"Турските актьори 24/7" (193): от 22 до 28 октомври 2018 г.

октомври 28, 2018
Здравейте, приятели! Неделя е, 28 октомври, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 22 до 28 октомври 2018 г., научавате сега от новото издание №193 от "Турските актьори 24/7"!

1) Нови две силни попълнения в актьорския състав на "Сблъсък" (Carpisma)! Към екипа на дългоочакваната криминална драма на Ay Yapim се присъединяват още двама изключително популярни актьори - Онур Сайлак и Уур Юджел! Онур, познат в България с ролите си в "Гордата Аси" и "Огнено сърце" и снимал се за последно в историческата драма "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin), отново ще влезе в отрицателен образ, като по последна информация героят му Вели Джевхер ще бъде враг №1 на този на Къванч Татлъту - Кадир Адалъ. Ветеранът Уур Юджел пък се включва в каста на "Сблъсък" дни след финала на последния проект със свое участие в същия жанр - "Затаен дъх" (Nefes Nefese). Друга важна подробност около "Carpisma" е, че ShowTV ще излъчва сериала не в четвъртък, какъвто бе първоначалният план, а в сряда, тъй като е сключила споразумение с KanalD, която ще ротира не по-малко очакваното си ново заглавие "Великолепният тандем" (Muhtesem Ikili) именно в четвъртък. 

2) Ключов герой излиза от "Пропаст" (Cukur)! В предстоящите епизоди на хитовата криминална драма, излъчваща се всяка понеделник вечер по ShowTV, един от главните персонажи в историята - Идрис Кочовалъ, ще бъде занулен и убит по време на престрелка. Това сюжетно развитие се налага заради напускането на актьора Ерджан Кесал от екипа на сериала и влизането му в политиката. Известният ветеран на турското кино ще бъде издигнат като кандидат на републиканската партия в южната ни съседка CHP за кмет на един от най-важните райони в Истанбул - Бейоулу. Предстоящата му политическа дейност няма да му позволява да се изявява и като актьор, което налага оттеглянето му от актьорския състав на "Пропаст". Както знаете, Ерджан Кесал е женен за не по-малко популярната от него актриса Назан Кесал ("Г-жа Фазилет и нейните дъщери"). 

3) Известен турски актьор влезе в казармата! Младата надежда на турското кино Берк Атан, чиято звезда изгря преди три години в хитовата младежка драма "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari), наскоро постъпи войник в наборната казарма в южната ни съседка. Като всеки свой съгражданин Берк също ще премине през военно обучение през следващата половин година. С влизането си в казармата Атан е подстригал косата си и е с нова визия. Звездата често публикува снимки и постове от военната си служба в социалните мрежи. Напомняме, че за последно Берк се снима в драмата "Сълзите на Дженнет" (Cennet'in Gozyaslari) през изминалия телевизионен сезон. 

4) Джан Яман стана рекламно лице на известна модна линия! Наскоро в медийното пространство в южната ни съседка изтече най-новата фото-сесия на известния актьор от "Любов на инат" и "Горчиво и сладко", в която той който рекламира новата есенно-зимна колекция на известната в южната ни съседка марка Desa. Мнозина откриха прилики между фото-сесията на Къванч Татлъту за Mavi и тази на Джан Яман за Desa. Напомняме, че в момента Джан се снима с главна роля в хитовата романтична комедия "Ранобудна птица" (Erkenci Kus) на StarTV. 

5) Талат Булут с шокираща визия! Известният актьор-ветеран от "Да върнеш времето назад" (Annem), снимащ се в момента във втория сезон на хитовата драма "Забранената ябълка" (Yasak Elma) на FOX, наскоро сподели в профилите си в социалните мрежи свои снимки, на които е неразпознаваем в екстравагантен и привличащ вниманието външен вид - с удължена и сплетена коса и каубойски дрехи. Малко по-късно Талат излезе с изявлението, че въпросните фотоси са от снимачната площадка на игралния филм "Доведен татко" (Cici Babam), в който е трябвало да участва, но който е напуснал в последния момент заради неразбирателствата си с продуцентската компания от BKM Film. 

6) Нергис Кумбасар се завръща на екран! Изключително популярната актриса-ветеран, позната у нас с култовата си роля на Нериман Ипликчи в романтичната комедия "Любов под наем", влиза в ново амплоа на телевизионна водеща от следващата седмица. Новото предаване на StarTV "Времето на Нергис" започва от утре, 29 октомври, като ще се излъчва всеки делничен ден от 12.45 часа и ще засяга всякакви теми, отнасящи се предимно за жените - готвене, шопинг, здраве, грим, грижа за децата... Освен това Нергис ще кани и специални гости, първият от които ще бъде известният актьор Мерт Фърат, познат в България от "1001 нощ" и "Отмъщението" и снимащ се в момента във втория сезон на "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler). Вижте трейлъра към предаването от тук

7) Керемджем се превърна в своеобразен допинг за рейтингите на "Любов и синьо" (Ask ve Mavi)! След напускането на актьора и певец Емрах, играл главната мъжка роля в драмата досега, към актьорския ѝ състав се присъедини не по-малко известния също актьор и певец Керемджем. Познатият у нас от "Моят живот" любимец буквално изстреля "Любов и синьо" на върха с включването си в сериала и стана причина за голям ръст в интереса към него, който от 3% скочи на 5%! Несъмнено голите сцени, показващи перфектното му атлетично тяло, привлякоха вниманието на женската част от аудиторията и дадоха своето отражение върху представянето на драмата на ATV. Да видим дали отличните резултати ще се запазят...

8) Още новости около актьорите от "Любов под наем" (Kiralik Ask)! Екранният Исо в любимата романтична комедия, пресъздаден от известния актьор Керем Фъртъна, наскоро издаде новата си книга. Новото литературно произведение на всестранно развития талант е своеобразно продължение на първото му - "Най-добрият ми приятел е луд" (En Yakin Arkadasim Bir Deli), и носи провокативното заглавие "Най-добрият ми приятел: по-луд и по-разгневен" (En Yakin Arkadasim Daha Deli Daha Ofkeli), като направи премиерата си по турските книжарници преди няколко дни. Издател на книгата е издателска къща Destek, като в нея Керем засяга темите за самотата, болестите, семейството, страха, зависимостите, смъртта и надеждата, вдъхновен от истинска история. 

9) Ще става ли баща Мерт Фърат? Този въпрос броди все по-усилено из медийното пространство в южната ни съседка след сватбата му с красавицата Идил Фърат миналия месец, като наскоро най-сетне получи своя отговор. Преди няколко дни светската двойка бе спипана от репортери на излизане от мюзикъла "Ghost", провел се в истанбулския търговски център Zorlu. На въпросите им дали ще стават родители, Мерт и Идил отговориха с "не", но и с: "Дай Боже!". А на намеците от страна на папараците дали родителите им не искат да си имат внуче, те отвърнаха, че това не зависи от тях. 

10) Чаатай Улусой и Дуйгу Саръшън отново заедно! Светската двойка, превърнала се в нарицателно за непостоянни и постоянно променящи се отношения, наскоро отново се събра, давайки пореден шанс на връзката си. Това стана ясно от техни близки приятели, разкрили събирането им пред пресата в южната ни съседка. Освен това се разбра и че в момента Чаатай отново е в Лос Анджелис, САЩ, където работи с известната мениджърска компания United Talent Agency, продуцирала мега-звездите Анджелина Джоли и Джони Деп. 

11) Хазал Кая се омъжва! Една от най-известните турски актриси, позната в България с ролите си в хитовете "Забраненият плод" и "Огледален свят", вдига сватба през лятото на 2019-а година! Красавицата, снимаща се в момента във втория сезон на семейната трагикомедия "Нашата история" (Bizim Hikaye), предстои да се врече във вечна вярност на своя дългогодишен любим - актьорът и режисьор Али Атай. Хазал и Али са заедно вече пет години, като ето, че е дошъл моментът, в който са решили да узаконят отношенията си пред държавата. Подготовката по сватбата вече е започнала. 

12) Илкер Инаноулу се завръща в екипа на "Опасни улици" (Arka Sokaklar)! След като напусна актьорския състав на полицейския феномен по време на петия му сезон през 2011 г., 53-годишният актьор отново става част от него седем години по-късно. Героят на Илкер - директор Енгин, ще се завърне в историята в новия ѝ епизод, който ще бъде излъчен следващия петък, 2 ноември. По повод завръщането си в "Опасни улици" Инаноулу, живял последните години в Маями, САЩ, сподели: "Човек не може да стои дълго далеч от това, което обича. Отново се събрах с колегите и екипа си. Да се върнеш в родния си дом, е невероятно чувство". 

13) Баръш Ардуч с благородна постъпка! Световноизвестният актьор, чието завръщане на екран се очаква с огромен трепет от милионите му фенове, наскоро дари част от хонорара си като рекламно лице на известната марка спортни обувки New Balance на приют за бездомни животни. Подкрепата на Баръш се изрази в закупуването на огромни количества храна за кучета и котки, които дари на организацията Yedikule. Известен с любовта си към животните, Ардуч сподели: "Прекарах днешния ден, за да направя живота на нашите приятели по-хубав. За мен беше много смислено". Страстта на актьора към животните споделя и неговата половинка Гупсе Озай. 

14) Сечкин Йоздемир и Аху Яту в любовна афера! Наскоро двама от най-известните турски актьори бяха спипани от папараци на излизане от нощен клуб в истанбулския квартал Етилер заедно. Виждайки светкавиците на репортерските обективи, двамата бяха принудени да се разделят и да се качат в отделни таксита, за да се приберат. Въпреки че излязоха от задния вход на заведението, Сечкин и Аху не успяха да се скрият от папараците и бяха изловени в опасна близост. Напомняме, че последната връзка на Сечкин бе с Демет Йоздемир, а на Аху - с Джем Йълмаз. В момента Йоздемир се снима в провала "Разбита душа" (Can Kiriklari), а Яту - в хита "Жена" (Kadin). Как ще се развият отношенията им, предстои да разберем!

Резултат с изображение за serkan altunorak
15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 29 октомври, ще бъде финализиран брой №233 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 30-ти, започва новият №234, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 31 октомври, предстои специална коментарна статия. В четвъртък, 1 ноември, ще бъде публикувано интервю с актьора от "Искрите на отмъщението" Серкан Алтунорак. В петък, 2 ноември, ще обявим резултатите от гласуването към осмата категория в "Турски награди 2018" - за най-добър комедиен актьор, и ще дадем началото на деветата - за най-добра музика от сериал. В събота, 3 ноември, продължава новата ни рубрика "Строго секретно с Демет Акбаа", в чието осмо издание ще представим шега със скрита камера, скроена на актрисата от "Мелодията на сърцето", "Момичето с червения шал" и "Отвътре" Гьозде Кансу. И в неделя, 4 ноември, идва ред на брой №194 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.