"Турските актьори 24/7" (244): от 4 до 10 ноември 2019 г.

ноември 10, 2019
Здравейте, приятели! Неделя е, 10 ноември, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 4 до 10 ноември 2019 г., научавате сега от новото издание №244 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Кенан Имирзалъоулу с дебют на дигиталния екран! Световноизвестният актьор от "Диво сърце", "До последен дъх", "Езел" и "Справедливостта на Кара" ще изиграе главната мъжка роля в новия интернет-сериал "Алеф" (Alef), който ще се излъчва единствено на интернет-платформата BluTV, собственост на KanalD. В полицейската драма участие ще вземат още не по-малко популярните Мелиса Сьозен, позната у нас от "Златната клетка", и Ахмет Мюмтаз Тайлян, когото сме гледали във "Вярна на себе си", "Любов назаем" и "Градско момиче"). Сериалът ще бъде продукция на May Produksiyon и ще бъде режисиран от Емин Алпер. Премиерата му се очаква през 2020 г.

2) Ново попълнение в актьорския състав на "Реликва" (Vuslat)! Към екипа на драмата, излъчваща в момента епизоди от втори си сезон всяка понеделник вечер по TRT1, се присъединява изключително популярната актриса ветеран Семра Динчер, която у нас познаваме от "Изгубени години", "Мечтатели" и "Север-Юг". В "Реликва" екранната Рейхан от "Завинаги" (Istanbullu Gelin) ще вдъхне живот на Алидже - майката на Керем, изпълняван от Юмит Кантарджълар. Последната изява на Семра на малък екран бе в драмата от есента на 2018 г. "Не плачи, мамо" (Aglama Anne).

3) Мерт Фърат бе уволнен! Изключително популярният актьор от "Отмъщението" (Intikam), чиято последна изява на малък екран бе в модерната драма "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler), по план съвсем скоро трябваше да започне работа по снимките на нов игрален филм със свое участие - "Катинар" (Kilit). По време на първия снимачен ден обаче Мерт, който трябвало да вдъхне живот на полицай, не се представил по начина, по който се очаквало, и тъй като не оправдал гласуваното му доверие от режисьора на кино-лентата Адил Оуз Вализаде, бил уволнен от екипа. Така снимките на филма биват временно отменени, докато не се намери заместник на Мерт Фърат. Напомняме, че в "Катинар" ключови роли взимат още Мелиса Аслъ Памук, Джелил Налчакан, Мустафа Алабора и други.

4) Фарах Зейнеп Абдуллах с участие в нов игрален филм! Младата актриса, позната в България с ролите си в сериалите "Времето лети", "С Русия в сърцето" и "Великолепният век: Кьосем", ще се снима в новата кино-лента на известния турски режисьор Чаан Ърмак, носеща заглавието "Пътешествието на г-н Селим" (Selim Bey'in Yolculugu). В нея Фарах ще си партнира с изключително популярния си колега ветеран Халюк Билгинер, когото у нас сме гледали в "Езел". Любопитно е, че Абдуллах за втори път предстои да работи заедно с режисьора Чаан Ърмак, след като в началото на 2018 г. оглави сниманата от него драма "Гюлизар" (Gulizar). Последната изява на красавицата отново бе на голям екран във филма от началото на тази година "Шампион" (Sampiyon).

5) Аслъ Бекироулу е копие на майка си! 23-годишната актриса, добила широка популярност през последните четири години с участията си в хитови летни сериали, наскоро сподели в профила си в социалната мрежа Instagram своя снимка, на която позира заедно с майка си Сюхейля Бекироулу. Аслъ, която направи дебюта си на екран през 2015 г. във "В името на щастието" (Adi Mutluluk), през 2016 г. оглави "Достатъчна е усмивка" (Gulumse Yeter), а от лятото на настоящата 2019 г. насам играе главната роля на Суна в "Моята сладка лъжа" (Benim Tatli Yalanim), и майка ѝ събраха вниманието на десетки хиляди с поразителната прилика помежду си. Само за час общият им фотос събра над 60 000 харесвания. 

6) Нови подробности около игралния филм на Чаатай Улусой! Известно е заглавието, под което кино-лентата ще се излъчва на голям екран, гласящо "В името на свободата" (Azadlik Saka). Първият проект, в който световноизвестният актьор от "Огледален свят", "Кварталът на богатите" и "Вътрешен човек" ще застане на пред, а зад камера като негов режисьор, ще бъде заснет в турския град Лозенград (на турски Къркларели), намиращ се в близост до българската граница. Преди няколко дни Чаатай е посетил бъдещите снимачни площадки на филма заедно с кмета на Лозенград Ерхан Джейлян. 

7) Гизем Караджа води селски живот! Това призна самата актриса от сериалите "Опасна красота", "Надежда за обич", "Пътят на Емир", "Градско момиче" и "Черна любов" наскоро пред засекли я в голям истанбулски търговски център журналисти. Гизем, снимала се за последно в провалилата се драма от пролетта на 2018 г. "Човешка вина" (Insanlik Sucu), направи признанието, че води живот в непосредствена близост до природата, отглеждайки сама прехраната си, по повод преместването си от Истанбул в Измир, където живее вече от година насам със съпруга си Кемал Екмекчи. Караджа довери, че въпреки новия си адрес, често отскача до Истанбул, когато се затъжи за родителите си или има работни срещи. 

8) Бурджу Кара се завръща на голям екран! Изключително популярната актриса от сериала "Сълзи над Босфора" се въплъщава в една от главните роли в новия игрален филм "Любов без късмет" (Suursuz Ask). Последната изява на Бурджу на малък екран бе в провалилата се семейна комедия от есента на 2018 г. "Да можеше да не порастваме" (Keske Hic Buyumeseydik). Както информирахме по-рано в "Турските актьори 24/7", в "Любов без късмет" участия взимат още не по-малко популярните Ебру Шахин от "Вятърничав" (Hercai) и Исмаил Хаджъоулу от "Истанбулска приказка" и "Памуковата принцеса", снимащ се в момента в сериала "Дете" (Cocuk). Премиерата на кино-лентата е насрочена за 20 декември. 

9) Коя е жената до Акън Акъньозю? Този въпрос е сред най-задаваните в светското пространство в южната ни съседка напоследък, като отговорът му дойде преди няколко дни. Мълвата гласеше, че актьорът, който доби световна слава с участието си в хитовата драма "Вятърничав" (Hercai), изживява любовен романс с не по-малко популярната си колежка Серенай Саръкая. Клюката за връзка между тях обаче набързо бе опровергана от самия Акън, който бе спипан заедно с истинската си половинка - девойка на име Сандра Пестемалджиян, в един от големите търговски центрове в Истанбул. Двамата бяха хванати ръка за ръка, с което недвусмислено потвърдиха отношенията помежду си. 

10) Луда фенка се хвърли в морето заради Джан Яман! Преди няколко дни изключително популярният актьор от "Любов на инат", "Горчива любов" и "Свободен дух" посети известно заведение в истанбулския квартал Бебек. Научавайки местоположението на любимеца си, негова почитателка мигновено се озовала на същото място, сбъдвайки мечтата си да го види на живо. Играта на преследване като между котка и мишка обаче загрубяла, след като въпросната девойка напористо искала да се приближи до Джан и да го целуне. След като била възпрепятствана от охраната на заведението, от яд фенката се... хвърлила в морето! Привличайки вниманието на клиентите на ресторанта, в това число и на самия Джан Яман, фанатичната почитателка била извадена от водата от спасители, след което изпратена с такси до дома си. 

11) Бурджу Йозберк на корицата на списание Mag! Младата актриса, която у нас познаваме от "Слънчеви момичета", е на първа страница на ноемврийското издание на известното списание. Заедно с фото-сесията, която изпълнителката на главната женска роля в най-гледания летен сериал за 2019 г. "Любов на показ" (Afili Ask) засне, тя даде и интервю. В него Бурджу сподели, че е изключително директна и честна и често изрича това, което мисли, мигновено и без да се замисля. Йозберк обаче ни най-малко се притеснява от искренността си, а тъкмо напротив - дори изтъкна тази своя черта като едно от най-силните си качества.

12) Ясемин Ален се жалва от вманиачен и извратен свой почитател! Наскоро красивата 30-годишна актриса с английски произход сподели в профила си в социалната мрежа Instagram снимката и името на мъж, който по нейни думи от доста време насам упражнява индиректен сексуален тормоз спрямо нея посредством имейли, съдържащи неприлични послания. Ясемин посъветва всеки, който познае въпросното лице, да стои далече от него, тъй като е с изявени психически отклонения, по нейни думи. Ален е позната в България с ролята си в "Милост" (Merhamet).

13) Алпер Салдъран се разведе! Актьорът, когото в България познаваме от сериала "Ангели-пазители" (Melekler Korusun), сложи край на брака си със съпругата си Пънар Тунджегил. Това стана ясно от самата вече бивша светска двойка, която оповести новината за раздялата си в социалната мрежа Instagram. Напомняме, че Алпер и Пънар сключиха брак през 2013 г., но всъщност имаха връзка цели 14 години. Причина за развода им не се изтъква, но в постовете си в интернет двамата заявяват, че са взели това решение, за да запазят приятелството помежду си. Последната изява на Салдъран на малък екран бе в драмата "Една семейна история" (Bir Aile Hikayesi). 

Свързано изображение
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 11 ноември, ще бъде финализиран брой №284 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 12-ти, ще започне новият №285, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 12 ноември, предстои седмият за сезона и сто и шестнадесети подред брой от "Турция представя...", в който ще представим още два нови есенни сериала - "Основаването на Османската империя" (Kurulus Osman) на ATV и "Ферхат и Ширин" (Ferhat ile Sirin) на FOX. В четвъртък, 14 ноември, идва ред на интервю с актрисата от хитовата романтична комедия "Свободен дух" (Erkenci Kus) Йознур Серчелер. В петък, 15 ноември, ще обявим резултатите от гласуването за най-добра музика от сериал и ще дадем началото на това за най-добър злодей от сериал за годината в класацията ни "Турски награди 2019". И в неделя, 17 ноември, ще бъде публикуван брой №245 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.