"Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) - нов сериал с Ханде Ерчел от 1 юли

Сериалът, бележещ завръщанията на екран на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı), стартира в Турция на 1 юли! Обещаващото лятно заглавие, продуцирано от компания MF Yapım, ще се излъчва всяка сряда вечер след 20.00 часа в ефира на турския канал FOX. Всички подробности около новата романтична комедия научавате в следващите редове!

Освен Ханде Ерчел, позната в България от "Слънчеви момичета", "Любовта не разбира от думи" и "Черната перла", и Керем Бюрсин, чиято звезда изгря във "В очакване на слънцето" и когото сме гледали у нас в "Сърцето на града", в актьорския състав на "Почукай на вратата ми" ще видим още Неслихан Йелдан ("Цвете от изтока", "Сезонът на черешите" и "Завинаги"), Биге Йонал, Еврим Доан, Исмаил Еге Шашмаз, Анъл Илтер, Мелиса Дьонгел, Чааръ Чътанак, Елчин Афаджан, Ситаре Акбаш, Башак Гюмюлджинелиоулу, Алиджан Айтекин, Сарп Бозкурт, Ахмет Сомерс, Дорукхан Кенгер, Илкяз Арлан и Сибел Мелек Арат. 

Режисьор на "Почукай на вратата ми" е Ендер Мъхлар, известен с работата си по "Навсякъде ти" (Her Yerde Sen), а сценарист е Айше Юнер Кутлу, участвала в написването на "Свободен дух" (Erkenci Kuş). Музикалните теми, които ще съпровождат сериала, пък са композирани от Джем Йоет, работил по-рано по "Малки убийства", "Свободен дух" и "Една семейна история".

В основата на сюжетното развитие в "Почукай на вратата ми" стои Еда (Ханде Ерчел) - девойка, възлагаща всички надежди за бъдещето си на образованието си. Работейки като цветарка, за да се препитава, докато учи, Еда ще остане разочарована, щом разбере, че стипендията за образованието ѝ в чужбина бива прекъсната. Точно в този труден за нея момент тя среща Серкан (Керем Бюрсин) - млад бизнесмен, който ѝ предлага да поеме разходите по следването ѝ при едно условие - за два месеца да я представя пред обкръжението и семейството си като своя годеница. Колкото и против да е, Еда се съгласява и така двамата със Серкан поемат по път без връщане назад, в който любовната им игра постепенно ще стане реалност.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.