"Турските актьори 24/7" (209): от 25 февруари до 3 март 2019 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 3 март, честит празник! Продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 25 февруари до 3 март 2019 г., научавате сега от новото издание №209 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Баръш Кълъч се завръща на екран! Изключително популярният актьор, познат в България с ролите си в хитовете "Огледален свят" и "Войната на розите", се присъединява към актьорския състав на драмата "Забранената ябълка" (Yasak Elma). Баръш, чието име в началото на телевизионния сезон се спрягаше в подготвяното от Most Production, но по-късно отменено заглавие "Кладенец" (Kuyu), ще се срещне отново със зрителите посредством малкия екран в новите епизоди от втория сезон на хита на FOX, излъчващ се всяка понеделник вечер с голям успех. Последните изяви на Баръш на малкия екран не бяха особени успешни, тъй като сериалите с негово участие "Разрушител" (Oyunbozan) и "Детско ухание" (Evlat Kokusu) се провалиха и приключиха само няколко седмици след началата си.

2) Звезда от "Дъждовно време" (Yagmur Zamani) стана майка! Носителката на титлата "Мис Свят 2002" Азра Акън роди още през ноември миналата година, но показа първородния си син на целия свят четири месеца след идването му на бял свят. Преди няколко дни Азра, която в периода 2002-2008 г. имаше връзка с най-известния турски актьор Къванч Татлъту, позира заедно със съпруга си и влиятелен земевладелец от южна Тракия - Атакан Кору, и четиримесечния им син. Семейният фотос красавицата сподели в профилите си в социалните мрежи, събирайки голям брой харесвания. Напомняме, че през 2016-а Азра взе участие във втория сезон на криминалната драма "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel). 

3) Турция се сбогува с един от най-добрите си актьори! Ветеранът Айтач Арман почина по-рано тази седмица - на 26 февруари, в Истанбул. Известен у нас с ролите си в сериалите "Късчета живот" (Candan Ote) и "Огледален свят" (Adini Feriha Koydum), актьорът, чието истинско име всъщност бе Вейсел Индже, издъхна на 69 години, като бе погребан в родния си град - Адана, изпратен от десетки свои близки приятели, роднини и колеги, уважили го в последния му земен път. Последната изява на Айтач на малкия екран, преди да изгуби битката си с рака, бе в криминалната драма от 2014 г. "Черни пари и любов" (Kara Para Ask), в която си партнира с Туба Бююкюстюн като неин екранен баща. 

4) Еркан Петеккая отслабна с 9 килограма! Световноизвестният актьор от "Любов назаем", "Памуковата принцеса", "Времето лети", "Дила" и "Твоят мой живот" наскоро сподели, че се е подложил на строг хранителен и тренировъчен режим за най-новата си роля в новата драма "Налягане" (Vurgun), излъчваща се всяка сряда вечер по FOX. Решението за отслабването си Еркан е взел сам, а не по желание на продуцентите си от Gold Film, с цел играта му в новия му проект, в който вдъхва живот на събуждащ се от четиригодишна кома човек, да бъде възможно най-убедителна за зрителите.

5) Еркан Колчак Кьостендил с роля на голям екран! Актьорът, чието име нашумя особено през последните години, зрителите в Турция предстои да гледат от 15 март в игралния филм "Дай им на турците да правят сладолед" (Türk İşi Dondurma). В историческата кино-лента Еркан, който вече втори сезон се снима в криминалния хит "Пропаст" (Cukur), ще си партнира за втори път с известната актриса Шебнем Бозоклу, след като през 2014-а година двамата направиха запомнящо се участие в мюзикъла "Ах, Истанбул" (Ulan Istanbul), както и с Али Атай - съпруга на Хазал Кая. 

6) Кюршат Алнъачък се завръща на екран тази вечер! Известният актьор, когото у нас познаваме чрез ролите му в хитовете "Тайни", "Кварталът на богатите" и "Черна любов", ще изиграе една от главните роли в новата военна драма "Смяна 24/7" (Nobet 7/24), започваща тази вечер по ShowTV. Кюршат, когото досега сме свикнали да гледаме в предимно отрицателни роли, предстои да вдъхне живот на глава на голямо семейство в новия си проект. Последната изява на Алнъачък бе в историческата драма "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul), в която се снима от 2016-а до 2018-а година.

7) Йозджан Дениз подготвя втора част на игралния филм "Сладко и опасно" (Sevimli Tehliekli)! Световноизвестният актьор, който в момента се снима в третия последен сезон на драмата "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin), отново ще застане зад камера, за да напише и заснеме продължението на кино-лентата, пожънала огромен успех с първата си част през 2015 г. В момента Йозджан и продуцентската му компания DNZ водят преговори с актьорите Айча Айшин Туран и Шюкрю Йозйълдъз, които да изпълнят отново главните роли в "Сладко и опасно 2". Снимките на филма ще започнат веднага след приключването на "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin), в която Йозджан ще се снима до края на месец май.

8) Продължава да се разкрива кастът на новия исторически сериал "Възходът на Османската империя" (Ottoman Rising)! След като бе потвърдено участието на Туба Бююкюстюн, Толга Текин и Джем Ийт Юзюмоулу, още една звезда се присъедини към актьорския състав на обещаващото заглавие, което ще се излъчва единствено в интернет на платформата Netflix. В 6-серийния мини-сериал ще видим Биркан Сокуллу, познат у нас от "Малки тайни" и "С Русия в сърцето", който съвсем скоро се завръща на малкия екран в Турция в новата семейна драма "Една семейна история" (Bir Aile Hikayesi). Напомняме, че Сокуллу е известен още с ролите си в "Песента на живота" (Hayat Sarkisi) и "Безжизнените" (Yasamayanlar).

9) Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит избраха име за бебето си! Световноизвестната светска двойка, която след по-малко от два месеца предстои да вземе в прегръдките си първородния плод на любовта си, най-накрая взе решение как да се казва той. Синът на Фахрие и Бурак ще бъде кръстен с името Каран, което популярните му родители са избрали наскоро, издават техни близки. Въодушевен от избора си, Бурак веднага е променил регистрационния номер на личния си автомобил, така че в него да присъства буквената комбинация "KAR" в чест на първородния му син. В интернет-пространството изтече и първата снимка на бременната Фахрие, която въпреки големия си корем, не изглежда да е напълняла кой знае колко по време на бременността.

10) Мехмет Акиф Алакурт за пореден път разбуни духовете в интернет-пространството! Известният актьор и победител в третия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2016 г. наскоро сподели скандално послание в профила си в социалната мрежа Instagram, отправено към турските жени. Ето какво гласи то: "Каква е туркинята? Докато постигне целите си, винаги е съгласна с всичко и казва, че мисли като теб. С времето обаче показва, че всъщност нищо от това не е било вярно, и показва истинското си грозно лице. Тези, поемащи по този път, да си имат едно наум. Думите ми да са им обеца на ухото!". Какво е предизвикало отказалия се от актьорската професия актьор да напише подобни крайни думи, все още не е известно. Предполага се обаче, че те са продиктувани от предполагаемата му раздяла с дългогодишната му половинка.

11) Демет Йоздемир отпразнува рождения си ден! Изключително популярната млада актриса, позната у нас с ролите си в "С Русия в сърцето" и "Стая 309", навърши 27 години по-рано тази седмица - на 26 февруари. По този повод красавицата, снимаща се в момента в романтичната комедия "Ранобудна птица" (Erkenci Kus), организира парти, на което в нейна чест се събраха най-близките ѝ близки, роднини, приятели и колеги. Купонът, провел се в заведение в истанбулския квартал Етилер, продължи до малките часове на нощта, като въпреки опитите на компанията и рожденичката да си тръгнат незабелязани от никого през задния изход, те бяха изловени от репортери. Демет, носеща няколко подаръчни пликове, помоли пресрещналите я журналисти да не я снимат, тъй като се срамува. А на въпроса дали живее заедно с Джан Яман, отговори с мълчание и с усмивка. 

12) Джансу Дере и Селма Ергеч са пример за дългогодишно приятелство в турския шоубизнес. Наскоро двете световноизвестни актриси бяха засечени от журналисти на излизане от кафене в истанбулския квартал Нишанташъ, където въпреки студеното време, бяха предпочели да си поговорят на дълго и на широко, седнали на външна маса. Пред пресрещналите ги репортери двете споделиха, че темата на дългия им разговор са били проблемите, стоящи на дневен ред пред турската филмова и сериална индустрия. Освен това Селма увери феновете си чрез журналистите, че е в по-добро здравословно състояние след проблема, който изпита в последно време с кръста и гърба си. 

13) Нур Феттахоулу предизвика скандал в социалните мрежи! Наскоро изключително популярната актриса от "Забраненият плод" и "Великолепният век" сподели своя снимка, на която позира видимо без дрехи във вана, в профила си в Instagram. С предизвикателния си фотос Нур предизвика възмущение сред мнозина, изразено в лоши и обидни коментари под него. Въпреки че Феттахоулу уточни като бележка към снимката, че въпросната снимка е от снимачната площадка на най-новия ѝ сериал "Братовчеди" (Kardes Cocuklari), вървящ с голям успех всяка неделя по StarTV, накрая тя бе принудена да я изтрие, за да сложи край на зародилата се бурна дискусия по свой адрес.

Резултат с изображение за beren gökyıldız
14) Следващата седмица започва пролетният сезон на СЕРИАЛИ в България! В понеделник, 4 март, ще бъде финализиран брой №249 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 5-ти, започва новият №250, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 5 март, ще бъде публикувано четвъртото за сезона и сто и четвърто подред издание от "Турция представя...", в което ще представим новите пролетни сериали "Противопоставяне" (Yuzlesme) на KanalD и "Виола" (Hercai) на ATV. В сряда, 6 март, очаквайте специална коментарна статия. В четвъртък, 7 март, предстои интервю с победителката в миналогодишния сезон на "Любима турска звезда" за 2018 г. Берен Гьокйълдъз, която гледаме в момента у нас всяка делнична вечер по БТВ в "Майка" (Anne). В петък, 8 март, стартира новата ни рубрика "Турските сериали по света", в чийто първи брой ще се спрем на успеха им в Испания. В събота, 9 март, се завръща "Любопитно", като в пилотното за сезона издание ще разберете кои любими актьори и актриси е трябвало да пресъздадат роли в някои от най-успешните сериали, но поради стечения на обстоятелствата са се отказали в последния момент. И в неделя, 10 март, идва ред на брой №210 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.