"Турските актьори 24/7" (192): от 15 до 21 октомври 2018 г.

октомври 21, 2018
Здравейте, приятели! Неделя е, 21 октомври, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 15 до 21 октомври 2018 г., научавате сега от новото издание №192 от "Турските актьори 24/7"!

1) Назан Кесал се завръща на екран! Изключително популярната актриса, която в момента гледаме у нас всяка делнична вечер по Диема Фемили главната роля в хитовата драма "Г-жа Фазилет и нейните дъщери", подписа договор за участие в новия сериал "Халка" (Halka) на TRT1. Продуцирана от Es Film и режисирана от Волкан Коджатюрк, в новата криминална драма ще видим Назан рамо до рамо с не по-малко популярните актьори Серкан Чайоулу ("Сезонът на черешите") и Ахмет Мюмтаз Тайлян ("Вярна на себе си", "Любов назаем" и "Градско момиче"). Снимките на "Халка" се очаква да започнат през предстоящия месец ноември.

2) Трима изключително популярни актьори застават един до друг на театралната сцена! Серкан Алтунорак от "Ангели-пазители" и "Искрите на отмъщението", Озан Долунай от "Висше общество" и Гювен Мурат Акпънар от "Истанбулска невеста" оглавяват новата постановка "Килология" (Killology), в която ще бъдат представени последствията от компютърните игри върху психиката на младежите, както и отношенията "баща-син". Любопитно е, че сценарист на постановката е Хира Текиндор - син на известните актьори-ветерани Зеррин и Четин Текиндор. 

3) Какъв хонорар ще получава Дениз Чакър за участието си в новия сериал "Налягане" (Vurgun)? Наскоро стана ясно, че световноизвестната актриса от "Листопад" и "Ифет" ще прибира по 80 000 турски лири седмично за работата си в новата криминална драма, в която ще си партнира с не по-малко популярния Еркан Петеккая. Друга важна подробност около "Налягане", която е редно да уточним, е, че сериалът на Gold Film ще се излъчва по FOX, а не по ShowTV, каквато бе първоначалната информация. Любопитно е, че след напускането си от екипа на "Без бандити светът е невъзможен" Дениз е получила общо 6 предложения за участия в други сериали, сред които и "Двор" (Avlu), но не е била удовлетворена от предложените ѝ хонорари и затова не ги е приела. 

4) Джансу Дере посети снимачната площадка на новата драма "Дъщеря ми" (Kizim)! Световноизвестната любимка на зрителите от "Езел" наскоро се отби на сета на хита на TV8, за да се срещне отново с малката голяма актриса Берен Гьокйълдъз, с която си партнира преди две години във феномена "Майка" (Anne). Екранните майка и дъщеря не пропуснаха да си направят обща снимка, която събра десетки хиляди харесвания в социалните мрежи и припомни на феновете за феноменалната им игра и връзка в "Майка". 

5) Доста силен период за кариерата на известния актьор-ветеран Еркан Джан. Познатият в България с ролята си в "Край или начало" (Son) доайен на турското кино ще бележи турските кина с присъствието си през следващите няколко месеца, тъй като само през настоящия месец октомври премиерите си направиха и предстои да направят четири игрални филма с негово участие - "Якето на баща ми" (Babamin Ceketi), "Скъпи мой съседе" (Sevgili Komsum), "Мюслюм" (Muslum) и "Бебето не казва, когато идва" (Bebek Geliyorum Demez). Освен това предстои и завръщането му на малък екран в новата криминална драма на ShowTV "Сблъсък" (Carpisma) през ноември. 

6) Ставайки дума за "Сблъсък" (Carpisma), наскоро в актьорския състав на сериала се присъедини още един изключително популярен актьор. Мустафа Уурлу, снимал се до съвсем скоро в приключилата драма "Див вятър" (Bir Deli Ruzgar), ще видим в една от ключовите роли в обещавата криминална драма на Ay Yapim и ShowTV, започваща другия месец. Освен в "Див вятър", предходната изява на Мустафа също бе провал - в бързо приключилия в началото на тази година "Греховете на баща ми" (Babamin Gunahlari). 

7) Хазар Ергючлю с престижна награда! Младата актриса от "Кварталът на богатите" и "Висше общество" се завърна от осемнадесетия филмов фестивал във Франкфурт със статуетка за най-добра актриса. Високото признание Хазар получи за участието си в игралния филм "Сняг" (Kar), който бе представен на международно равнище в немския град наскоро. Въпреки скандалите, съпровождащи личния живот на Ергючлю, свързани с връзката ѝ с доста по-възрастен от нея режисьор, в професионален план тя бележи успех след успех. Да ѝ е честито! 

8) Кога Баръш Ардуч ще се завърне на екран? Този въпрос вълнува все повече милионите фенове на актьора от "Любов под наем" по света. Наскоро Баръш бе засечен от журналисти на излизане от ресторант в големия истанбулски търговски център Vadistanbul, като на въпросите им относно бъдещите му кариерни планове той отговори: "Продължавам да чета сценарии на игрални филми и сериали. Когато успявам, се старая да отделям време и с приятелите си. Често се срещаме на шопинг. Искам да се върна на екран в добър проект". 

9) Бременна ли е Башак Дизер? Преди няколко дни съпругата на най-известния турски актьор Къванч Татлуту присъства на представянето на новата колекция "Night Zoom" на модната линия на дизайнера Мерт Арслан. Заставайки пред обективите на дошлите на събитието папараци, Башак събра вниманието върху себе си с напълняването си. Така качените килограми от Дизер доведоха за пореден път до въпроса на медиите и феновете: "Бременна ли е?". За момента няма изявление от нейна страна. 

10) Разделени ли са Селин Шекерджи и Джанер Джиндорук? Светската двойка, която се роди през изминалото лято, бързо се разпадна. Преди няколко дни се проведе премиерата на новия игрален филм с участието на Селин "Скъпи мой съседе" (Sevgili Komsum), на която тя присъства сама. Това, разбира се, бе първият знак за раздялата ѝ с Джанер, последван от свалянето на всичките им общи снимки от профилите им в социалните мрежи. Така Шекерджи бележи пореден неуспех в личен план, след като по-рано тази година сложи край на връзката си с Каан Ташанер, продължила обаче доста по-дълго във времето. 

11) Черни облаци надвиснаха над екипа на сериала "Забранената ябълка" (Yasak Elma). След големия скандал с Талат Булут, който през лятото бе обвинен от стилистка в проекта в тормоз и насилие, последва разрив в отношенията между актьорите и спад в рейтингите. Екранните партньори Шевал Сам и Талат Булут спряха да си говорят, а гледаемостта на драмата на FOX падна с почти 2% в сравнение с първия сезон. Така, отчаян от всички тези сътресения, техническият екип на "Забранената ябълка" прибегна до добре познатите и традиционни методи за изчистване на лоша енергия и предпазване от зли очи, като извика на снимачната площадка на сериала в Джихангир специалистка, която му изля куршум. Дали това ще даде резултат, само времето ще покаже... 

12) Гьокче Бахадър, освен като актриса, се изявява все повече и като певица. Красавицата, позната у нас с ролята си на Лейля в семейна драма №1 "Листопад", наскоро бе поканена от известно списание в южната ни съседка на събитие, организирано в луксозно заведение в азиатската част на Истанбул. В края на вечерта Гьокче се качи на сцената и изпя няколко песни, с които впечатли останалите присъстващи. Освен това стана ясно, че в момента Бахадър подготвя първия си музикален албум, който ще излезе на пазара съвсем скоро. Напомняме, че актрисата продължава да се снима във втория сезон на "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler), в чийто първи също чухме вокалните ѝ способности. 

13) Чаалар Ертуурул е разпознаваем дори и в дегизировка. Младият актьор, придобил световна популярност след участието си в драмата "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" (Fazilet Hanim ve Kizlari), наскоро бе забелязан заедно с половинката си Кайла Манукян в истанбулския квартал Нишанташъ. Въпреки че си бе сложил шапка и очила, за да не бъде разпознаван от останалите минувачи и дебнещите журналисти, екранният Яъз бе спипан от папараците и виждайки снимащите го обективи, той с бърза крачка се отдалечи от погледа им, хващайки за ръка любимата си с арменски произход, с която се запозна по време на снимките на "Fazilet Hanim ve Kizlari". 

14) Аслъхан Гюрбюз се оперира. Изключително популярната актриса, позната у нас с ролята си в първия сезон на "Великолепният век: Кьосем", наскоро легна на операционната маса заради дископатията си, която я мъчи от доста време насам. Именно по тази причина Аслъхан не взе участие в последния излъчен епизод от драмата "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler). За щастие, операцията е минала добре и Аслъхан вече е изписана, като се подготвя за завръщането си на снимачната площадка. 

Резултат с изображение за devrim yakut
15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 22 октомври, ще бъде финализиран брой №232 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 23-ти, започва новият №233, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 23 октомври, идва ред на шестото за сезона и стотно подред издание от "Турция представя...", в което ще представим новите сериали "Сблъсък" (Carpisma) на ShowTV и Близнаците Мемо и Джан" (Ikizler Memo-Can) на KanalD. В сряда, 24 октомври, предстои специална коментарна статия. В четвъртък, 25 октомври, ще бъде публикувано интервю с актрисата от "Искрите на отмъщението" Деврим Якут. В петък, 26 октомври, ще обявим резултатите от гласуването към седмата категория в "Турски награди 2018" - за най-добра криминална драма, и ще дадем началото на осмата - за най-добър комедиен актьор. В събота, 27 октомври, продължава новата ни рубрика "Строго секретно с Демет Акбаа", в чието седмо издание ще представим шега със скрита камера, скроена на певеца Мурат Далкълъч. И в неделя, 28 октомври, идва ред на брой №193 от "Турските актьори 24/7"!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.