"Турските актьори 24/7" (239): от 30 септември до 6 октомври 2019 г.

октомври 06, 2019
Здравейте, приятели! Неделя е, 6 октомври, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 30 септември до 6 октомври 2019 г., научавате сега от новото издание №239 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Тъжна вест! Почина един от най-известните турски актьори-ветерани Тарък Юнлюоулу. Любимецът на три поколения, когото в България сме гледали в хита "Перла" (Gumus), е издъхнал на 1 октомври, вторник. Последната изява на Тарък, който почина на 61 години, на малък екран бе в криминалната драма "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz), в която се снима през последните четири години. На голям екран пък го гледахме в игралния филм с Берен Гьокйълдъз и Сабина Тозия "Мед и каймак" (Bal Kaymak). Мир на праха му!

2) Алмила Ада се завръща на екран! Младата актриса, която в момента гледаме у нас в кулминационните епизоди на драмата "Сълзи от рая" (Cennet'in Gozyaslari), ще изиграе една от главните роли в новия сериал "Гълъб" (Guvercin). Алмила, известна още с участието си в "Име-легенда" (Adi Efsane) от пролетта на 2017-а, ще си партнира с не по-малко популярните си колеги Мехмет Али Нуроулу, Нурсел Кьосе, Мендерес Саманджълар и Еслем Акар. Напомняме, че "Гълъб" ще бъде продуциран от Pastel Film и ще се излъчва по StarTV. Режисьор ще бъде Алтан Дьонмез.

3) Кой ще застане на мястото на напусналия Илкер Калели в новия сериал "Непознат" (Yabanci)? През последните дни в медийното пространство в южната ни съседка бе разпространена информацията, че Беркай Хардал - актьорът, познат в България с ролята си в "Майка" (Anne), ще изиграе главната мъжка роля в новата драма на O3 Medya и ShowTV и ще заеме овакантеното от не по-малко популярния си колега от "Тайни" и "Пойраз Карайел" място. Все още обаче Беркай не е подписал договор с продуцентите на проекта. Напомняме, че последната му изява на малък екран бе във втория сезон на криминалната драма "Пропаст" (Cukur).

4) Толгахан Сайъшман с пореден провал! Актьорът, когото у нас познаваме от "Сезони на любовта", "Сега и завинаги" и "Черната перла", за втора поредна година не успява да излъчи успешен сериал със свое участие. След като през есента на изминалата 2018-а година драмата с негово участие "Една надежда стига" (Bir Umut Yeter) се провали и приключи с едва пет епизода, година по-късно Толгахан не може да се похвали с по-различен резултат. Новият сериал, който оглавява - "Шампион" (Sampiyon), не отчита очаквания висок рейтинг и продуцентите му взеха решение да го финализират. За щастие, проектът ще завърши с приличен брой епизоди - 16 на брой, което означава, че ще приключи в края на годината, по план на 26 декември. 

5) Нур Феттахоулу няма да остане без работа. Актрисата, която през последната една година се снима в драмата "Братовчеди" (Kardes Cocuklari), получи предложение за участие в нов сериал, към чийто екип да се присъедини веднага след финала на този, в който игра до момента и който приключва вдруги ден заради ниския си рейтинг. Въпросният проект, в който е много вероятно да видим Нур отново на екран, е "Виелица" (Zemheri), за който информирахме в предишното издание на "Турските актьори 24/7". Актрисата от "Забраненият плод" и "Великолепният век" е в процес на преговори с продуцентите на заглавието от Ay Yapim. Напомняме, че то ще бъде режисирано от Хилял Сарал и че главните роли в него ще бъдат поверени на Айча Айшин Туран, Алперен Дуймаз и Хазал Филиз Кючюккьосе.

6) Бенну Йълдъръмлар напуска екипа на "Жена" (Kadin)! Именно героинята, на която актрисата от "Листопад" и "Другите отчаяни съпруги" вдъхваше живот през изминалите две години, загина след трагичната катастрофа, с която завърши вторият сезон на сериала през май т. г. Още от промоционалните снимки към новия сезон стана известно, че няма да се разделим с Йозге Йозпиринчджи или Феяз Думан, като така въпросителната падна върху Джанер Джиндорук и Бенну Йълдъръмлар. В излъчения във вторник първи епизод от третия сезон, в крайна сметка, стана ясно, че се разделяме с любимата ни Хатидже.

7) Престижно признание за "Пепел от рози" от Франция! Драмата феномен, превърнала Берен Саат и Енгин Акюрек - актьорите, изпълняващи главните роли в нея, в световноизвестни, спечели престижната награда за най-добър чуждестранен сериал на тазгодишната церемония "Сапунена опера 2019" във Франция. Сценаристките на сериала Мелек Генчоулу и Едже Йоренч и режисьорката ѝ Хилял Сарал благодариха за полученото признание чрез видео-връзка. "Пепел от рози" се е излъчвал във Франция под името "Фатмагюл", като бе избран за най-добър сериал сред 325 000 души, включили се в гласуването към френските награди. 

8) Кубилай Ака и Баде Ишчил изживяват любовен романс! 24-годишният актьор, чиято звезда изгря в историческата драма "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin) и който в момента се снима в криминалния хит "Пропаст" (Cukur), и 36-годишната актриса, позната в България с ролите си в "Езел" и "Север-Юг", преди няколко дни бяха спипани от папараци, демонстрирайки голяма близост и интимност. Кубилай и Баде бяха забелязани, докато обядваха в ресторант Vogue в истанбулския квартал Бешикташ, като се целунаха по устните. Напомняме, че допреди два месеца Ака имаше връзка с колежката си Мирай Данер, която приключи заради изневярата му с Хилял Алтънбилек. Изглежда, че похотливият актьор този път се е спрял на по-възрастна от себе си колежка...

9) Хатидже Шендил, Бурак Саяшар и синът им бяха снимани за първи път заедно! Звездното семейство бе забелязано от репортери, докато се разхождаше из истанбулския търговски център Istinye Park. Двегодишният Джан, който е първият и за момента единствен наследник на световноизвестните си родители, ходеше, хванат за ръка за тях. Актрисата от "Дила", "Черни планини" и "Част от мен" и актьорът от "Малки жени", който през последните години се изявява повече като продуцент и съсобственик на продуцентска компания Tims&B Production, изглеждаха повече от щастливи заедно със сина си.

10) Мелиса Аслъ Памук се омъжва! Изключително популярната актриса, позната у нас с ролите си в сериалите "С Русия в сърцето" и "Черна любов", запозна семейството си с възлюбения си - известния футболист от Бешикташ Оузхан Йозякуп. Близките на двамата влюбени се срещнаха преди няколко дни, за да се запознаят. Според приближени до Мелиса и Оузхан двамата планират да се оженят през лятото на следващата 2020 година, като са получили взаимното одобрение на семействата си. Напомняме, че предишната авантюра на Озухан Йозякуп бе с не по-малко популярната на Мелиса Аслъ Памук колежка Демет Йоздемир.

11) Сестрата на Бергюзар Корел е чистачка в Америка! Каката на световноизвестната актриса от "1001 нощ" и "Справедливостта на Кара" от няколко месеца се е установила в САЩ, където работи като домашна помощница в щата Чикаго. Дневната надница на Зейнеп Корел възлиза на 400 турски лири. В свободното си време сестрата на Бергюзар Корел си докарва допълнителни доходи, разхождайки домашни кучета срещу 70 лири на час. Самата Зейнеп сподели всичко това за себе си в известно толк-шоу в южната ни съседка преди няколко дни. Тя сподели, че сама е отказала помощта на по-голямата си сестра и майка си, тъй като иска да се издържа сама в САЩ.

12) Чаатай Улусой ще се продаде на фенки! Световноизвестният актьор от "Огледален свят", "Кварталът на богатите" и "Вътрешен човек" наскоро получи примамливо предложение от свой арабски фен-клуб - да излезе на вечеря със своите почитателки на Деня на влюбените 14 февруари срещу сумата от 2 000 000 турски лири. Приближени до Чаатай издават, че той се е съгласил на отправената му оферта, като с парите, които ще спечели от тази една-единствена вечеря той ще сбъдне една от най-големите си мечти и ще си купи собствена яхта, с която да кръстосва моретата. На подобна вечеря преди година присъства Бурак Йозчивит, който прибра колосална сума, срещайки се с 80 свои фенки. Как ли ще реагира половинката на Чаатай Улусой - Дуйгу Саръшън, на факта, че той няма да прекара Празника на влюбените с нея?

13) Серенай Саръкая с благороден жест! Изключително популярната актриса, известна от "Сезони на любовта", "Кварталът на богатите" и "Божествено", наскоро се пренесе да живее в лускозна резиденция в истанбулския квартал Зинджирликьойу. Красавицата, играеща вече втори сезон в театралния мюзикъл "Алиса" (Alice), реши да дари за благотворителност голяма част от обзавеждането на предишния си дом, възлизаща на сумата от 150 000 турски лири. Освен на театралната сцена, напомняме, че Серенай продължава да се изявява и като рекламно лице на известната марка шампоани Head&Shoulders. 

Резултат с изображение за sarp can köroğlu
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 7 октомври, ще бъде финализиран брой №279 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 8 октомври, ще започне новият №280, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 8 октомври, предстои четвъртото за сезона и сто и тринадесето подред издание от "Турция представя...", в което ще представим новите есенни сериали на TRT1 "Шампион" (Sampiyon) и "Казвам се Мелек" (Benim Adim Melek). В четвъртък, 10 октомври, идва ред на интервю с актьора от хитовата драма "Слънчеви момичета" (Gunesin Kizlari) Сарп Джан Кьороулу. В петък, 11 октомври, ще обявим резултатите от гласуването за най-добра романтична комедия и ще дадем началото на това за най-добра екранна двойка за годината в класацията ни "Турски награди 2019". И в неделя, 13 октомври, ще бъде публикуван брой №240 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.