"Турските актьори 24/7" (191): от 8 до 14 октомври 2018 г.

октомври 14, 2018
Здравейте, приятели! Неделя е, 14 октомври, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 8 до 14 октомври 2018 г., научавате сега от новото издание №191 от "Турските актьори 24/7"!

1) Йозге Гюрел с нова визия! Една от най-известните турски актриси, придобила световна популярност чрез участията си в хитовите романтични комедии "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi) и "Горчиво и сладко" (Dolunay), ще видим в съвсем различна от досегашните ѝ светлина в новия ѝ сериал "Великолепният тандем" (Muhtesem Ikili). В полицейското заглавие, започващо съвсем скоро по KanalD, ще видим Йозге като екранна сестра на Керем Бюрсин и възлюбена на Ибрахим Челиккол, влизайки в образа на собственичката на заведение "Ah-sen Bistro" Нилюфер. За новата си роля Йозге е променила стайлинга си, като е с кокетна прическа на къдрици. 

2) Трансфер в екипа на хитовата романтична комедия "Ранобудна птица" (Erkenci Kus)! Актрисата Кимя Гьокче Айтач, която вдъхваше живот на недолюбваната от зрителите героиня Полен, напуска екипа на проекта и се присъединява към този на историческата драма-феномен "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul), чийто пети сезон започва през ноември по TRT1. В рейтинг-разбивача, в който ще си партнира с Енгин Алтан Дюзятан, ще видим Кимя в образа на Евдокия. 

3) Ново попълнение в новия сериал "Халка" (Halka) на TRT1! Освен Серкан Чайоулу, познат у нас с ролята си в "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi), с главна роля в новата драма на Es Film ще видим и Ахмет Мюмтаз Тайлян. Известният актьор-ветеран от "Вярна на себе си", "Любов назаем" и "Градско момиче" ще видим в образа на главен комисар Джемал Сандъкчъ. Напомняме, че за последно Ахмет Мюмтаз се снима в провалилата се драма от изминалата пролет "Човешка вина" (Insanlik Sucu). 

4) Излязоха първите промоционални снимки към новия сериал "Сблъсък" (Carpisma), бележещ завръщането на Къванч Татлъту на екран! Както вече информирахме, освен най-известният турски актьор, когото в момента гледаме у нас в "Искрите на отмъщението" (Cesur ve Guzel) всяка делнична вечер по БТВ, в криминалната драма с главни роли ще видим още Елчин Сангу ("Една любовна история", "С Русия в сърцето" и "Любов под наем"), Мелиса Аслъ Памук ("Черна любов") и Алперен Дуймаз. Новите им визии, в които ще ги гледаме съвсем скоро през ноември по ShowTV, можете да видите по-горе! 

5) Афра Сарачоулу се завръща на екран! Младата надежда на турското кино, която в момента гледаме у нас всяка делнична вечер от 22.00 часа в "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" (Fazilet Hanim ve Kizlari) по Диема Фемили, е на път да сключи договор за участие в новия сериал "Деца-братя" (Kardes Cocuklari) с продуцентите му Gold Film. Въпреки че по-рано си бе стиснала ръцете с Avsar Film да се снима в неин бъдещ проект, Афра е на път да разтрогне договорката си и да я видим в заглавие на конкуретна компания. Напомняме, че "Деца-братя" ще започне през следващите месеци по StarTV, като в главните роли ще видим Айча Бингьол, Мехмет Аслантуу, Нур Феттахоулу и Фуркан Андъч. 

6) Нур Феттахоулу с нова визия! Изключително популярната актриса от "Забраненият плод" и "Великолепният век" наскоро взе участие в новия интернет-сериал на платформата BluTV, собственост на KanalD - "Бозкър" (Bozkir). В мини-криминалната драма с участието на Ийт Йозшенер, Екин Коч, Мерве Чаъран, Алтан Еркекли и Биге Йонал ще видим Нур с напълно променен имидж и боядисана в оранжево коса. Мнозина оприличиха Феттахоулу с Елчин Сангу, която обаче е естествена червенокоска. 

7) Ново попълнение в актьорския състав на новата драма "Дъщеря ми" (Kizim)! Към екипа на сериала, излъчващ се с голям успех всяка петъчна вечер по TV8, се присъединява известната млада актриса Селин Шекерджи, която ще видим като екранна майка на Берен Гьокйълдъз. Очаква се появата на майката на Йойкю да обърне хода на събитията в драмата, оглавявана още от Буура Гюлсой и Лейля Лидия Туутлу. Напомняме, че последните телевизионни изяви на Селин не бяха особени успешни. За последно Шекерджи взе специално участие в драмата "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Ask), а по-рано оглави провалилите се заглавия "Пастирска звезда" (Coban Yildizi), "Колоритно" (Rengarenk) и "Горчива любов" (Aci Ask). 

8) Излязоха първите промоционални снимки от новия сериал на отличената с награда "Emmy" турска режисьорка Хилял Сарал "Хълмът на орлите" (Sahin Tepesi). На тях, както информирахме по-рано, виждаме четирима от актьорите, които ще изиграят главните роли в драмата - Айбуке Пусат ("Моят живот"), Боран Кузум ("Великолепният век: Кьосем"), Зеррин Текиндор ("Забраненият плод", "Север-Юг", "С Русия в сърцето" и "Черна любов") и Ебру Йозкан ("Твоят мой живот"). От промоционалните снимки към "Хълмът на орлите" научаваме, че в новия сериал ще видим още Лейля Танлар ("Твоят мой живот") и Мурат Айген ("Кварталът на богатите"). Освен тях към актьорския състав на проекта на Ay Yapim наскоро се е присъединил и Каан Ташанер от "Пепел от рози". 

9) Джан Яман е безкомпромисен относно външния си вид. Актьорът, който се превърна в модната икона на 2018-а година в Турция, се полага големи грижи не само за поддържането на атлетичната си фигура, но и за фризурата си. Наскоро стана ясно, че двама фризьори полагат неимоверни усилия дългата коса, която Джан си пусна за ролята си в романтичната комедия "Ранобудна птица" (Erkenci Kus), да изглежда винаги перфектна на екран. И двамата са били избрани лично от Яман, като работят единствено с него на сета на хита на StarTV. 

10) Джейда Атеш се омъжи! Изключително популярната 31-годишна актриса от "Огледален свят" преди няколко дни сключи брак със своя любим Буура Топлусой на сватбена церемония в американския щат Маями. На сватбата им в Щатите стана ясно, че през лятото на предстоящата 2019-а година двамата ще се врекат във вечна вярност един на друг и в родината си Турция. Напомняме, че Джейда и Буура имат връзка от пет години и половина, като през 2016-а година се преместиха да живеят в Маями. Да им пожелаем дълго семейно щастие! 

11) Туба Бююкюстюн стана съдружничка на възлюбения си Умут Евирген! Наскоро скандалният бизнесмен, който стана известен през лятото на 2017-а година с нападението си над журналист, заснел го да интимничи с Туба, откри собствено заведение в истанбулския квартал Етилер. Обзавеждането и декорацията на ресторанта си Умут повери в ръцете на своята любима Туба, която пък бе вдъхновена от игралния филм по романа на Чарлс Дикенс "Големи надежди". Дори името на заведението - "Chiki Boom", идва от незабравимата реплика на героинята в кино-лентата мисис Динсмур. Евирген не пропусна да благодари на Бююкюстюн за помощта ѝ и добре свършената работа. 

12) Толгахан Сайъшман не се разделя с домашния си любимец! Световноизвестният актьор от "Сезони на любовта", "Сега и завинаги" и "Черната перла" прекарва всеки свободен момент между снимките на новия си сериал "Една надежда стига" (Bir Umut Yeter) с кучето си порода албайска овчарка. Смятащи се бащи на породата кангал, въпросните кучета са характерни с огромните си размери и големите количества храна, които поемат дневно - около 2 килограма. В момента Толгахан е в усилена подготовка около обучението на любимеца си, за да го прати на престижен международен конкурс за кучета. 

13) Хазал Кая събра всички погледи върху себе си! На партито по случай откриването на новия телевизионен сезон на телевизия FOX младата актриса, оглавяваща един от най-успешните ѝ сериали - "Нашата история" (Bizim Hikaye), се появи в предизвикателна и дори скандална визия - силно гримирана, с ярко червени сако и панталон и с черна дантелена блуза с изрязано деколте. Пред последователите си в социалната мрежа Instagram Хазал сподели като причина за този свой провокативен тоалет небрежния и неподдържан имидж на героинята ѝ Филиз в "Нашата история" (Bizim Hikaye), от който вече ѝ е омръзнало. 

Резултат с изображение за tamer levent
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 15 октомври, ще бъде финализиран брой №231 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 16-ти, започва новият №232, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 17 октомври, предстои специална коментарна статия. В четвъртък, 18 октомври, ще бъде публикувано интервю с актьора от "Искрите на отмъщението" Тамер Левент. В петък, 19 октомври, ще обявим резултатите от гласуването към шестата категория в "Турски награди 2018" - за най-добър актьор-ветеран, и ще дадем началото на седмата - за най-добра криминална драма. В събота, 20 октомври, продължава новата ни рубрика "Строго секретно с Демет Акбаа", в чието шесто издание ще представим шега със скрита камера, скроена на Гонджа Вуслатери от "Малки тайни" и "Майка". И в неделя, 21 октомври, идва ред на брой №192 от "Турските актьори 24/7"!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.