"Турските актьори 24/7" (195): от 5 до 11 ноември 2018 г.

ноември 11, 2018
Здравейте, приятели! Неделя е, 11 ноември, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 5 до 11 ноември 2018 г., научавате сега от новото издание №195 от "Турските актьори 24/7"!

1) Известна е новата екранна партньорка на Серкан Чайоулу в новия му сериал "Обръч" (Halka)! Изключително популярната млада актриса Ханде Ерчел, позната в България с ролята си в "Черната перла", ще изиграе главната женска роля в новото заглавие, подготвяно за излъчване от Es Film за TRT1. Друго ново попълнение в актьорския състав на драмата е набиращата все по-голяма популярност актриса Хазал Субашъ, направила дебюта си в дневния "Назови ме" (Adini Sen Koy) и снимала се доскоро в провала "Една надежда стига" (Bir Umut Yeter). Очаква се двете красавици и Серкан Чайоулу да съставят нов изпепеляващ любовен триъгълник на екрана, а напрежението в "Обръч" ще подклаждат героите на ветераните Ахмет Мюмтаз Тайлян и Назан Кесал, за чието участие в новия сериал Ви информирахме по-рано. 

2) Мерием Узерли проговори относно личния си живот! Актрисата с германски произход, придобила световна популярност след участието си в най-успешния турски исторически сериал "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), наскоро замина за екзотичните Малдиви, където засне фото-сесия за списание "Alem" и даде интервю. В него Мерием опроверга слуховете, бродещи из турското медийно пространство, за връзка с колегата ѝ-актьор Тамер Търашоулу с думите: "Сърцето ми е празно... В момента няма никой в живота ми". Скоро в Турция се очаква премиерата на новия игрален филм "Кошер" (Kovan) с участието на Узерли. 

3) Двама от най-харесваните млади актьори в южната ни съседка бяха събрани на снимачната площадка на нов игрален филм. Гюрбей Илери, придобил голяма популярност след участието си в "Част от мен" (Kaderimin Yazildigi Gun), и Идрис Неби Ташкан, когото в момента гледаме у нас в "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" (Fazilet Hanim ve Kizlari), оглавиха новото кино-заглавие "Свободен свят" (Ozgur Dunya), продуцирано съвместно Ay Yapim и Med Yapim. Участие взимат още Хаял Кьошеоулу от "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin) и "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler), Сами Аксу, Рабия Сьойтюрк, Мурат Сезерли, Мартин Надин и други. 

4) Отличие от световна величина за сериала "Жена" (Kadin)! Хитът, чийто втори сезон продължава да се излъчва с невероятен успех всяка вторник вечер по FOX, спечели престижната награда за най-добра чуждестранна драма на Наградите за драма в Токио. Продуцентите на социалната драма от Med Yapim Фатих Аксой и Фарук Байхан получиха статуетката лично от децата, изиграли главните роли в японския оригинал на "Жена" (Woman) - Сузуки Рио и Такахаши Раи. Пристигайки в Турция, с престижната награда не пропуснаха да се снимат и похвалят и актьорите, изпълняващи главните роли в "Kadin" - Йозге Йозпиринчджи, Джанер Джиндорук, Феяз Думан и Бенну Йълдъръмлар. 

5) Една от най-големите и влиятелни продуцентски компании в Турция Besiktas Kultur Merkezi (BKM) се договори с трима от най-известните и харесвани актьори за участие в новия ѝ игрален филм. Бурчин Терзиоулу от "Езел" и "Милост", Биркан Сокуллу от "Малки тайни" и "С Русия в сърцето" и Мелиса Шенолсун от "Любов под наем" ще видим в главните роли в новото кино-заглавие "Портретът на красотата" (Guzelligin Portresi), чиито снимки се очаква да започнат много скоро. Напомняме, че паралелно с участието си в новия си филм, Биркан продължа да се снима в турския римейк на американския хит "Това сме ние" (This Is Us) - "Като живота" (Hayat Gibi). Мелиса пък за последно гледахме в криминалната драма "Затаен дъх" (Nefes Nefese). 

6) Мехмет Гюнсюр изгуби баща си! Един от най-екстравагантните и нестандартни турски актьори, познат у нас с ролите си в "Памуковата принцеса", "Златната клетка" и "Великолепният век", получи новината за смъртта за родителя си Теоман Гюнсюр преди няколко дни, като се завърна от Италия в родината си Турция с първия полет, за да изпрати баща си в последния му земен път. 80-годишният Гюнсюр-старши почина след дълго лечение, като бе погребан в четвъртък, 8 ноември. На погребението му присъстваха някои от най-големите имена на турското кино, уважили го и застанали до сина му в този труден момент. Съболезнования за Мехмет Гюнсюр и семейството му! 

7) Въпреки че приключи заради провала си, драмата "Див вятър" (Bir Deli Ruzgar) определено остави следа както в зрителите, така и в актьорите, изпълнили главните роли в нея. Отскоро е факт връзката на младите звезди Пънар Дениз и Берк Джанкат, които се запознаха именно на снимачната площадка на сериала на FOX. Двамата любимци на зрителите бяха забелязани наскоро заедно, хванати ръка за ръка, в един от големите търговски центрове в Истанбул. Напомняме, че преди участието им в "Див вятър", Пънар придоби популярност с ролята си в "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin), а Берк - с играта си в "Градско момиче" и "Великолепният век: Кьосем". 

8) Още една любов от снимачната площадка прерасна в реалността! Популярният актьор Неджип Мемили, познат у нас с ролите си в "Дила" и "Горчиво и сладко", наскоро бе забелязан от папараци в компанията на своята екранна партньорка в криминалната драма "Пропаст" (Cukur) Ирем Алтуу. Двамата актьори, присъединили се в актьорския състав на хита на ShowTV и Ay Yapim с началото на втория му сезон, бяха спипани заедно в истанбулския квартал Мода. 

9) Интригуващо ново заглавие подготвя Limon Film. След като пожъна огромен успех с военната си драма "Войник" (Savasci), продуцентската компания реши да създаде история и за жени-героини. Новият ѝ сериал е с работно заглавие "Тичащите към огъня" (Atese Kosanlar), като се подготвя за излъчване по FOX и ще представи ежедневните премеждия на група жени-пожарникарки. За главната роля в проекта се водят преговори с изключително популярната млада актриса от "Времето лети", "С Русия в сърцето" и "Великолепният век: Кьосем" Фарах Зейнеп Абдуллах. Следете ни за повече актуална информация! 

10) Нови попълнения в актьорския състав на новия сериал "Налягане" (Vurgun)! Драмата, чието излъчване трансферира от ShowTV към FOX, ще бъде оглавявана от двама от най-известните турски актьори Еркан Петеккая ("Любов назаем", "Времето лети", "Дила" и "Твоят мой живот") и Дениз Чакър ("Листопад", "Ифет" и "Великолепният век"), както информирахме и по-рано. Към тях наскоро се присъединиха още две големи имена на турското кино - Емре Кънай от "Семеен сарай", "В очакване на слънцето" и "Дъщерите на Гюнеш" и Алтан Еркекли от "Истанбулска приказка". 

11) Почина сценаристката на една от най-успешните турски драми за последните години "Двете лица на Истанбул" (Fatih Harbiye)! Писателката Дениз Хайрие Ерсьоз днес бе изпратена в последния си земен път от своите най-близки роднини, приятели и колеги. Сценаристката, написала редица успешни игрални филми и театрални постановки, се прости с живота си на 46-годишна възраст. Мир на праха ѝ и съболезнования към близките ѝ! 

12) Толгахан Сайъшман на разходка с бременната си съпруга. Световноизвестният актьор, чийто последен сериал "Една надежда стига" (Bir Umut Yeter) се увенча с провал и приключва този понеделник по KanalD, наскоро бе забелязан заедно с половинката си Алмеда Абази в района на Тарабя. Светската двойка с радост позира пред пресрещналите я репортери, като бъдещата майка Алмеда сподели, че по съвет на лекаря ѝ върви много пеша по време на време не бременността си. На въпроса дали бъдещите родители наистина са купили вила за рожбата си в квартал Чекмекьой, те отговориха с "да". 

13) Трета любов от снимачната площадка прерасна в реалността само за седмица! След Пънар Дениз-Берк Джанкат и Неджип Мемили-Ирем Алтуу, в медийното пространство в южната ни съседка бе разпространена и новината за връзка между актьорите, изпълняващи главните роли в хитовата драма на FOX "Забранената ябълка" (Yasak Elma) - Севда Ергинджи и Онур Туна! Екранните Зейнеп и Алихан наскоро бяха забелязани заедно в кафене в истанбулския квартал Нишанташъ, демонстрирайки опасна близост помежду си. Забелязвайки снимащите ги папараци, двамата видимо се притесниха. 

14) Джан Яман отпразнува рожден ден! Онзи ден, на 9-ти ноември, най-коментираният турски актьор за 2018-а година навърши 29 години. По този повод майката на звездата от "Любов на инат" (Inadina Ask), "Горчиво и сладко" (Dolunay) и "Ранобудна птица" (Erkenci Kus), която събра вниманието на феновете му с младоликата си външност - Гюлдем Джан, сподели в профлите си в социалните мрежи прочувствено пожелание по повод рождения ден на сина си: "Единственият на мама, смисълът на живота ми, синът ми с най-доброто сърце, нека животът ти е съпътстван само от добро и здраве. Честит рожден ден!", добавяйки и снимка от детството му. 

Резултат с изображение за erkan avci
15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 12 ноември, ще бъде финализиран брой №235 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 13-ти, започва новият №236, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 14 ноември, предстои трета част от поредицата пътеписи "Седмица в Истанбул". В четвъртък, 15 ноември, ще бъде публикувано интервю с актьора от "Искрите на отмъщението" Еркан Авджъ. В петък, 16 ноември, ще обявим резултатите от гласуването към десетата категория в "Турски награди 2018" - за най-добър злодей от сериал, и ще дадем началото на единадесетата - за най-добра драма. В събота, 17 ноември, продължава новата ни рубрика "Строго секретно с Демет Акбаа", в чието десето издание ще представим шега със скрита камера, скроена на актрисата от "Огледален свят" Джейда Атеш. И в неделя, 18 ноември, идва ред на брой №196 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.