"Турските актьори 24/7" (234): от 26 август до 1 септември 2019 г.

септември 01, 2019
Здравейте, приятели! Неделя е, 1 септември, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 26 август до 1 септември 2019 г., научавате сега от новото издание №234 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Три нови звездни попълнения към актьорския състав на "Гарван" (Kuzgun)! Драмата, чийто втори сезон стартира след броени дни, ще продължи да бъде оглавявана от Баръш Ардуч и Бурджу Бириджик, но редом до тях на снимачната площадка предстои да застанат още не по-малко популярните им колеги Онур Сайлак от "Гордата Аси" и "Огнено сърце", снимал се за последно в "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin) и "Сблъсък" (Carpisma), Нилпери Шахинкая от "Морска звезда", "Времето лети", "Сезонът на черешите" и "Сърцето на града" и Тюлай Гюнай от "Гордата Аси" и "Божествено". Освен с обновен актьорски състав, "Гарван" ще се завърне в ефира на StarTV и с нов режисьор - лицето на Ay Yapim, стоящо зад хитовете "Забраненият плод", "Кварталът на богатите" и "Искрите на отмъщението" - Али Билгин.

2) Известна е актрисата, която ще изиграе главната женска роля в новия сериал "Непознат" (Yabanci)! Младата надежда на турското кино, добила широка популярност преди три години с участието си в "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin) - Пънар Дениз, подписа договор за участие в новата драма на продуцентска компания O3 Medya, подготвяна за излъчване по ShowTV. Заедно с новината за нейното присъединяване към екипа обаче дойде и тази за напускането на Илкер Калели - актьора, който трябваше да изиграе главната мъжка роля в "Непознат". Като причина за внезапното решение на таланта от "Тайни" и "Пойраз Карайел" се изтъква заминаването му за Тайланд, където ще се снима в сериала "Серпентината" (The Serpent) на BBC. Кой ще заеме овакантеното от него място, за момента не е ясно. Напускането на Илкер обаче ще доведе до значително забавяне на премиерата на "Непознат" в ефира...

3) "Без бандити светът е невъзможен" се сдобива с нова главна женска роля! След дисциплинарното уволнение на Дениз Чакър, оглавявала досега криминалната драма, в началото на четвъртия ѝ сезон преди година историята остана без главна героиня. Екипът на "Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz" обаче наскоро най-накрая откри актрисата, която да заеме освободеното от Дениз място - Наз Елмас. Червенокосата красавица, позната в България с ролите си в "Късчета живот" и "Милост" и направила дебюта си като актриса в "Юнска нощ" (Haziran Gecesi), ще партнира на изпълнителя на главната мъжка роля в сериала-феномен на ATV - Октай Кайнарджа, с началото на петия му сезон. Освен Наз, към актьорския състав се присъединяват още ветераните Селда Алкор от "Имението с лозите" и Бурак Серген от "Черна любов". 

4) С обновен актьорски състав през новия си сезон може да се похвали и "Абдюлхамид" (Payitaht Abdulhamid)! Историческата драма, чието завръщане с четвърти сезон в ефира на националната TRT1 предстои съвсем скоро, ще събере на една снимачна площадка пет изключително популярни имена в турската филмова индустрия. А именно - Джейхун Менгироулу от "Твоят мой живот", Деврим Якут от "Искрите на отмъщението", Гюлсюм Али, известна с българския си произход, малкият Алп Акар, спечелил сърцата на милиони с играта си в "Нашата история" (Bizim Hikaye), и Сермет Йешил от "Справедливостта на Кара". 

5) Ключово име се присъединява към екипа на "Жена" (Kadin)! Една от най-известните турски актриси-ветерани - Хюмейра, ще вземе участие в третия сезон на хитовата социална драма, започващ съвсем скоро по FOX. Любимката на зрители от три поколения, позната в България с ролите си в сериалите "Ангели-пазители" (Melekler Korusun) и "Твоят мой живот" (Paramparca), предстои да вдъхне живот на ключова фигура в предстоящото сюжетно развитие в най-гледания сериал във вторник вечерите в Турция. Любопитно е, че Хюмейра предстои да си партнира за втори път в кариерата си с Йозге Йозпиринчджи, оглавяваща "Жена", с която влязоха в образите на майка и дъщеря преди десет години в "Ангели-пазители". Силната връзка между двете актриси е широко известна, като събирането им отново на една снимачна площадка развълнува както тях, така и милионите им фенове.

6) Един от сериалите, чието начало предстои през новия телевизионен сезон 2019-2020 г., който изпъква с най-силен актьорски състав, е "Скъпо мое минало" (Sevgili Gecmis)! Към вече потвърдените имена на Емре Кънай, Едже Услу и Севда Ергинджи се присъединяват още трима изключително популярни актьори в южната ни съседка. Това са Сечкин Йоздемир, известен у нас от "Великолепният век", "Момичето с червения шал", "Една любовна история", "Любов под наем" и "Горчива любов", Мелис Сезен, добила популярност след участието си в "Животът понякога е сладък" (Hayat Bazen Tatlidir) и снимала се за последно в "Петно" (Leke), и Бурак Ямантюрк, познат от "Татар Рамазан" (Tatar Ramazan), "По пътя на живота" (Hayat Yolunda) и "Горчива любов" (Aci Ask). Продуцент на "Скъпо мое минало" е Surec Film, а телевизията, по която ще се излъчва, е StarTV. Любопитно е, че доскоро имената на Сечкин Йоздемир и Мелис Сезен се спрягаха за главните роли в новия сериал "Изумруденият феникс" (Zumrudu Anka), който по последна информация обаче бива отменен.

7) Известен е следващият професионален ангажимент на Толга Саръташ! Нашумелият през последните четири години актьор, когото в момента гледаме у нас в кулминационните епизоди на драмата "Слънчеви момичета", наскоро подписа договор с продуцентска компания O3 Medya за участие в новия ѝ сериал с работно заглавие "Ферхат и Ширин" (Ferhat ile Sirin), чийто старт се планира през новия телевизионен сезон 2019-2020 г. по FOX. Режисьор на обещаващия проект ще бъде именитият Мехмет Ада Йозтекин. Напомняме, че последната изява на Толга бе в трисезонната военна драма "Обещание" (Soz), пожънала огромен успех и приключила преди три месеца. 

8) Любопитна информация от кухнята за феновете на "Вятърничав" (Hercai)! Наскоро стана известно, че преди продуцентите на сериала от Mia Yapim да се договорят с Акън Акъньозю да изиграе главната мъжка роля в драмата, са преговаряли с неговия доста по-популярен и опитен колега Джан Нергис. Актьорът, известен в България с ролите си в "Дила", "Опасни улици" и "Майка", излезе с изявление относно изтеклата информация от зад кулисите, коментирайки я по следния начин: "Бях на път да подпиша договор за участие с главна роля във "Вятърничав". Защо в крайна сметка не го направих, е дълга тема на разговор. Но колегата ми Акън Акъньозю се справя много добре. Пожелавам му много успехи! Може би ако аз играех неговата роля, сериалът нямаше да пожъне такъв успех". 

9) Нови попълнения в актьорския състав на новия сериал "Куршум" (Kursun)! Към екипа на драмата, начело на който застават Бурчин Терзиоулу, Енгин Алтан Дюзятан и Сарп Аккая, се присъединяват не по-малко популярните им колеги Беррак Тюзюнатач от "Езел", "Край или начало", "Великолепният век" и "Привличане", Бора Аккаш, Енгин Шенкан от "Дила" и "С Русия в сърцето", Шебнем Диллигил от "Цената на славата", "Любов назаем", "Север-Юг" и "Справедливостта на Кара" и Бегюм Аккая. Началото на "Куршум", който ще бъде продуциран от Most Production и ще се излъчва по FOX, е планирано за края на тази година.

10) Нурсел Кьосе се завръща на екран! Една от най-самобитните турски актриси, добила световна популярност с ролята си на Кериман в драмата "Твоят мой живот", ще вземе участие в новия сериал "Гълъб" (Guvercin). Така 58-годишната колоритна любимка на зрителите, снимала се за последно в хитовия психо-трилър "Двор" (Avlu), ще си партнира с други големи имена в турската филмова индустрия, сред които Мендерес Саманджълар от "Завръщане" и "Тайни", за чието участие в проекта вече информирахме, Еслем Акар от "Двор" (Avlu) и "Само сърце" (Tek Yurek), Деврим Салтоулу, Топрак Саалам от "Див мед" и Бюлент Билгич. Продуцент на "Гълъб" е Pastel Film, а на режисьорския му стол ще седне майсторът Алтан Дьонмез. 

11) Още един актьор-ветеран с нова роля! Изключително популярният и признат Мехмет Чевик ще изиграе ключова роля в новия сериал на TRT1 "Казвам се Мелек" (Benim Adim Melek). Актьорът, известен в България с ролите си на баща-тиранин в драмите "Двама завинаги" и "Ифет", ще си партнира с не по-малко популярните си по-млади колеги Нехир Ердоан и Кутси, които ще оглавят историята. Любопитно е, че към актьорския състав на "Казвам се Мелек", който първоначално бе обявен с работното заглавието "Една източна приказка" (Bir Dogu Masali), се присъедини още нашумялата с ролите си в хитовете "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) и "Жена" (Kadin) през последните три години Едже Йоздикичи. 

12) Коя ще бъде новата екранна партньорка на Мурат Йълдъръм? За главната женска роля в новия сериал "Рамо" (Ramo), който ще бъде оглавен от актьора от "Гордата Аси" и "Любов и наказание", продуцентите му от Tims&B Productions водят усилени преговори с две от най-известните актриси за последните години в Турция. Претендентки да изиграят главната женска роля в "Рамо" са Йойкю Карайел, известна у нас от "Север-Юг" и "Великолепният век: Кьосем" и добила още по-голяма популярност след участията си в "Сърцебиене" (Kalp Atisi) и "Великолепният тандем" (Muhtesem Ikili), и Есра Билгич Тьоре, оглавявала в продължение на четири сезона историческия феномен "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul) и снимала се за последно в "Една надежда стига" (Bir Umut Yeter). Следете ни за повече информация!

13) Бергюзар Корел е бременна! Актрисата, добила световна популярност с ролята си на Шехерезада в драмата-феномен "1001 нощ" (Binbir Gece), предстои да стане майка за втори път. Красавицата, която срещна любовта именно на снимачната площадка на първия си сериал в лицето на колегата си и екранен партньор Халит Ергенч, отново е бременна, девет години след като роди първородния си син Али. Бергюзар, чиято последна изява на малък екран бе в историческата драма "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin), а на голям - в игралния филм "Една любов, два живота" (Bir Ask Iki Hayat), обяви официално новината, че очаква второ дете, добавяйки, че е в третия месец. Да пожелаем на Корел лека и безпроблемна бременност!

Alina Boz & Alp Navruz: Cenk geçmişin gölgesinde yaşayan; Azra ise değer yargıları güçlü bir karakter
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 2 септември, ще бъде финализиран брой №274 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник - 3-ти, започва новият №275, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 5 септември, продължава подрубриката ни "Двойно интервю", като седмото за сезона и петдесет и девето подред ще бъде с екранната двойка от "Не пускай ръката ми" (Elimi Birakma)- Алина Боз и Алп Навруз. И в неделя, 8 септември, ще бъде публикуван брой №235 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.