"Турските актьори 24/7" (270): от 11 до 17 май 2020 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 17 май, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 11 до 17 май 2020 г., научавате сега от новото издание №270 от "Турските актьори 24/7"! 

1) ЧЕТВЪРТФИНАЛ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2020"! Акън Акъньозю, Алперен Дуймаз, Джерен Морай, Ебру Шахин, Еркан Мерич, Мелиса Аслъ Памук, Серхат Теоман, Фуркан Андъч и Хазал Субашъ са деветимата четвъртфиналисти в седмия сезон на най-успешното ни онлайн-състезание. Те оцеляха през всички номинационни и елиминационни кръгове, провели се през изминалите два месеца и половина, след които един по един отпаднаха други 9 от първоначалните общо 18 участници. Подкрепете този сред четвъртфиналистите, който според Вас трябва да продължи напред към полуфинала в петък, 22 май, в анкетата вдясно! 

2) Трима любими млади актьори се присъединяват към актьорския състав на "Погубена младост" (Gençliğim Eyvah). Договор за участие с продуцентската компания на новия летен сериал -  Süreç Film, са подписали Бурак Тозкопаран ("Твоят мой живот"), Екин Мерт Даймаз ("Ягодова любов") и Елиф Доан. С ключови роли в романтичната комедия, подготвяна за излъчване това лято по ATV, ще видим не по-малко известните и харесвани Гюнай Караджаоулу ("Огнено сърце"), Бахар Сюер ("Новата булка" (Yeni Gelin)), Ердем Кайнарджа ("Сърцебиене" (Kalp Atışı) и "Забранената ябълка" (Yasak Elma)), Бейти Енгин ("Тайни" и "Стая 309") и Кемал Учар. Напомняме, че "Погубена младост" ще бъде оглавен от Левент Юлген и Дженгиз Бозкурт. Снимките на сериала започват утре, 18 май, на специално изграденото за него плато във филмовия център в Бейкоз, Истанбул.

3) Фуркан Андъч се завръща на екран! Изключително популярният актьор, познат с ролите си в хитовете "Другите отчаяни съпруги" (Umutsuz Ev Kadınları), "Сладко отмъщение" (Tatlı İntikam), "Мерием" (Meryem) и "Братовчеди" (Kardeş Çocukları), ще оглави новият летен сериал "Покрив" (Çatı Katı). Както информирахме по-рано, заглавието се подготвя за излъчване това лято по KanalD, като ще бъде продуцирано от компания Mia Yapım, с чиято изпълнителна директорка Бану Акдениз Фуркан е сключил договор наскоро. С ключови роли в "Покрив" ще видим още Пелин Йозтекин, Ренан Билек ("Времето лети"), Бурак Тамдоан ("Черни пари и любов" и "Сърцето на града") и Бюлент Сейран ("Пепел от рози"). Напомняме, че последната изява на Андъч на малък екран бе в романтичната комедия от лятото на 2019 г. "Навсякъде ти" (Her Yerde Sen), завръщаща се с нови епизоди в българския ефир на честотите на БТВ Лейди от 26 май в 22.30 часа.

4) Любовен триъгълник на снимачната площадка на "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Çukurova)! Наскоро стана известно, че изпълнителката на главната женска роля в историческата драма на ATV Хилял Алтънбилек изживява любовен романс със своя по-възрастен колега Керем Алъшък. Връзката им стигна до знанието на обществеността в Турция, след като 59-годишният Керем бе забелязан наскоро от репортери, докато разхожда домашния любимец на 29-годишната Хилял - куче от породата бигъл. Близки до новосформиралата се светска двойка потвърждават, че карантината ги е сближила и е дала тласък на отношенията им. Любопитно е, че допреди да залюби Алъшък, Алтънбилек имаше дълга връзка с другия си екранен партньор от "Имало едно време в Чукурова" - Уур Гюнеш. Заформилият се любовен триъгълник на снимачната площадка на сериала неизбежно ще доведе до напрежение и конфликти при подновяването снимките му на есен...

5) Нургюл Йешилчай в нов сериал тази есен! Световноизвестната актриса, позната с ролите си в хитовете "Имението с лозите", "Ангелският остров", "Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Твоят мой живот" и "Великолепният век: Кьосем", ще оглави новия проект "Покаяние" (Kefaret). Той ще бъде продуциран от компания 25 Film, като ще бъде част от програмата на FOX през новия телевизионен сезон 2020-2021 г. Сценарият му е поверен на майсторката Махинур Ергун, а режисурата - на Селим Демирделен. Търси се новият екранен партньор на Нургюл Йешилчай, който да изиграе главната мъжка роля в "Покаяние".

6) Чаатай Улусой също предстои да гледаме отново на малкия екран през новия сезон! Актьорът, добил световна слава с участията си в хитовете "Огледален свят", "Кварталът на богатите" и "Вътрешен човек", се завръща в телевизионен ефир след тригодишно отсъствие в новия сериал "Барбарос" (Barbaros). Любимецът на милиони зрителки по света, чиято последна изява бе в интернет-сериала на Netflix "Пазителя" (The Protector), е подписал договор за участие с продуцентска компания Es Film в новия ѝ мащабен проект, който ще бъде режисиран от доказалите се през годините братя режисьори Ямур и Дурул Тайлян. "Барбарос" ще стартира в ефира на турската национална телевизия TRT1 на есен.

7) Почина един от най-известните филмови музикални композитори в Турция! Алпай Гьолтекин, написал саундтраковете към едни от най-харесваните и гледани сериали в южната ни съседка - "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), "Любов под наем" (Kiralık Aşk), "Име легенда" (Adı Efsane), "Войник" (Savaşçı) и "Двор" (Avlu), напусна този свят на 11 май, след като през последната една година се бореше с коварната диагноза тумор на мозъка. На погребението на Алпай, организирано от неговата съпруга Зейнеп Алася, с която той твореше музика, присъстваха десетки видни имена от турския шоу-бизнес и негови колеги, с които е работил, сред които Илкер Калели, Бурчин Терзиоулу и Джелил Налчакан от "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel). Почивай в мир, Алпай! 

8) Онур Бююктопчу с ново работно място! Изключително популярният комедиен актьор, добил световна слава с ролята на Корай в романтичната комедия "Любов под наем" (Kiralık Aşk), става новият водещ на известната телевизионна игра "Колелото на късмета" (Çarkıfelek). Напомняме, че за последно Онур се изявяваше отново като водещ, но на кулинарното състезание на "На вечеря сме" (Yemekteyiz) или турската версия на българското "Черешката на тортата", излъчвало се с огромен успех два сезона по TV8. Новият сезон на "Колелото на късмета" с водещ Онур Бююктопчу ще бъде част от лятната програма на KanalD тази година.

9) Световен успех за Есра Билгич! Актрисата, добила широка популярност с ролята си в историческия феномен "Възкресението на Ертуурул" (Diriliş: Ertuğrul), зае място в първите 4000 най-известни и харесвани актьори в целия свят в международния сайт за кино и телевизия IMDb. Красавицата, която през есента на 2018 г. се снима в провалилата се драма "Достатъчна е надежда" (Bir Umut Yeter), а доскоро оглавяваше хита "Рамо" (Ramo), чийто втори сезон предстои на есен по ShowTV, се класира на 3189 позиция сред всички над 11 милиона артисти от целия свят, регистрирани в платформата IMDb. 

10) Онур Сайлак ще става баща за втори път! Изключително популярният актьор, когото в България познаваме от "Гордата Аси" и "Огнено сърце", очаква дете от новата си възлюбена - мениджърката си Гьозде Йълмаз. Двамата имат връзка от три години насам и ето, че на бял свят предстои да се появи и плодът на любовта им. Напомняме, че Онур, известен още от работата си по заглавията "Спомни си, любима" (Hatırla Gönül), "Ти си моята родина" (Vatanım Sensin) и "Гарван" (Kuzgun), вече отдавна е баща на близначките Мая и Топрак, родили се по време на брака му с актрисата Туба Бююкюстюн, с която и след развода си поддържа топли отношения. Съвсем скоро предстои да гледаме Онур в българския ефир в новия сериал "Ирония на съдбата" (Çarpışma), подготвян за излъчване това лято по БТВ.

11) Бурак Дениз и Ханде Ерчел отново заедно! Актьорът, класирал се на десето място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2020", и актрисата, снимала се за последно в "Азизе" (Azize), предстои да застанат отново един до друг на екран, този път - дигитален. Любимата екранна двойка на милиони от романтичната комедия "Любовта не разбира от думи" отново ще си партнира след четири години в новия сериен проект, подготвян за излъчване по интернет-платформата BluTV - "Незавършеният кръг на любовта" (Yarım Kalan Aşklar Dairesi). Бурак е сключил договор за участие с продуцентите му от Tims&B Productions съвсем наскоро. Напомняме, че заглавието ще се състои от 8 епизода, като с ключова роля в него ще видим още Али Атай. Сценаристи ще са Етхем Йозъшък и Хакан Бономо, а режисьор - Умут Турагай.

12) Сватба по време на пандемия! Известната турска актриса Дидем Балчън, която познаваме с ролите ѝ в сериалите "Възкресението на Ертуурул" (Diriliş Ertuğrul), "Любовта на ангелите" (Meleklerin Aşkı) и "Основаването на Османската империя" (Kuruluş: Osman), се омъжи за своя любим Джан Айдън, въпреки карантината в южната ни съседка Турция. Спазвайки всички предпазни мерки срещу разпространението на заразата от коронавирус, 37-годишната Дидем се врече във вечна вярност на своя възлюбен, с когото има връзка от година насам, в компанията на тесен семеен и приятелски кръг от около 10 души. Младоженците, носели предпазни маски с тематични сватбени мотиви, бяха уважени от десетки други свои близки, които се присъединиха на сватбата виртуално посредством видео-връзка. Любопитно е, че скромната сватбена церемония на Дидем се състоя в кафенето, в което допреди три години се снимаше хитовият сериал "Песента на живота" (Hayat Şarkısı) в истанбулския квартал Арнавуткьой. 

13) Още една сватба се състоя през изминалата седмица! Младата актриса Шилян Макал, добила широка популярност с ролята си на Дилян в хитовата романтична комедия "Новата булка" (Yeni Gelin), сключи брак със своя възлюбен и известен футболист от Галатасарай - Шенер Йозбайраклъ. Двамата се венчаха в комплекса "Флора" в Истанбул, като е любопитно, че бяха обявени официално за съпруг и съпруга не от кого да е, а от самия кмет на Истанбул - Екрем Имамоулу. Брачен свидетел пък им беше техническият директор на футболния клуб Галатасарай - Фатих Терим. Да пожелаем на младата двойка дълго семейно щастие и много здраве!

Çukur'un 'Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil, Avrupa yolcusu ...
14)  Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 18 май, ще бъде публикуван брой №310 от "Какво гледат в Турция?". В четвъртък, 21 май, идва ред на интервю с десетия елиминиран участник в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2020" - актьора от "Милост", "Великолепният век: Кьосем" и "Пропаст" Еркан Колчак Кьостендил. И в неделя, 24 май, ще можете да прочетете брой №271 от "Турските актьори 24/7"

2 коментара:

Анонимен каза...

Какви са тези нови проекти, които се планират, като не се знае какво ще е станало с пандемията наесен?!

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Очаква се дотогава заразата да е отшумяла. В крайна сметка, хората трябва да работят и да се изхранват. Животът няма как да спре. ;)
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.