"Турските актьори 24/7" (238): от 23 до 29 септември 2019 г.

септември 29, 2019
Здравейте, приятели! Неделя е, 29 септември, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 23 до 29 септември 2019 г., научавате сега от новото издание №238 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Нов сериал подготвя наградената с награда Emmy за работата си по драмата "Черна любов" (Kara Sevda) турска режисьорка Хилял Сарал! Работното заглавие на проекта е "Виелица" (Zemheri), като, очаквано, то ще бъде продуцирано от продуцентската компания доайен в турската филмова индустрия Ay Yapim. Известни са и актьорите, които ще изпълнят главните роли в новия сериал. Това са изключително популярните и нашумели през последните няколко години млади звезди Алперен Дуймаз, познат у нас от "Горчива любов" (Aci Ask) и снимал се още в "Бодрумска приказка" (Bodrum Masali) и "Сблъсък" (Carpisma), Айча Айшин Туран, която в България сме гледали в "Черна роза" (Karagul) и която оглави още "Мерием" (Meryem) и "Пазителя" (The Protector/Muhafiz), и Хазал Филиз Кючюккьосе от "Морска звезда" (Deniz Yildizi), "Прости ми" (Beni Affet) и "Черна любов" (Kara Sevda), снимала се за последно в "Сън" (Ruya) и "Мехмед, завоевателя" (Mehmed Bir Cihan Fatihi). 

2) Елчин Сангу ще зарадва милионите си фенове със своето завръщане на... театралната сцена! Изключително популярната актриса от сериалите "Една любовна история", "С Русия в сърцето" и "Любов под наем" е подписала договор за участие с продуцентска компания Most Production да оглави подготвяния от нея театрален мюзикъл, носещ заглавието "Момичетата от Измир" (Izmir'in Kizlari). Предложението да участва в постановката, чиято премиера на сцена се очаква през месец декември, е било отправено на Елчин заради хубавия ѝ глас и завършеното ѝ висше образование със специалност "Опера". Песните, които ще звучат по време на мюзикъла, са написани от самата Сезен Аксу. Напомняме, че последната изява на Сангу на малък екран бе в сериала с Къванч Татлъту "Сблъсък" (Carpisma).

3) Демет Йоздемир с нова роля! Отскоро все по-усилено се спекулира с името на известната актриса от сериалите "С Русия в сърцето" (Kurt Seyit ve Sura) и "Стая 309" (№: 309), че ще участва в нов проект на продуцентската компания OG Medya. Работното му заглавие е "Моят дом" (Evim), като според сигурни източници да изиграе главната мъжка роля в него, продуцентите му водят преговори с не по-малко популярния и харесван актьор Ибрахим Челиккол, познат у нас от "Ифет", "Милост" и "Черни планини". Напомняме, че последната изява на малък екран на Демет бе в романтичната комедия "Ранобудна птица" (Erkenci Kus), в която се снима допреди два месеца, а тази на Ибрахим - в полицейската драма "Великолепният тандем" (Muhtesem Ikili) от есента на 2018 г. 

4) Ставайки дума за Демет Йоздемир и "Ранобудна птица" (Erkenci Kus), няма как да пропуснем визитата на актьора, изиграл главната мъжка роля в романтичната комедия - Джан Яман, в съседна Гърция. Повод за гостуването на любимеца на милиони зрителки по света в югозападната ни съседка е излъчването на сериала с негово участие там, където се радва на не по-малък успех от този, който отбеляза в родината си през последната една година. Междусъседските отношения на Турция и Гърция никога не са били много добри, като недоброжелатели и провокатори, целящи нарастване на напрежението между двете държави, компроментираха Джан Яман, използвайки стоп-кадър от негово видео, на което поставя слънчевите си очила, излавяйки го в поза на ръката, показваща среден пръст, докато се намира пред гръцкия национален флаг. Актьорът отрече да е демонстрирал подобно неприлично отношение към Гърция и обясни разпространилия се светкавично бързо в социалните мрежи свой фотос с умелото използване на Photoshop от страна на създателите му. 

5) Нови попълнения в актьорския състав на "Рамо" (Ramo)! Към екипа на сериала, чиито снимки започват утре, на 30 септември, в турския град Адана, се присъединяват трима изключително популярни актьори. Редом до Мурат Йълдъръм, Есра Билгич Тьоре и Саджиде Ташанер, които ще изпълнят главните роли в новата драма на BKM и ShowTV, ще застанат още не по-малко известните им колеги Рюзгяр Аксой от "Черна любов", снимал се за последно в първия сезон на "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Cukurova), Идил Фърат от "Истанбулска приказка" и "Опасни улици", известна още и от "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), и Йълдъръм Гюджюк от "Езел", "Опасни улици" и "Комшии". 

6) Еге Кьокенли се завръща на екран! Изключително популярната млада актриса, известна в България с ролите си в "Сега и завинаги" и "Слънчеви момичета", се присъединява към актьорския състав на романтичната комедия "Моята сладка лъжа" (Benim Tatli Yalanim). Русокосата красавица, снимала се за последно в "Сърцебиене" (Kalp Atisi) от лятото на 2017-а и в края на втория сезон на "Забранената ябълка" (Yasak Elma) от пролетта на тази година, ще изиграе ролята на истинската майка на Кайра, която с идването си ще заплете още повече и без това обърканата история. Напомняме, че главните роли в "Моята сладка лъжа" изпълняват Фуркан Палалъ, Аслъ Бекироулу и Лавиня Юнлюер, като сериалът премести излъчването си от четвъртък в събота.

7) Ново попълнение в актьорския състав на новия сериал "Разплакваща любов" (Ask Aglatir). Известната актриса Хюлия Шен, позната в България с ролите си в "Малки жени", "Изгубени години" и "Моят живот", подписа договор за участие с продуцентска компания MF Yapim за участие в новата ѝ драма, излъчваща се от няколко седмици с голям успех всяка неделна вечер по ShowTV. В "Разплакваща любов" Хюлия ще вдъхне живот на майката на Рюзгяр - Нихал. Напомняме, че за последно Шен се снима в психо-трилъра "Двор" (Avlu).

8) Излязоха афишът и първия трейлър към новия сериал "Скъпо мое минало" (Sevgili Gecmis)! Продукцията, впечатляваща със звездния си каст, ще бъде продуцирана от компания Surec Film и ще направи премиерата си много скоро в ефира на StarTV, както вече информирахме. На официалния постер на сериала един до друг застават актьорите, изпълняващи главните роли в него - Едже Услу, Емре Кънай, Севда Ергинджи, Сечкин Йоздемир, Мелис Сезен, Бурак Ямантюрк, Бурак Челик, Елифджан Онгурлар и Йозге Йозаджар. Трейлъра пък вижте от тук!

9) Мелике Ипек Ялова се омъжи! Изключително популярната актриса от историческите сериали "Великолепният век" и "Справедливостта на Кара" сключи брак с годеника си Алтуу Гюлтан, с когото има връзка от три години насам. Двамата влюбени се бракосъчетаха в чифлика Кемал Бей край големия турски град Измир. Брачните им свидетели бяха техните вуйчовци. Алтуу Гюлтан е известен турски продуцент и режисьор. Напомняме, че Мелика Ипек Ялова вече втори сезон се снима в хитовата драма на ATV "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Cukurova). Да пожелам на младоженците дълъг и щастлив семеен живот!

10) Ново попълнение в актьорския състав на "Лекарят чудо" (Mucize Doktor)! Към екипа на новата медицинска драма на FOX, излъчваща се с рекордно голям успех от три седмици, се присъедини изключително популярната актриса Серенай Акташ. Красавицата, известна и като модел, ще изиграе ролята на асистент-хирург Елиф. Серенай е известна с участията си в сериалите "Любов в спешното отделение" (Acil Ask Araniyor), "Състояние на връзката: женени" (Iliski Durumu Evli) и "Мерием" (Meryem). Любопитно е, че Акташ има зад гърба си и успешна футболна кариера, играейки в женския отбор на Бешикташ. 

11) Селин Шекерджи загуби баща си! Известната актриса от сериалите "Ангели-пазители" и "Горчива любов" обяви смъртта на родителя си вчера, 28 септември, в профила си в социалната мрежа Instagram. Постът, в който красавицата, снимала се за последно в започналата наскоро у нас драма "Дъщеря ми" (Kizim), се сбогува с баща си, гласи: "Благодаря ти за абсолютно всичко, за което имаш принос в моя живот. За това, че станах актриса. За това, че силна жена, изправяща се срещу страховете си и умееща да се изправи, след като падне. Научи ме да съм спокойна, научи ме колко тънка е границата между любовта и омразата, научи ме да се сбогувам и ето, че сега се сбогувам с теб. И най-важното - научи ме да прощавам. Почивай в мир! Твоята дъщеря контеса".

12) Йозге Йозпиринчджи не иска да боядисва побелялата си коса! Актрисата, известна в България с ролите си в сериалите "Ангели-пазители", "Момичето с червения шал", "Любов от втори опит" и "Божествено", от три години насам е с все по-побеляваща коса, макар и да е едва на 31 години. Красавицата, снимаща се вече трети сезон в социалната драма феномен "Жена" (Kadin), наскоро изпадна в ожесточен спор с режисьорите и продуцентите си, които изискват от нея да боядисва белите си коси, но тя, от своя страна, не желае да го прави. В крайна сметка, двете страни са стигнали до взаимно компромисно решение, като за трейлъра към новия сезон на "Жена" Йозге е склонина да боядиса със спрей белите си косми, но на промоционалните снимки към новия телевизионен сезон 2019-2020 г. на телевизия FOX позира в напълно естествен вид. 

13) Какво ново около Мерием Узерли? Световноизвестната актриса от "Великолепният век", живееща в Германия, наскоро отпътува за Турция и по-точно - Адана, където се проведоха тазгодишните телевизионни и филмови награди "Altin Koza". Феновете на Мерием бяха сериозно притеснени от изтеклата в медийното пространство в южната ни съседка новина, че на любимката им е прилошало, докато е пътувала в самолета от Берлин до Адана, като неразположението ѝ се е изразявало в повръщане и отпадналост. Веднага, след като кацнала на турска земя, Узерли е била транспортирана до най-близката болница, където е било установено хранително натряване. Красавицата бързо се е възстановила и е присъствала на провелите се по-късно награди в пълния си блясък. Любопитно е, че отскоро Мерием е рекламно лице на известната турска марка обувки Flo. 

Резултат с изображение за ege kokenli
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 30 септември, ще бъде финализиран брой №278 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 1 октомври, ще започне новият №279, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 1 октомври, предстои третото за сезона и сто и дванадесето подред издание от "Турция представя...", в което ще представим новите есенни сериали на FOX "Лекарят чудо" (Mucize Doktor) и "Куршум" (Kursun). В четвъртък, 3 октомври, идва ред на интервю с актрисата от хитовата драма "Слънчеви момичета" (Gunesin Kizlari) Еге Кьокенли. В петък, 4 октомври, ще обявим резултатите от гласуването за най-добра телевизия и ще дадем началото на това за най-добра романтична комедия за годината в класацията ни "Турски награди 2019". И в неделя, 6 октомври, ще бъде публикуван брой №239 от "Турските актьори 24/7"

1 коментар:

Анонимен каза...

Благодаря .

Предоставено от Blogger.