"Турските актьори 24/7" (222): от 27 май до 2 юни 2019 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 2 юни, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 27 май до 2 юни 2019 г., научавате сега от новото издание №222 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Петима финалисти влизат в оспорвана надпревара за победата в "Любима турска звезда 2019'! Алп Навруз от "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" и "Не пускай ръката ми", Бирдже Акалай от "Животът понякога е сладък" и "Черно-бяла любов", Ипек Билгин от "Езел" и "Истанбулска невеста", Салих Бадемджи от "Времето лети", "Любов под наем" и "Истанбулска невеста" и Чаалар Ертуурул от "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" са петимата претенденти за титлата в шестия сезон на най-успешното ни онлайн-състезание, като ще се борят за Вашите гласове до петък, 7 юни, когато ще обявим кои трима от тях се класират на трето, четвърто и място. На 8 юни, след 24-часово финално гласуване, ще стане известен и големият победител в тазгодишното издание на "Любима турска звезда". Подкрепете своя фаворит! 

2) Мелиса Аслъ Памък се омъжва! Изключително популярната млада актриса, позната в България с ролите си в "С Русия в сърцето" и "Черна любов", изживява любовен романс с известния футболист от Бешикташ и бивш възлюбен на колежката ѝ Демет Йоздемир - Оузхан Йозякуп. След приключването на последния сериал с участието на Мелиса - "Сблъсък" (Carpisma), и след края на лигата на Оузхан двамата ще заминат на почивка в родната си Холандия, където ще запознаят семействата си и ще се сгодят. Лятната си ваканция актрисата и футболистът ще продължат по егейското крайбрежие в Турция. Датата на сватбата им все още не е известна, но подготовката по нея започва още отсега.

3) Фахрие Евджен започва битка с натрупаните по време на бременността си килограми! Световноизвестната актриса от "Листопад", "Чучулигата" и "С Русия в сърцето" се радва на майчинството си, отглеждайки първородния си син Каран с помощта на своята майка и негова баба. С радостта от грижите за отрочето си обаче Фахрие, която работи с визията си, отскоро се е заела и със свалянето на качените докато е била бременна килограми. За да не се отделя и за миг от двумесечния си син, Фахрие е превърнала една от стаите в семейния си дом във фитнес-зала, където започва усилени занимания по пилатес, наемайки си личен треньор. 

4) Нападнаха Халит Ергенч! Преди няколко дни едно от най-големите имена на турското кино пострада от агресията на пътя, оказвайки се под физическа заплаха за живота си. Известният от "1001 нощ" и "Великолепният век" актьор и личният му шофьор са били нападнати от двама нарушители на правилата за безопасно шофиране, докато са пътували по натоварен булевард в Истанбул. Ергенч и служителят му са били заплашени демонстративно и агресивно с остри предмети, извадени от въпросните лица, които впоследствие са били арестувани след подадената от актьора жалба срещу тях. За щастие, нито Халит, нито шофьорът му са пострадали от нападението.

5) Малко известен факт за една от най-известните турски актриси Хюлия Авшар е, че преди десет години е основала частно училище на името на покойния си баща Джелял Авшар. По повод десетата годишнина от създаването на школото наскоро звездата от "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem) излезе с изявление пред турските медии: "Образованието на децата ни е по-важно от всичко. Много от завършилите училището, което основах на името на баща ми, станаха лекари и големи имена". От началото на съществуването си през 2009 г. досега въпросното школо са завършили близо 10 000 ученици. Хюлия разкри, че за в бъдеще мечтае да основе второ училище, този път - на свое име.

6) Хазал Кая скоро предстои да се присъедини към клуба на звездните майки в Турция! Бременната в четвъртия месец актриса, позната в България от "Забраненият плод" и "Огледален свят", се подготвя за раждането на първото си дете, което по план трябва да се случи през месец ноември, записвайки се на курс за бъдещи майки. Близки до Хазал, която доскоро се снима в приключилата семейна трагикомедия "Нашата история" (Bizim Hikaye), разкриха, че през първата една година след раждането на детето ѝ, чийто пол все още не е известен, тя сама ще се грижи за него и няма да наема помощница или детегледачка, за разлика от много свои колежки. Предстоящото лято Кая ще прекара в екскурзии до различни чужди държави заедно със съпруга си Али Атай.

7) Въпреки че по изискване на сценария ѝ актрисата Дилян Чичек Дениз напусна актьорския състав на криминална драма "Пропаст" (Cukur), тя присъства на празничната гала-вечер, организирана от екипа ѝ по повод приключването на втория ѝ сезон. Събитието, провеждащо се за втора поредна година, отново бе с благотворителна насоченост, подкрепяйки Организацията за борба с рака  и преминавайки под мотото "Има надежда и в пропастта". Пред присъствалите на събитието журналисти Дилян Чичек Дениз сподели емоционално: "Много съм щастлива, че бях част от този страхотен екип, превърнал се в мое второ семейство. Каузата, която подкрепяме тази година, създава чудеса и се надявам и занапред да продължи. Ако продължа да говоря, ще се разплача. Затова отстъпвам реда си на колегите си". 

8) Енгин Алтан Дюзятан се отдава на заслужена почивка! Оглавявалият най-гледания сериал в Турция в продължение на пет сезона "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul) актьор замина за Англия заедно със семейството си преди няколко дни. Енгин, познат в България от "Край или начало", съпругата ми Неслишах Алкочлар и децата им Алара и Емир Арас ще прекарат няколко седмици в британската столица Лондон, където ще бъдат посрещнати от своята сънародничка, живееща там - Хюлия Кочийт. След завръщането си от Англия Дюзятан ще продължи ваканцията си, но този път само с половинката си на някоя романтична дестинация.

9) Амине Гюлше се омъжва след броени дни! Красавицата, станала световноизвестна след участието си в драмата "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem), предстои да мине под венчилото с туркия футболист, играещ за английския отбор Арсенал - Месут Йозил, следващия петък, 7 юни. Двамата ще се врекат във вечна вярност в голям хотел в истанбулския квартал Бешикташ, като вече са разпратили сватбените покани до гостите на събитието. 

10) Селчук Йонтем, Зеррин Текиндор и Хилял Сарал се събраха отново след съвместната си работа по драмата-феномен "Забраненият плод" (Ask-i Memnu). Двама от актьорите и режисьорът на хита, чието поредно повторение започва скоро по турската телевизия KanalD, посетиха Германия на екскурзия, като не пропуснаха да запечатат срещата си и да споделят момента с феновете си в социалните мрежи. Фенове на "Забраненият плод" се пошегуваха с екранните Аднан и Мадмоазел, пишейки коментари от рода на: "Бихтер се обръща в гроба", а други изразиха предположенията си, че режисьорката Хилял Сарал подготвя нов проект с участието на двамата ветерани на турското кино. 

11) Ставайки дума за "Забраненият плод" и актьорите-ветерани, взели участие в сериала, под обектива на папараците наскоро попадна друга звезда - Небахат Чехре. Доайенката на турското кино, позната още и от "Великолепният век", наскоро бе забелязана в истанбулския квартал Нишанташъ, събирайки вниманието и погледите на всички около себе си с екстравагантното си облекло, присъщо повече на 25-годишни девойки, отколкото на 75-годишна дама. Пред пресрещналите я репортери Небахат сподели, че в момента чете сценарии на нови сериали, като ако се спре на някой особено добър и качествен, ще се завърне на екран през новия телевизионен сезон. 

12) Серенай Саръкая заминава за САЩ! Изключително популярната актриса, позната в България с ролите си в "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите", наскоро направи кратко изявление пред пресрещнали я репортери, в което разкри: "Толкова се уплаших от бързината, с която се случва всичко, че исках да изживея всеки един момент от живота си пълноценно и така сякаш развих защитен механизъм, обръщайки се към и затваряйки се в себе си". Относно предстоящите си летни планове сподели: "С група от мои много добри приятели заминаваме за Ню Йорк за три седмици. Предстои ни вълнуващо пътешествие. Оставям се изцяло в техни ръце". На въпроса ще се завърне ли скоро на екран Серенай отговори: "Когато дойде правилният за мен проект, съм сигурна, че ще го почувствам. Но той сам ще ме намери". 

13) Високият интерес към даден сериал може да се окаже нож с две остриета... Пресен пример за това преди няколко дни даде драмата "Вятърничав" (Hercai), радваща се на изключително висок рейтинг всяка петъчна вечер. Наскоро фенове на сериала са се събрали на снимачната му площадка в турския град Мардин, окупирайки го и възпрепятствайки заснемането на планираните от екипа сцени. Желаещите да се видят с любимците си, изпълняващи главните роли в хита - Ебру Шахин и Акън Акънйозю, са станали причина за временно шестчасово преустановяване на снимачния процес. Някои фенове дори стигнали до крайности, като изровили от кофите за боклук чашата за кафе, от която е пил актьорът Акън Акънйозю. 

Резултат с изображение за nazan kesal
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник,  3 юни, ще бъде финализиран брой №262 от "Какво гледат в Турция?". Ново издание през следващата седмица няма да се публикува, тъй като заради предстоящия в Турция Рамазан Байрам сериали там няма да се излъчват. В сряда, 5 юни, очаквайте специална статия. В четвъртък, 6 юни, идва ред на интервю с класиралата се на седмо място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2019" актриса от "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" Назан Кесал. В петък, 7 юни, приключва сезонът на рубриката ни "Турските сериали по света", в чийто четиринадесети брой ще се спрем на успеха им в Индия. В събота, 8 юни, идва ред на  "Любопитно", като в последното четиринадесето за сезона издание ще отделим внимание на ?. В неделя, 9 юни, ще бъде публикуван брой №223 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.