"Турските актьори 24/7" (246): от 18 до 24 ноември 2019 г.

ноември 24, 2019
Здравейте, приятели! Неделя е, 24 ноември, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 18 до 24 ноември 2019 г., научавате сега от новото издание №246 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Чаатай Улусой надебеля! Световноизвестният актьор, познат в България с ролите си в "Огледален свят", "Кварталът на богатите" и "Вътрешен човек", качва все повече килограми. Причина за пълнеенето на 29-годишния любимец на зрителките е участието му в игралния филм "Огромния Юсуф" (Koca Yusuf), в който предстои да вдъхне живот на пехливанец. Крайната цел на Чаатай е да чукне 110 килограма на кантара. Една от последните снимки на Улусой, които изтекоха в интернет-пространството, шокира феновете му, тъй като на нея той видимо е доста напълнял. Напомняме, че последната му изява бе в интернет-сериала "Пазителя" (The Protector) на Netflix. 

2) Ханде Ерчел стана причина за международен скандал! Изключително популярната актриса от сериалите "Слънчеви момичета", "Любовта не разбира от думи" и "Черната перла", предстои да се снима за първи път в игрален филм, при това съвместна продукция на Турция и Иран - "Опияняваща любов" (Mest-i Ask). В историческата кино-лента 25-годишната красавица, снимаща се отскоро в новия сериал на KanalD и Surec Film "Азизе" (Azize), ще вдъхне живот на дъщерята на известния персийски поет и суфистки мистик Мевляна Руми - Кимя хатун, което стана повод за недоволството на голяма част от иранските зрители, очакващи филма, според които въпросната роля трябва да бъде поверена на иранска актриса. В отговор на отправените нападки Ханде Ерчел обеща, че ще опровергае всички съмнения в себе си с блестящото си представяне на голям екран, за което се подготвя усилено от дълго време.

3) Еркан Колчак Кьостендил и Шюкран Овалъ се сдобриха! Двамата колеги и бивши екранни партньори, снимали се заедно в провалилата се семейна комедия от есента на 2016 г. "Фамилия" (Familya), бяха скарани дълго време, като за причина за края на приятелството им се изтъкваше ревността на футболиста Джанер Еркин, за когото Шюкран се омъжи. Три години след съвместната им работа на една снимачна площадка Овалъ и Кьостендил решиха да дадат втори шанс на приятелството си. За това свидетелства един от последните фотоси на екранния Вартолу от "Пропаст" (Cukur), споделен в социалните мрежи, на който той позира с дъщерята на Шюкран и Джанер - Михран Еля. 

4) Един от най-мащабните и обещаващи нови сериали този сезон с преждевременен финал! "Куршум" (Kursun), който започна преди месец, ще завърши със седем епизода след две седмици. Причина за свалянето му от екрана на FOX са ниските рейтинги, които отчете с последните си два епизода. Историческата криминална драма, пресъздаваща събития от 70-те години на миналия век, бе оглавявана от Енгин Алтан Дюзятан и Бурчин Терзиоулу и продуцирана от Most Production. В заснемането ѝ са били вложени колосални средства, най-вече за построяването на отделна снимачна площадка и ушиването на костюми за героите в духа на 70-те. Присъединяването на актьора-ветеран Юнал Силвер и смяната на сценаристите с тези на "Пропаст" (Cukur) така и не успяха да вдигнат заглавието на крака и ето, че решението за финала му не закъсня.

5) Какво се случва с "Двор" (Avlu)? Психо-трилърът, който наложи напълно нови стандарти в турския телевизионен ефир, излъчи финала на втория си сезон в края на месец май т. г. по StarTV. Още тогава стана ясно, че телевизията няма намерение да го поднови с трети сезон, поне не и в своя ефир, отказвайки се от него въпреки високите рейтинги, които отчиташе. Впоследствие стана известно, че интернет-платформата Netflix е закупила правата за излъчването на "Двор" (Avlu), като първият сезон на сериала бе качен на сайта преди месец, попадайки под погледите на цял свят. Перспективата пред сериала, която обнадежди милионите му фенове, бе да бъде продължен с трети сезон вече като интернет-сериал, единствено на честотите на Netflix. Наскоро обаче актрисата, изпълнила една от главните роли в него - Джерен Морай, излезе с изявление, че нищо не е сигурно и че има вероятност "Двор" да не бъде продължен с нови епизоди. Екранната Ефсун от "Моят живот" добави още, че преглежда сценариите на няколко сериала, в които ѝ е предложено да участва. 

6) Ще се завърне ли Аслъ Тандоан на екран? Този въпрос си задават многобройните ѝ фенове, след като от последната ѝ телевизионна изява - в провалилата се драма "Враг в семейството ми" (Yuvamdaki Dusman), изминаха почти две години. Наскоро красавицата, позната у нас от "Мелодията на сърцето", "Щастливи заедно" и "Изкушение", бе забелязана от журналисти в истанбулски търговски център Zorlu. На въпросите им относно бъдещите ѝ професионални планове Аслъ, снимала се за последно в игралния филм "Обещах" (Soz Vermistim), отговори: "Всичко върви много добре, получавам чудесни отзиви за последния филм с мое участие. Това ме прави много щастлива. За момента не се задават други проекти на хоризонта". Тандоан направи впечатление и с естествения си външен вид без грим. 

7) Арзум Онан и Мехмет Аслантуу организираха парти-изненада по повод рождения ден на сина им Джан! Преди няколко дни наследникът на звездната двойка навърши 19 години, като бе изненадан от родителите си с торта и гости от най-близкото си обкръжение в известен ресторант в Истанбул. Актьорът от "Истанбулска приказка", снимал се за последно в "Братовчеди" (Kardes Cocuklari), и актрисата и модел от "Цвете от изтока" са женени от 1996 г. насам. Синът им Джан пък се ражда четири години по-късно - през 2000 г. Поздравления за слънчевото семейство Аслантуу!

8) Кадир Доулу сподели с милионите си последователи в Instagram как е изглеждал на 17 години! Преди няколко дни световноизвестният актьор от "Двете лица на Истанбул" и "Великолепният век: Кьосем", който в момента се снима във втория сезон на драмата "Реликва" (Vuslat) на TRT1, изненада феновете си в социалната мрежа със своя снимка отпреди двадесет години. Към любопитния фотос, на който 17-годишният Кадир е с дълга коса, той добавя, че въпросният е от времето, в което е работил в кафенето на своята близка приятелка Невра Джевиксой, носещо името Cafe Frappe и намиращо се все още в истанбулския квартал Бейоулу. 

9) Керем Бюрсин и Мелиса Шенолсун в любовна авантюра? Слуховете за връзка между двамата изключително популярни актьори се разпространиха в медийното пространство в южната ни съседка след изтичането на общите им снимки от провелия се наскоро втори Турски филмов фестивал в Холивуд, на който са присъствали. Според приближени до Керем и Мелиса, двамата са демонстрирали необичайна близост помежду си. И докато Шенослун се завърна в родна Турция преди няколко дни, Бюрсин остана за още известно време в Лос Анджелис при родителите си. Напомняме, че последната изява на Керем на малък екран бе във "Великолепният тандем" (Muhtesem Ikili), а тази на Мелиса - в "Затаен дъх" (Nefes Nefese). И двамата обаче наскоро направиха първите си крачки в интернет-пространството - Бюрсин в "Мечти и реалност" (Hayaller ve Hayatlar), а Шенолсун - в "Дар" (Atiye) на Netflix. 

10) Туан Туналъ вдига сватба с... украинка! Изключително популярният актьор, направил дебюта си в младежката драма "Морска звезда" (Deniz Yildizi), наскоро бе забелязан, хванат ръка за ръка, с девойка от украински произход на име Яна Мазанова. Пред пресрещналите ги репортери Туан, снимал се за последно в романтичната комедия "Свободен дух" (Erkenci Kus), сподели, че двамата предстои да сключат брак много скоро. Напомняме, че това няма бъде първата венчавка на Туналъ, който през 2013 г. се ожени за колежката си и екранна партньорка от "Морска звезда" Хазал Филиз Кючюккьосе, но през изминалата 2018-а двамата се разведоха. 

11) Хазал Кая роди! Световноизвестната актриса от "Забраненият плод", "Огледален свят" и "Изкушение" роди първородния си син в понеделник, на 18 ноември, в частна болница в Истанбул. Малкият Фикрет Али, както се казва бебето на Хазал и съпруга ѝ Али Атай, е дошъл на бял свят в 13.52 часа с размери от 2.68 килограма и 46.5 сантиметра. Комедийният актьор и съпруг на Кая - Али Атай, е присъствал на раждането на сина си, като не пропусна да сподели фотос от първите минути след идването му на бял свят, на който целува новородилата му майка и своя съпруга. Да пожелаем на младото семейство много здраве и щастие!

12) Ебру Шахин и Акън Акъньозю стояха 6 часа под дъжда! Двамата актьори, изпълняващи главните роли в хитовата драма "Вятърничав" (Hercai), се измокриха до кости заради сцена в новия епизод на сериала със свое участие. В продължение на шест часа екип от дванадесет души засне трудната сцена, която се оказа същинско предизвикателство за Ебру и Акън. Веднага след края ѝ двамата бяха стоплени и подсушени, за да не настинат. Въпросния момент от "Вятърничав" обаче си е струвал усилията по заснемането, тъй като се превърна в същинско събитие в социалните мрежи и бе оценен много високо. 

13) "Лекарят чудо" (Mucize Doktor) и "Жена" (Kadin) си гостуваха един на друг! Актьорите Танер Йолмез и Йозге Йозпиринчджи, изпълняващи главните роли в двата хитови сериала на FOX и Med Yapim, взеха специални участия в тях. Първа бе героят на Танер - Али Вефа, който гостува в "Жена" (Kadin) в епизода от вторник, последван от героинята на Йозге - Бахар, която гостува в "Лекарят чудо" (Mucize Doktor) в епизода от четвъртък. Подобни гостувания на герои от един сериал в друг на една и съща продуцентска компания стават все по-често срещано явление с цел взаимното повдигане на рейтингите им. 

Резултат с изображение за ozlem tokaslan
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 25 ноември, ще бъде финализиран брой №286 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 26-ти, ще започне новият №287, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 28 ноември, идва ред на интервю с актрисата от хитовата романтична комедия "Свободен дух" (Erkenci Kus) Йозлем Токаслан. В петък, 29 ноември, ще обявим резултатите от гласуването за най-добра драма от сериал и ще дадем началото на това за най-добър актьор за годината в класацията ни "Турски награди 2019". И в неделя, 1 декември, ще бъде публикуван брой №247 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.