"Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk) - нов сериал с Фуркан Андъч от 9 юли

Известна е стартовата дата на още един летен сериал! "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk) ще направи дългоочакваната си премиера на 9 юли (четвъртък), като ще се излъчва всяка четвъртък вечер след 20.00 часа в ефира на турския KanalD. Главната роля в новата романтична комедия изпълнява известният актьор Фуркан Андъч. Повече подробности около заглавието научавате в следващите редове! 

"Любов на покрива" е продуциран от компания Mia Yapım, стояща зад хитовата драма "Вятърничав" (Hercai), чийто трети сезон предстои на есен. На режисьорския стол на проекта застава Баръш Йош, доказал се по-рано с работата си по "Огледален свят" и "Любов под наем", а сценарият е поверен на Сайгън Делибаш и Фетхи Кантарджъ

Редом до Фуркан Андъч, заел второ място в тазгодишното издание на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2020 г., застават не по-малко популярните му колеги Езги Шенлер, чиято звезда изгря през 2016-а в "Бодрумска приказка" (Bodrum Masalı), Нилай Дениз от "Любов от втори опит" и Ийт Киразджъ. Актьорският състав на "Любов на покрива" се допълва още от Ренан Билек ("Времето лети"), Тюляй Гюнал ("Божествено"), Ерхан Язъджъоулу, Ебру Айкач, Бурак Тамдоан ("Малки жени", "Черни пари и любов" и "Сърцето на града"), Пелин Йозтекин, Бюлент Сейран ("Пепел от рози"), Бедиа Енер ("Листопад", "Черни пари и любов" и "Научи ме да обичам") и други. 

В основата на сюжетното развитие в "Любов на покрива" застават темите за силата на семейството и борбата за любов. Всичко започва с идването на Атеш (Фуркан Андъч) и Ясемин (Нилай Дениз), които с помощта на малка и невинна лъжа успяват да влязат в дома на едно сплотено и голямо семейство и да заживеят на покрива му. Не след дълго обаче двамата ще се сблъскат с последствията от тази своя лъжа, както и с първите пориви на истинска любов в живота си, изпитващи към Айшен (Езги Шенлер) и Демир (Ийт Киразджъ). 


Няма коментари:

Предоставено от Blogger.