"Турските актьори 24/7" (214): от 1 до 7 април 2019 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 7 април, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 1 до 7 април 2019 г., научавате сега от новото издание №214 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Дилян Чичек Дениз напуска екипа на "Пропаст" (Cukur)! Изключително популярната млада актриса, направила дебюта си на малкия екран в сериалите "Малки сладки лъжкини" (Tatli Kucuk Yalancilar) и "Бодрумска приказка" (Bodrum Masali), се разделя с актьорския състав на хитовата криминална драма, излъчваща се всяка понеделник вечер с огромен успех по ShowTV, поради сценария ѝ, който предвижда смъртта на героинята ѝ Сена. Този повратен момент от историята, чийто втори сезон навлиза в своята кулминация, ще видим още този понеделник в новия ѝ епизод. Как ще се развият събитията в "Пропаст" след смъртта на главната героиня? Важно е да уточним, че хитът ще бъде подновен с трети сезон на есен. 

2) Първи кадри от снимачната площадка на новия летен сериал на StarTV с работно заглавие "В очакване на мама" (Annemi Beklerken)! Наскоро в интернет-пространството в южната ни съседка изтекоха първите общи снимки на актьорите, които ще изпълнят главните роли в него - Фуркан Палалъ от "Стая 309" и Аслъ Бекироулу. Освен това стана ясно, че в образа на героинята на главния герой Неджат (Фуркан Палалъ) ще влезе малката актриса Лавиня Юнлюер, станала популярна след участието си в "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler). Заглавието на летния сериал пък бива променено на "Моята сладка лъжа" (Benim Tatli Yalanim). 

3) Криза на снимачната площадка на новия сериал "Жесток Истанбул" (Zalim Istanbul)! Според запознати преди няколко дни по време на заснемането на сцени от новия епизод на драмата, започнала в понеделник по KanalD, е възникнал голям скандал между работещия технически екип от продуцентската компания Avsar Film. Колеги са си разменили едни други крайно обидни думи, стигнало се е и до физическа саморазправа, в която са били намесени и жени, като за да бъде потушен скандалът, се е наложило извикването и намесването на полицейски служители, заради които снимачният процес е бил прекратен. Любопитно е, че подобен случай не е първи за Джевдет Мерджан - режисьорът на "Жесток Истанбул". Миналата година по това време възникна подобен голям скандал и на снимачната площадка на историческата драма "Мехмед, завоевателя" (Mehmed Bir Cihan Fatihi), чиято режисура водеше същият. 

4) Гьокхан Алкан се подстрига за новата си роля. Изключително популярният актьор от "Семейството на съпруга ми" (Kocamin Ailesi), "Обича ме, не ме обича" (Seviyor Sevmiyor) и "Сърцебиене" (Kalp Atisi) се завръща тази вечер на екран в новия сериал на ATV "Богат и беден" (Zengin ve Yoksul). Тъй като сценарият на новата драма го налага, Гьокхан е трябвало сам да подстриже дългата си коса, която си пусна именно за новата си роля, доста късо. С новата му визия ще гледаме Алкан с началото на третия епизод от "Богат и беден". 

5) Нови попълнения в актьорския състав на новата драма "Вятърничав" (Hercai)! В отчелата изключително високи рейтинги с първите си четири епизода и настанила се на първото място по гледаемост в петъчния prime-time продукция се присъединяват актрисите Дуйгу Йетиш и Айдан Таш. Дуйгу, която у нас познаваме от "Да върнеш времето назад" и "Любов в спешното отделение", ще вдъхне живот на героинята Елиф Асланбей, която първоначално трябваше да изпълни Еда Елиф Башламъшлъ. Айдан, позната от "Песента на живота", пък ще гледаме като Шехрияр считано от новия пети епизод на "Вятърничав", който предстои да се излъчи другата седмица.

6) Нови подробности около началото на новия сериал на ATV "Али и Севда" (Ali ve Sevda). Наскоро стана ясно, че още преди да е започнала, актьорския състав на драмата напуска актрисата Себахат Кумаш. Известната с ролите си в "Черна роза" и "В сърцето ми е Дениз" красавица не е подписала договора си за участие в новото заглавие, тъй като продуцентите му не са изпълнили условията ѝ. Така героинята на аптекарката Селви, която Себахат трябваше да изиграе, остава овакантена и чакаща новата си изпълнителка. Началото на "Али и Севда" се очаква през следващия месец май. 

7) Нови актьорски попълнения в каста на летния сериал "Лошо момиче" (Kotu Kiz)! Както вече информирахме, главните роли в новата романтична комедия на KanalD ще изпълнят изключително популярните Чаалар Ертуурул ("Г-жа Фазилет и нейните дъщери") и Бурджу Йозберк ("Слънчеви момичета"). Заедно с тях в интригуващата история ще видим още Гюзиде Арслан, Серкай Тютюнджю, Алтан Еркекли ("Истанбулска приказка" и "Памуковата принцеса") и Неше Байкент ("Черна любов"). 

8) След като Вели Джевхер от "Сблъсък" (Carpisma) гостува на "Пропаст" (Cukur), сега е ред на Вартолу и лявата му ръка Медет да гостуват на него! В последния излъчен епизод на "Пропаст" (Cukur) от миналия понеделник именно героят на Онур Сайлак от "Сблъсък" (Carpisma) взе специално участие. Сега е ред на героите на Еркан Колчак Кьостендил и Мустафа Кърантепе от "Пропаст" да гостуват в историята на "Сблъсък". Гостуването на герои от една история в друга на сериали от една и съща продуцентска компания често се прави с цел по-висок зрителски интерес. "Пропаст" (Cukur) може да се похвали с доста висок рейтинг, но за "Сблъсък" (Carpisma) не можем да кажем същото...

9) Шеввал Сам подготвя издаването на самостоятелен музикален албум! Наскоро изключително популярната актриса от "Бодрумска приказка" (Bodrum Masali) и "Забранената ябълка" (Yasak Elma) бе забелязана от журналисти в един от най-големите търговски центрове в Истанбул IstinyePark. На излизане от кулинарния магазин Eataly любимката на зрителите разкри пред пресрещналите я репортери, че предстои излизането на новия ѝ сингъл, след което ще дойде ред и на новия ѝ самостоятелен албум от песни. Шеввал сподели, че посвещава свободното си време, което ѝ остава между снимките на "Забранената ябълка", именно на музикалните ѝ проекти. 

10) Ханде Ерчел замина за САЩ! Преди няколко дни изключително популярната млада актриса, която у нас познаваме от "Черна перла" (Siyah Inci) и която предстои да гледаме в новите сериали "Слънчеви момичета" (Gunesin Kizlari) и "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz), посети Ню Йорк, за да заснеме фотосесията към новата колекция, дело на съвместната работа между известните марки Les Benjamins и Puma, с които по-рано сключи договор. Като рекламно лице на компаниите-гигантки Ханде, която в момента се снима в криминалната драма "Халка" (Halka), предстои да посети още доста държави по целия свят, за да представи модната им колекция.

11) Танер Йолмез на шопинг с... кучето си! Изключително популярният млад актьор, когото у нас познаваме от ролите му в "Кварталът на богатите" и "Великолепният век: Кьосем", наскоро бе забелязан от журналисти да разхожда домашния си любимец из улиците на истанбулския квартал Нишанташъ. Танер, който за последно взе участие в биографичния игрален филм, посветен на един от най-големите турски певци Мюслюм Гюрсес - "Мюслюм" (Muslum), продължи тура си в търговския център Nisantasi City, където влезе отново заедно с кучето си. 

12) Имението от "Кварталът на богатите" (Medcezir) бе обявено за продан! Луксозната вила, разполагаща с 9 стаи, външен басейн и голям двор, се продава за "скромната" сума от 19 500 000 турски лири. Причина за обявяването ѝ за продан е настъпилата още миналата година в Турция финансова криза, от която, очевидно, пострада и собственикът на къщата. Според по-запознати към имението, намиращо се в квартал Тузла в Истанбул, интерес проявява арабски бизнесмен и почитател на "Кварталът на богатите", който възнамерявал да го купи. 

13) Закъса ли Дениз Чакър с парите след скандалното ѝ поведение спрямо забулени с хиджаби момичета и провала на последния ѝ сериал "Налягане" (Vurgun)? Наскоро изключително популярната актриса бе забелязана от журналисти на излизане от фризьорски салон в истанбулския квартал Бебек. Оказа се обаче, че Дениз не си е тръгнала от салона за красота, а е излязла, за да изтегли пари от най-близкия банков автомат и за да се върне обратно след това. Дали за да си доплати не стигащата сметка или не, не стана ясно. С пресрещналите я репортери Чакър се държа учудващо любезно и мило, споделяйки: "Винаги съм щастлива и благодаря на Господ. Сериалът ни приключи, но театралните ни постановки продължават". 

Резултат с изображение за farah zeynep abdullah sacit aslan
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник,  8 април, ще бъде финализиран брой №254 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 9-ти, започва новият №255, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 9 април, идва ред на петото за сезона и сто и пето подред издание от "Турция представя...", в което ще представим още два нови сериала - "Богат и беден" (Zengin ve Yoksul) на ATV и "Петно" (Leke) на KanalD. В сряда, 10 април, очаквайте специална коментарна статия. В четвъртък, 11 април, предстои интервю с петия отпаднал участник в "Любима турска звезда 2019" - актрисата Фарах Зейнеп Абдуллах, позната у нас от "Времето лети", "С Русия в сърцето" и "Великолепният век: Кьосем". В петък, 12 април, продължава новата ни рубрика "Турските сериали по света", в чийто шести брой ще се спрем на успеха им в Китай. В събота, 13 април, идва ред на "Любопитно", като в шестото за сезона издание ще разберете кои са младите актьори, вдъхващи живот на любимите ни герои от сериалите в ретроспективните сцени на тяхното минало. И в неделя, 14 април, идва ред на брой №215 от "Турските актьори 24/7"!
Във вторник, 9 април, започват шестите елиминации в шестия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2019 г., като в петък, 12 април, ще стане ясно името на шестия елиминиран състезател! 

1 коментар:

Анонимен каза...

А ЗАЩО ОЩЕ НЯМА СТАТИЯ ЗА УЧАСТИЕТО НА ИВО АРЪКОВ В ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЕРИИ НА "СБЛЪСЪК"?

Предоставено от Blogger.