"Турските актьори 24/7" (243): от 28 октомври до 3 ноември 2019 г.

ноември 03, 2019
Здравейте, приятели! Неделя е, 3 ноември, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 28 октомври до 3 ноември 2019 г., научавате сега от новото издание №243 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Ново попълнение в актьорския състав на "Жена" (Kadin)! Към екипа на социалната драма, излъчваща се всяка вторник вечер по FOX, се присъединява изключително популярният актьор Хакан Курташ. Познатият в България с ролите си в сериалите "Момичето, което обичах", "Изкушение" и "Горчиво и сладко" става част от историята на "Жена" считано от 70-ти епизод, който предстои да бъде показан във вторник, 5 ноември. В нея Хакан ще вдъхне живот на мистериозния Джан. Напомняме, че редиците в актьорския състав на "Kadin" драстично оредяха след напускането на двама от изпълнителите на главните роли в сериала - Джанер Джиндорук и Бенну Йълдъръмлар, в началото на третия му сезон. 

2) Бурджу Бириджик става модна икона! Изключително популярната актриса, добила световна слава след участията си във "Въпрос на чест" (Seref Meselesi) и "Песента на живота" (Hayat Sarkisi) и снимала се за последно в "Гарван" (Kuzgun), ще изиграе главната роля в новия игрален филм "Фериде" (Feride). В него красавицата ще вдъхне живот на голяма модна икона, като ще си партнира с най-добрата си приятелка и не по-малко популярна колежка Зейнеп Чамджъ, която застава зад кино-лентата не само като актриса, но и като сценарист. "Фериде" ще направи премиерата си по турските кина през месец януари 2020 г. 

3) Surec Film подготвя нов интернет-сериал! Младежката драма с работно заглавие "Лимит" (Limit) ще се излъчва на новата интернет-платформа beinCONNECT, като да изиграят главните роли в нея, се спекулира с имената на изключително популярните актьори Керем Бюрсин ("Сърцето на града") и Афра Сарачоулу ("Г-жа Фазилет и нейните дъщери"). До момента обаче и двамата не са сключили договор за участие в проекта, а разглеждат отправеното им предложение. Напомняме, че за последно Керем се снима в полицейския сериал "Великолепният тандем" (Muhtesem Ikili) от края на 2018 г., а Афра - в драмата "Братовчеди" (Kardes Cocuklari), приключила наскоро. Любопитно е, че Бюрсин и Сарачоулу вече са си партнирали в игралния филм от м. г. "Добра игра" (Iyi Oyun). 

4) Чаатай Улусой в ново амплоа! Световноизвестният турски актьор, познат у нас с ролите си в "Огледален свят", "Кварталът на богатите" и "Вътрешен човек", този път застава зад камера, а именно - като режисьор на игрален филм. Чаатай, който през последните две години се снима в интернет-сериала на Netflix "Пазителя" (The Protector), е отправил предложение за участие в режисираната от него кино-лента към своя бивш екранен партньор във "Вътрешен човек" (Icerde) Небил Сайън. За подготовката на игралния филм Чаатай наскоро замина за Лондон, Англия.

5) Гьокче Бахадър се завръща на... голям екран! Изключително популярната актриса, известна у нас с ролята си на Лейля в семейна драма №1 "Листопад" (Yaprak Dokumu), ще изиграе главната женска роля в нов игрален филм със заглавие "По своя път" (Kendi Yolunda). В него Гьокче ще си партнира със солиста на музикалната група Athena Гьокхан Йозоуз, като освен актьорските си заложби, ще има възможността да покаже и певческите си, тъй като лентата ще бъде на рок-тематика. Напомняме, че последната изява на малък екран на Бахадър бе в сериала "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler), а на музикалната сцена - издаването на първия ѝ самостоятелен албум.

6) Нов игрален филм събира на една снимачна площадка шестима от най-харесваните турски актьори и актриси през последните години! В кино-лентата "Опияняваща любов" (Mesti Ask), продуцирана съвместно от ENG Yapim и Simarya Film, ще гледаме коя от коя по-големи и обичани звезди - Ибрахим Челиккол ("Ифет", "Черни планини" и "Милост"), Бенсу Сорал ("Вътрешен човек"), Ханде Ерчел ("Слънчеви момичета", "Любовта не разбира от думи" и "Черната перла"), Боран Кузум ("Великолепният век: Кьосем"), Бурак Тозкопаран ("Твоят мой живот") и Селма Ергеч ("Гордата Аси" и "Векиколепният век"). Режисьор на звездния филм ще бъде Хасан Фетхи.

7) Задава се още един обещаващ игрален филм! "Malazgrit 1071 Sultan Alpaslan" ще събере на една снимачна площадка трима от най-известните актьори в южната ни съседка - Вилдан Атасевер ("Златната клетка" и "Млечният път"), Джанер Куртаран ("Листопад") и Хасан Кючюкчетин ("Листопа" и "Двама завинаги"). Редом до тях на голям екран ще видим още Дженгиз Джошкун, Халюк Пиес, Али Дюшенкалкар, Орхан Кълъч, Едип Зейдан, Сезанур Сьозен, Нез Демир и Гьокхан Гюнеш. Филмът ще бъде съвместна продукция на 2506 Yapim и TRT1 и ще бъде заснет в Коня. 

8) Озан Гювен шокира феновете си с нова визия! Изключително популярният актьор, познат в България с ролите си в "Истанбулска приказка", "Великолепният век" и "Божествено", сподели в профилите си в социалните мрежи свое selfie, на което позира с напълно различен от досегашния си външен вид. Озан е обръснал и главата си, и брадата си нула номер, като е станал неразпознаваем. Много вероятно е тази драстична промяна във визията му да се е наложила заради участието му в новия интернет-сериал на Ay Yapim "Вавилон" (Babil), в който, както вече информирахме, ще си партнира с Халит Ергенч, Аслъ Енвер, Бирдже Акалай и Нур Феттахоулу. 

9) Берк Атан с пробив в Арабския свят! Младата надежда на турското кино наскоро сподели в профила си в социалната мрежа Instagram свои снимки, на които позира с козметични продукти, създадени за мъже, на известна арабска марка. Любимецът на зрителките от сериалите "Слънчеви момичета" и "Сълзи от рая" е новото рекламно лице на компанията Sephora и по-точно - представителството ѝ в Средния изток. Снимките на Берк за отрицателно време събраха рекорден брой харесвания. 

10) Ханде Сорал е турската Фрида Кало! Изключително популярната актриса от "Малки жени" и "Чучулигата" няма да се завърне на малкия екран в нов сериал този телевизионен сезон, но за сметка на това ще радва почитателите си от театралната сцена. Отскоро Ханде оглавява пиесата "Жените на Дали" (Dali'nin Kadinlari), в която играе една от главните роли - тази на световноизвестната мексиканска художничка Фрида Кало. Преди няколко дни Сорал, снимала се за последно в последния пети сезон на историческия хит "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul) до изминалата пролет, сподели, че се радва да се срещне с почитателите си лично от театралната сцена. 

11) Арзум Онан на 47 години! Изключително популярната турска актриса, манекенка и скулпторка отпразнува рождения си ден в компанията на най-близките си роднини и приятели в известно заведение в Истанбул. Носителката на титлите "Мис Турция" и "Мис Европа" от 1993 г. сподели личния си празник със съпруга си и известен актьор Мехмет Аслантуу, снимал се за последно в драмата "Братовчеди" (Kardes Cocuklari), и сина си Джан. Напомняме, че Арзум е известна в България с главната роля в сериала "Цвете от изтока" (Sahra). Да ѝ пожелаем още много щастливи години!

12) Синът на Толгахан Сайъшман бе опериран! 5-месечният Ефехан, който се роди като плод на любовта на известния актьор от "Сезони на любовта", "Сега и завинаги" и "Черната перла" и албанския модел Алмеда Абази, бе приет по спешност в частна истанбулска болница, за да бъде премахнато доброкачествено образувание, намерено малко по-рано в главата му. За щастие, операцията е преминала успешно, като първородният наследник на Сайъшман се възстановява след нея. Особено притеснена за състоянието на бебето си е била майка му, която се опасявала, че Ефехан е хванал уроки. 

13) Ибрахим Челиккол става баща до броени дни! Световноизвестният актьор, познат в България с ролите си в "Ифет", "Черни планини" и "Милост", очаква раждането на първородния си наследник. Новината за бременността на съпругата му Михте Мутлу, за която Ибрахим се венча преди две години - през 2017-а, дойде през май месец т. г. И ето, че големият ден наближава все повече. Очаква се семейство Челиккол да се сдобие със сина си, когото ще кръсти Али, до броени дни през току-що започналия месец ноември. 

Резултат с изображение за batuhan eksi
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 4 ноември, ще бъде финализиран брой №283 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 5-ти, ще започне новият №284, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 5 ноември, предстои шестият за сезона и сто и петнадесети подред брой от "Турция представя...", в който ще представим още два нови есенни сериала на StarTV - "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kizi) и "Гълъб" (Guvercin). В четвъртък, 7 ноември, идва ред на интервю с актьора от хитовата драма "Втори шанс" (Kalbimdeki Deniz) Батухан Екши. В петък, 8 ноември, ще обявим резултатите от гласуването за най-добър комедиен актьор и ще дадем началото на това за най-добра музика от сериал за годината в класацията ни "Турски награди 2019". И в неделя, 10 ноември, ще бъде публикуван брой №244 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.