"Турските актьори 24/7" (273): от 1 до 7 юни 2020 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 7 юни, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 1 до 7 юни 2020 г., научавате сега от новото издание №273 от "Турските актьори 24/7"! 

1) ЕРКАН МЕРИЧ Е ЛЮБИМАТА ТУРСКА ЗВЕЗДА НА БЪЛГАРИЯ ЗА 2020 Г.! Актьорът, изпълнил главната роля в хитовата драма "Назови ме по име" (Adını Sen Koy) и спечелил световна слава с нея, е големият победител в седмия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България! На големия финал за Еркан Мерич своя вот дадоха цели 76.68% от всички близо 2000 анонимни потребители, включили се в гласуването. На второ място се класира Фуркан Андъч, на трето - Ебру Шахин, на четвърто - Хазал Субашъ, и на пето - Алперен Дуймаз. Благодарим на всички, подкрепяли активно своите фаворити през изминалите три месеца! 

2) Нови силни попълнения към актьорския състав на "Основаването на Османската империя" (Kuruluş Osman)! Към екипа на историческата драма, излъчваща се с огромен успех всяка сряда вечер по ATV, се присъединяват актрисата Йешим Джерен Бозоулу и актьорът Едиз Хун. Йешим е известна в България с ролите си в сериалите "Моят живот" (O Hayat Benim) и "Втори шанс" (Kalbimdeki Deniz), като за последно се снима в провалилото се заглавие от пролетта на 2019 г. "Противопоставяне" (Yüzleşme). Едиз пък е един от най-известните актьори ветерани в южната ни съседка, чиято последна изява на малкия екран бе в медицинската драма от 2014 г. "По пътя на живота" (Hayat Yolunda). Той ще изпълни ролята на вече остарелия Ертуурул, върху чийто живот бе базиран предшественикът на "Основаването на Османската империя" - "Възкресението на Ертуурул" (Diriliş Ertuğrul). 

3) "Шампион" (Şampiyon) с Толгахан Сайъшман продължава излъчването си през предстоящия летен сезон! Това стана ясно заедно с обновяването снимачния процес на драмата на TRT1, ротирала се допреди пандемията от коронавирус всяка неделна вечер. Сериалът, в който освен актьора от "Сезони на любовта", "Сега и завинаги" и "Черната перла" гледаме още Йълдъз Чааръ Атиксой, Гизем Караджа и Еркан Авджъ, ще заснеме още 7-8 епизода, като ще продължи да се върти в ефира на турската национална телевизия без прекъсване и през предстоящите летни седмици, след което ще бъде финализиран.

4) Джан Яман се мести в дома на известна турска певица! Героят на световноизвестния актьор от "Любов на инат", "Горчиво и сладко" и "Свободен дух" в новия му сериал "Господин грешка" (Bay Yanlış) ще обитава луксозния апартамент с басейн и тераса на турската певица Линет. Той се намира във висока жилищна сграда тип небостъргач в истанбулския квартал Аташехир. В лятната романтична комедия, чийто старт се очаква в края на юни или началото на юли по FOX, Джан Яман ще вдъхне живот на главния герой Йозгюр, който е собственик на ресторант. Негова партньорка, както вече информирахме, ще бъде Йозге Гюрел, с която се снимаха заедно преди три години в "Горчиво и сладко" (Dolunay).

5) Известно дете актьор в актьорския състав на "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı)! Малката голяма звезда Сибел Мелек Арат, известна с ролите си в сериалите "Чучулигата" (Çalıkuşu), "Реакция" (Reaksiyon) и "Песента на живота" (Hayat Şarkısı) и филма "Малкият ортак" (Küçük Ortak), ще гледаме съвсем скоро на малък екран в новата лятна романтична комедия на FOX, оглавявана от Ханде Ерчел и Керем Бюрсин. Последната изява на Сибел Мелек Арат бе в първия сезон на интернет-сериала "Подарък" (Atiye) на интернет-платформата Netflix. Заедно с нея към каста на "Почукай на вратата ми" се присъединява още актьорът Юсуф Арат, познат у нас от "Изкушение". 

6) Гьоркем Севиндик напуска екипа на "Рамо" (Ramo)! Младият актьор, добил световна популярност с ролята си в хитовата военна драма "Обещание" (Söz), няма да вземе участие в предстоящия втори сезон на криминалето, излъчвало се допреди пандемията от коронавирус всяка вторник вечер с голям успех по ShowTV. Това обявиха в свое официално изявление продуцентите на заглавието от BKM. Снимките на втория сезон на "Рамо" ще започнат през август, като е любопитно, че освен в Адана, която бе основната локация на проекта, ще има и сцени, снимани в Истанбул.

7) Беркай Атеш е работил като охрана на Таркан! Тази любопитна подробност около своето минало разкри самият той в интервю пред своя колега и не по-малко популярен актьор Алиджан Юджесой. Известният в България с ролята си в "Майка" (Anne) и снимал се за последно в "Пропаст" (Çukur) актьор сподели, че когато е бил на 19 години, е работил като част от охранителния екип, следящ за спазването на реда на концертите на турската поп-звезда Таркан. Беркай разказа, че на него се е паднала най-трудната задача - да охранява пространствата зад сцената, които били обкръжени от фенове, искащи да си направят снимка с Таркан. Още по-любопитно е, че макар и работил като негов бодигард, Атеш така и не се е виждал с певеца.

8) Мерием Узерли е жената, заради която Чаалар Ертуурул се раздели с приятелката си? Това твърдят приближени до известния актьор и любима турска звезда на България за 2019 г., който преди няколко седмици сложи край на отношенията си с досегашната си половинка Кайла Манукян. Оказва се, че жената, от която арменката ревнувала Чаалар и заради която двамата се скарали, била не коя да е, а известната актриса Мерием Узерли от "Великолепният век". Именно с нея Ертуурул си партнира в новия им игрален филм "Ухаеш като дъщеря ми" (Kızım Gibi Kokuyorsun). За момента нито един от двамата не е излязъл с изявление по този повод, което може да се интерпретира като знак на съгласие за възникналите отношения помежду им...

9) Джейда Атеш очаква дете! Актрисата, добила световна популярност с ролята си в драмата "Огледален свят", е бременна в третия месец. Самата тя сподели благата вест в профилите си в социалните мрежи, обявявайки и пола на първородната си рожба - момиче. Напомняме, че Джейда се омъжи за бизнесмена Буура Топлусой през 2018 година. Ето, че две години след началото на брака им на път е плодът на любовта им. Последната изява на Атеш на малкия екран бе през през есента на 2019 г. в заглавието "Дете" (Çocuk). Известна е още и с ролята си във феномена "Моят живот" (O Hayat Benim). 

10) Мурат Далкълъч застава на мястото на Мурат Боз в "Гласът на Турция" (O Ses Türkiye)? Наскоро най-известният турски продуцент и шоумен Аджун Алъджалъ обяви, че предстои пълно обновление на състава на журито на музикалното шоу, излъчващо се по собствената му телевизия TV8. Въпросът кои известни певци ще застанат на овакантените места, неизбежно дойде на дневен ред в турското медийно пространство. Според приближени до предаването на съдийския стол на Мурат Боз, известен и като актьор, ще застане неговият не по-малко популярен колега и адаш Мурат Далкълъч, познат още като половинката на Ханде Ерчел. 

11) Джанан Ергюдер се завръща на екран! Изключително популярната актриса, известна с ролите си в сериалите "1001 нощ", "Златната клетка" и "Войната на розите", е пред подписване на договор за участие в новото заглавие "Обадете се на мениджъра ми" (Menajerimi Arayın). То ще бъде продуцирано от компанията доайен Ay Yapım и режисирано от майстора Али Билгин, доказал се през годините с работата си по хитове като "Забраненият плод", "Кварталът на богатите", "Искрите на отмъщението" и "Малки убийства". Сериалът ще започне през новия телевизионен сезон 2020-2021 г. по StarTV. Напомняме, че последната изява на Джанан Ергюдер на малкия екран бе през 2017 г. в провалилия се мюзикъл "Звездите са ми свидетели" (Yıldızlar Şahidim).

12) Сумру Явруджук изгуби домашния си любимец! Известната турска актриса ветеран, известна с ролите си в хитовете "Пепел от рози" и "Стая 309", обяви, че кучето ѝ порода голдън ретривър се е изгубило в района на истанбулския квартал Юскюдар, докато го е разхождала. Любимката на три поколения зрители призова феновете си в социалните мрежи да споделят обявата за изгубения ѝ четириног приятел. В помощ на намирането на кученцето Тони се отзова и известното предаване на разследващата журналистка Мюге Анлъ, излъчващо се всеки делничен ден по ATV, което разпространи негови снимки и подробна информация за изгубването му. Да се надяваме домашният любимец на Сумру скоро да се намери!

13) Афра Сарачоулу напусна отбора на блондинките и мина към този на брюнетките! С отварянето на фризьорските салони и центрове за разкрасителни процедури младата звезда, известна у нас с ролята си в "Г-жа Фазилет и нейните дъщери", реши да направи кардинална промяна във визията си и да потъмни светлата си коса. Красавицата, снимала се за последно в младежката психологическа драма "Учител" (Öğretmen), е прекарала пет часа във фризьорския салон, докато се боядиса в тъмно кестеняво и се подложи на други процедури, от които се бе лишила по време на двумесечната карантина заради пандемията от коронавирус. Вижте новата ѝ визия по-горе! 

Serhat Teoman « Celebrity Age | Weight | Height | Net Worth ...
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 8 юни, ще бъде публикуван брой №313 от "Какво гледат в Турция?", в който ще направим рейтинг-обзор на най-хитовите сериали, излъчвали се през последните години в четвъртък в южната ни съседка. В четвъртък, 11 май, идва ред на интервю с участника, класирал се на седмо място в "Любима турска звезда 2020" - актьора от "Север-Юг", "Любов в спешното отделение", "Майка" и "Дъщеря ми" Серхат Теоман. И в неделя, 14 юни, ще можете да прочетете брой №274 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.