"Турските актьори 24/7" (247): от 25 ноември до 1 декември 2019 г.

декември 01, 2019
Здравейте, приятели! Неделя е, 1 декември, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 25 ноември до 1 декември 2019 г., научавате сега от новото издание №247 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Халюк Билгинер с награда "Emmy"! Изключително популярният актьор-ветеран, познат в България с ролята си в "Езел", спечели най-престижната статуетка за телевизия и кино в света и бе признат за най-добрия актьор на годината от световните критици. Халюк получава това голямо признание за играта си в интернет-сериала "Самоличност" (Sahsiyet), излъчил се през изминалата 2018-а година на платформата PuhuTV. Билгинер присъства на церемонията по награждаване на 47-те награди "Emmy" и лично получи престижната статуетка. Напомняме, че това не е първият международен успех на турското кино и по-точно - на наградите "Emmy". През 2017 г. драмата "Черна любов" (Kara Sevda) грабна приза за най-добра теленовела, написвайки история. Честито на Халюк Билгинер!

2) Йозджан Дениз се завръща на екран, този път - зад кадър! Световноизвестният актьор от сериалите "Имението с лозите", "Млечният път", "Черна роза" и "Част от мен", когото в момента гледаме в хитовата драма "Завинаги" (Istanbullu Gelin) всяка делнична вечер по БТВ, ще застане на режисьорския стол на новия проект с работно заглавие "Крал" (Kral). Йозджан ще заснеме новия сериал, вдъхновен от истинска история - тази на своя вуйчо. Вече е известна и телевизията, по която ще се излъчва - ATV. Предложения да изиграят главната мъжка роля в "Крал" са отправени към двама от най-известните актьори в южната ни съседка Баръш Ардуч и Бурак Дениз. Следете ни за повече актуална информация!

3) Мюжде Узман напуска екипа на "Войник" (Savasci)! Изключително популярната актриса, позната в България с ролите си във "Великолепният век" и "Любов под наем", няма да бъде част от актьорския състав на военната драма на FOX считано от 85-я ѝ епизод, който ще бъде излъчен другата седмица. В хита, въртящ се вече четири сезона с огромен успех всяка неделя, Мюжде изпълняваше ролята на лейтенант Фунда Турач. Главните роли във "Войник", напомняме, изпълняват Берк Октай, Сарп Левендоулу и Мурат Серезли. 

4) Гизем Караджа се завръща на голям екран! Любимката на милиони зрители по света от сериалите "Пътят на Емир", "Опасна красота", "Надежда за обич" и "Градско момиче" този път ще зарадва феновете си от големия екран с нова роля в игрален филм. Гизем, чиято последна изява бе в провалилата се драма от пролетта на 2018-а година "Човешка вина" (Insanlik Sucu), ще изиграе главната роля в историческата кино-лента "Махсуса" (Mahsusa), която ще пресъздаде историята на тайна агентка в Османската империя. Караджа ще си партнира с не по-малко популярните си колеги Гьокхан Кесер и Йълдър Кюлтюр ("Двама завинаги", "Ангели-пазители", "Малки тайни" и "Справедливостта на Кара"). Продуцентската компания, стояща зад "Махсуса", е UNCFilm. 

5) Нов комедиен сериал подготвя TRT1! През започващия месец декември турската национална телевизия ще даде началото на новото заглавие "Неудачници" (Tutunamayanlar), което ще бъде продуцирано от Istanbul Medya Akademisi и Neden Film. Главните роли в проекта ще бъдат поверени на популярните актьори Едже Чешмиоулу ("Перла", "Семеен сарай", "Времето лети" и "Великолепният век: Кьосем"), която за последно се снима във военната драма "Обещание" (Soz), Доу Демиркол, Шинаси Юртсевер ("Брак с чужденец" и "Любов и наказание") и Зафер Алгьоз. 

6) Сериалът "Бараж" (Baraj) бива подновен! Проектът, който трябваше да започне още през есента на изминалата 2018-а година, впоследствие бе отменен за неопределен период от време. Ето, че заснемането му отново е на дневен ред. Продуцентската компания, която ще застане зад "Бараж", e Med Yapim, а продуцентката му - Ямур Юнал, която по-рано работи върху "Горчиво и сладко" (Dolunay). За момента е известно единствено, че сценарист на сериала ще бъде Хасан Толга Пулат. Участие в проекта е предложено на световноизвестната актриса ветеран Небахат Чехре, позната от "Забраненият плод" и "Великолепният век" и снимала се за последно в провалилата се драма "Враг в семейството ми" (Yuvamdaki Dusman).

7) "Моят дом" (Evim) сменя заглавието си! Един от най-очакваните и обещаващи нови сериали този телевизионен сезон, който, както вече информирахме, ще бъде оглавен от звездите Демет Йоздемир и Ибрахим Челиккол, ще тръгне в ефира на TV8 в края на тази или началото на следващата година под името "Родният ти дом е твоята съдба" (Dogdugun Ev Kaderindir). Смяната на заглавието на проекта в последния момент преди началото му е било взето заради факта, че историята му е вдъхновена от книгата на известната турска психоложка Гюлсерен Будайъджъоулу "Момичето от прозореца" (Camdaki Kiz), а думите "Родният ти дом е твоята съдба" извеждат основната ѝ идея. 

8) Голям шок за Чаатай Улусой! Паралелно с участието си във филма "Огромния Юсуф" (Koca Yusuf), за което трябва да напълнее до 110 килограма, световноизвестният актьор от сериалите "Огледален свят", "Кварталът на богатите" и "Вътрешен човек" подготвяше и първата си режисьорска изява в написаната от него кино-лента "В името на свободата" (Azadlik Saka). Докато търсеше подходящо място за снимачна площадка в няколко турски села и в търсене на актьорите, които да изпълнят главните роли в съвместната му продукция с Толга Айдън, Чаатай получи неприятната новина от продуцентите на филма си, че той бива отменен за неопределен период от време.

9) Йозге Йозпиринчджи яхна тротинетка! Изключително популярната актриса от сериалите "Ангели-пазители", "Момичето с червения шал", "Любов от втори опит" и "Божествено", наскоро бе забелязана от папараци да кара електрическа тротинетка в истанбулския квартал Бебек. Крайната спирка на Йозге, която вече трети сезон се снима в социалната драма "Жена" (Kadin), бе фризьорският салон, в който отида, за да се разкраси. Пред пресрещналите я на излизане репортери Йозпиринчджи сподели, че ѝ е много по-удобно да се придвижва из града с тротинетка, тъй като не попада в така проблемните задръствания. 

10) Хюлия Авшар пропищя от крадец! Турската звезда с разностранни таланти - на певица, актриса и телевизионна водеща, стана жертва на нагла кражба в лятната си вила в курортното градче Айвалък през изминалото лято. Екранната Сафие султан от "Великолепният век: Кьосем" е била уплашена от шум в 06.30 ч. сутринта, като ставайки от леглото, за да види какво става, е видяла непознат мъж. Питайки го кой е и какво търси в дома ѝ, той побягнал. Впоследствие било установено, че са били откраднати 1500 лири в брой, както и две чанти, паспорта, снимки на дъщеря ѝ и бижута на Хюлия, с които стойността на кражбата възлязла на 15 000 лири. Крадецът е бил заловен, като в момента се води дело срещу него. Наказанието, което прокуратурата ще поиска, е 10 години лишаване от свобода.

11) Мерием Узерли е била причината за развода на Йозджан Дениз със съпругата му! Повод за ревност у вече бившата половинка на известния актьор от "Завинаги" - Фейза Актан, е дала горещата му сцена с целувка с актрисата Мерием Узерли в игралния филм от 2017 г. "Другата страна" (Oteki Taraf). Близки до разпадналата се светска двойка разкриват, че тогава бременната в четвъртия месец Фейза била доста чувствителна и Йозджан Дениз не е успял да я убеди, че въпросната сцена е просто част от работата му. Напрежението между двамата, възникнало именно заради ревността на Фейза към Йозджан от Мерием, намери своята кулминация с молбата за развод. 

12) Истанбулският въздух не понася на Йойкю Гюрман! Актрисата, нашумяла през последните две години с ролята си на Асие в социалната драма феномен "Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz), се завърна в Истанбул след финала ѝ. Йойкю, пребивавала досега в черноморския град Трабзон, наскоро бе забелязана от репортери заедно с приятеля си Фатих Ичмели на излизане от голям търговски център в Истанбул. Пред тях Гюрман сподели, че все още не може да свикне с въздуха в Истанбул, след като досега е дишала чистия в Трабзон. Красавицата, известна още с певческия си талант, сподели, че продължава да дава концерти и занапред. Освен това, Йойкю изяви и желание да продължи изявите си на телевизионния екран вече като телевизионна водеща на предаване. 

13) Берен Саат шокира феновете си с естествен външен вид. Наскоро бе излъчен първият трейлър към най-новия сериал с нейно участие "Дар" (Atiye), който се завърта от 27 декември на интернет-платформата Netflix. В тийзъра, оповестяващ началото на мащабния и дългоочакван проект, Берен се снима без абсолютно никакъв грим и виртуални корекции по лицето си, с което шокира милионите си почитатели. Напомняме, че последната актьорска изява на любимката от "Забраненият плод", "Пепел от рози" и "Щастливи заедно" бе в първия сезон на историческата драма "Великолепният век: Кьосем". 

Резултат с изображение за anil celik erkenci kus
14)  Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 2 декември, ще бъде финализиран брой №287 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 3-ти, ще започне новият №288, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 3 декември, ще бъде публикувано осмото за сезона и сто и седемнадесето подред издание от "Турция представя...", в което ще представим новите зимни сериали "Хекимоулу" (Hekimoglu) на KanalD и "Рамо" (Ramo) на ShowTV. В четвъртък, 5 декември, идва ред на интервю с актьора от хитовата романтична комедия "Свободен дух" (Erkenci Kus) Анъл Челик. В петък, 6 декември, ще обявим резултатите от гласуването за най-добра актриса и ще дадем началото на това за най-добър актьор за годината в класацията ни "Турски награди 2019". И в неделя, 8 декември, ще бъде публикуван брой №248 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.