6. "Ставай да вървим" (Kalk Gidelim):
телевизия: TRT1 | рейтинг: 1.94%
AB:         място: 6 | рейтинг: 2.10%

Рейтинги за неделя, 12 юли, няма, тъй като не бяха излъчени сериали!

ОБЗОР:
Време е да научим кои са най-гледаните сериали и най-гледаните телевизии в южната ни съседка за периода от 6 до 12 юли 2020 г.!

Най-гледаният сериал за седмицата е романтичната комедия "Мистър грешен" (Bay Yanlış) на FOX от петък с 5.45% рейтинг. На второ място застава премиерата на "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) на FOX от сряда, която бележи резултат от 4.09%. На трета позиция е семейната комедия "Погубена младост" (Gençliğim Eyvah) на ATV от понеделник, привличаща 3.90% зрителски интерес. Четвърти е стартът на "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk) на KanalD от четвъртък с 3.23% гледаемост. И на пето място застава семейната комедия "Ставай да вървим" (Kalk Gidelim) на TRT1 от събота, отчитаща 1.94% рейтинг.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.