"Турските актьори 24/7" (190): от 1 до 7 октомври 2018 г.

октомври 07, 2018
Здравейте, приятели! Неделя е, 7 октомври, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 1 до 7 октомври 2018 г., научавате сега от новото юбилейно издание №190 от "Турските актьори 24/7"!

1) ОФИЦИАЛНО! Елчин Сангу е новата екранна партньорка на Къванч Татлъту в новия сериал "Сблъсък" (Carpisma)! Червенокосата актриса, позната у нас с ролите си в "Една любовна история", "С Русия в сърцето" и "Любов под наем", ще изиграе една от двете главни женски роли в новата криминална драма, подготвяна за излъчване от Ay Yapim по ShowTV. Така Елчин ще влезе в екранна двойка с най-известния турски актьор - Къванч Татлъту, когото в момента гледаме у нас всяка делнична вечер в "Искрите на отмъщението" (Cesur ve Guzel) по БТВ. Освен Елчин и Къванч, в "Сблъсък" с главни роли ще видим още Мелиса Аслъ Памук от "Черна любов" и Алперен Дуймаз. 

2) Освен "Сблъсък" (Carpisma), ShowTV подготвя излъчването на още един обещаващ нов сериал - "Смяна 24/7" (Nobet 7/24). Проектът ще бъде в жанр "криминална драма", като ще бъде продуциран от създателите на един от най-успешните турски сериали за всички времена - "Долината на вълците" (Kurtlar Vadisi). Наскоро от Pana Film са си стиснали ръцете с известния актьор Юрдаер Окур, който ще изиграе главната мъжка роля в "Смяна 24/7". Юрдаер е познат в България от "Справедливостта на Кара" (Karadayi), като за последно се снима в драмата "Достатъчно" (Yeter). 

3) Трансфери в екипа на драмата "Любов и синьо" (Ask ve Mavi)! Наскоро стана известно, че актьорът, изпълнявал главната мъжка роля в първите ѝ два сезона - Емрах, я напуска в началото на третия ѝ. Очаква се в 75 епизод героят му Али да бъде занулен от сценаристите на хита, като с новината за оттеглянето на Емрах идва и въпросът кой ще застане на негово място до Бурджу Киратлъ? Според неофициална информация, продуцентите на "Любов и синьо" NTC Medya водят усилени преговори с не по-малко популярния актьор и певец Керемджем, познат в България от "Моят живот" (O Hayat Benim). Следете ни за повече актуални данни!

4) Известна актриса-ветеран се завръща на екран! Шериф Сезер, която взе ключова роля в един от най-успешните турски сериали за последните няколко години - "Черна роза" (Karagul), сключи договор за участие в новата драма на ATV "Верда" (Verda). Оглавяван от Мине Тугай ("Времето лети", "Кварталът на богатите" и "Твоят мой живот") и Кутси, снимките на сериала започват до броени дни. Във "Верда" Шериф Сезер ще влезе в образа на Гюлер. За последно тя се снима в провалилата се драма "Гюлизар" (Gulizar). 

5) Нови звездни попълнения в актьорския състав на "Абдюлхамид" (Payitaht Abdulhamid)! В третия сезон на историческата драма, започнал преди два дни по TRT1, с ключови роли предстои да гледаме двама изключително популярни актьори - Седеф Авджъ и Гюркан Уйгун. Актрисата от "Двама завинаги", която за последно се снима отново в исторически сериал, но провал - "Мехмед, завоевателя" (Mehmed Bir Cihan Fatihi), и актьорът от "Сърцето на града" ще застанат редом до Бюлент Инал от "Семейни тайни" в новия сезон на хитовата лента. 

6) Мурат Хан се завръща на екран! Изключително популярният актьор от сериала "Цената на живота" (Omre Bedel) се присъединява към актьорския състав на военната драма "Войник" (Savasci), чийто трети сезон започва тази вечер по телевизия FOX. Мурат, който дълго време живя в Америка и не се изявяваше на малкия екран, ще застане рамо до рамо с не по-малко популярните Берк Октай и Сарп Левендоулу, изпълняващи главните роли в сериала. За последно Хан взе участие във втората част на игралния филм на Махсун Кърмъзъгюл "Чудо" (Mucize). 

7) Йозге Йозпиринчджи винаги е била сред най-социално ангажираните звезди в южната ни съседка. Младата актриса, която в момента е снима във втория сезон на хитовата драма "Жена" (Kadin), наскоро стана рекламно лице на благотворителната кампания за ранна диагностика на рака на гърдата "Розова топка" (Pembe Top). Йозге се присъединява към каузата по повод навършването на петия ѝ рожден ден, като засне фото-сесия със свое участие. 

8) Къванч Татлъту шокира всички с новата си визия! Най-известният турски актьор, когото в момента гледаме у нас всяка делнична вечер в "Искрите на отмъщението" (Cesur ve Guzel) по БТВ, се преобрази до неузнаваемост за специалното си участие във втората част на игралния филм "Организирана престъпност" (Organize Isler). В нея ще видим Къванч в образа на аданалията Сарухан, живеещ в Истанбул, с прякор Русия. Новата визия на Татлъту изненада милионите му фенове по света, като можете да я видите на снимката по-горе. За последно външният му вид бе толкова коментиран преди години заради участието му в "Езел" (Ezel). 

9) Ново попълнение в актьорския състав на хитовата драма "Не пускай ръката ми" (Elimi Birakma)! Известният млад актьор Кенан Аджар, взел участие за последно в драмата от лятото на 2017-а година "Мерием" (Meryem), ще видим с ключова роля в новите епизоди на хита на TRT1, оглавяван от Алина Боз и Алп Навруз и излъчващ се всяка неделя с огромен успех. В "Не пускай ръката ми" Кенан ще влезе в образа на Кадир.

10) Озан Гювен се завръща на екран! Изключително успешният актьор, познат в България с ролите си в "Истанбулска приказка" и "Великолепният век", ще видим със специално участие във втория сезон на ситкома "Хайлайф" (Jet Sosyete). Озан, снимал се за последно в интернет-сериала "Фи Чи" (Fi Ci), ще влезе в образа на бащата на героините Илайда и Алара. Важна подробност, която трябва да уточним, е, че излъчването на "Хайлайф" преминава от StarTV по TV8, като заедно с това и сменя деня си на излъчване от неделя на сряда, считано от 10 октомври. 

11) Нови попълнения в актьорския състав на "Сблъсък" (Carpisma)! Оглавяван от Къванч Татлъту, Елчин Сангу, Мелиса Аслъ Памук и Алперен Дуймаз, в новата обещаваща криминална драма на Ay Yapim и ShowTV с ключови роли ще видим още петима изключително популярни актьори - Еркан Джан от "Златната клетка" и "Край или начало", Исмаил Демирджи от "Великолепният век: Кьосем", Хакан Курташ от "Момичето, което обичах" и "Горчиво и сладко", Ефеджан Шенолсун от "Твоят мой живот" и Мерве Чаъран от "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz) и "Сърцебиене" (Kalp Atisi). 

12) С кого ще си партнира Баръш Ардуч в новия му сериал? Според последните слухове новата екранна партньорка на световноизвестния актьор от "Любов под наем" (Kiralik Ask) ще бъде Синем Кобал. Актрисата от "Малки тайни" в момента преговаря с продуцентите на новия сериал на Баръш от Ay Yapim, като според близки до нея гледа топло на отправеното ѝ предложение и е много вероятно да се съгласи. Напомняме, че за последно Синем се снима в провалилата се криминална драма "Лице в лице" (Yuz Yuze) миналата година по това време. Именно заради неуспеха на проекта е станала доста по-внимателна в избора на новите си проекти, като за тях се съветва и със съпруга си Кенан Имирзалъоулу. Новият сериал на Баръш Ардуч ще бъде режисиран от Али Билгин ("Забраненият плод" и "Искрите на отмъщението") и ще започне по StarTV по-късно през телевизионен сезон 2018-2019 г. 

13) Сечкин Йоздемир и Демет Йоздемир са отново заедно! След като се разделиха преди две седмици, според близки до влюбените с еднакви фамилии двамата са дали втори шанс на връзката си. Първата крачка направил Сечкин, който преди няколко дни изпратил на Демет букет от 100 рози на снимачната площадка на сериала ѝ "Ранобудна птица" (Erkenci Kus). Актрисата, позната у нас от "Стая 309" (№: 309), ги приела с голяма радост и отново се събрала с актьора, чийто нов сериал "Разбита душа" (Can Kiriklari) започва утре по ATV. 

14) Джейда Дювенджи сбъдна своя голяма мечта! Известната актриса от "1001 нощ", "Другите отчаяни съпруги" и "Семейни тайни" съвсем скоро ще излезе на театралната сцена заедно със съпруга си Бюлент Шакрак в написаната от него постановка "Дама и господин" (Hanim&Efendi). Пиесата, която ще представи по нестандартен начин, но на разбираем за всички език отношенията между мъжа и жената, ще направи премиерата си в германската столица Берлин, а след това ще излезе на турне из цяла Европа. Джейда и Бюлент от дълго време работят по свой общ проект и ето, че дойде моментът да го реализират. Любопитно е, че режисьор на постановката с тяхно участие ще бъде племенникът на Шакрак - актьорът Еркан Колчак Кьостендил, снимащ се в момента във втория сезон на хита "Пропаст" (Cukur). 

Резултат с изображение за afra saraçoğlu
15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 8 октомври, ще бъде финализиран брой №230 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 9-ти, започва новият №231, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 9 октомври, идва ред на петото за сезона и деветдесет и девето подред издание от "Турция представя...", в което ще представим новите есенни сериали "Великолепният тандем" (Muhtesem Ikili) на KanalD и "Дъщеря ми" (Kizim) на TV8. В сряда, 10 октомври, предстои специална коментарна статия. В четвъртък, 11 октомври, ще бъде публикувано интервю с актрисата от "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" Афра Сарачоулу. В петък, 12 октомври, ще обявим резултатите от гласуването към петата категория в "Турски награди 2018" - за най-добра екранна двойка от сериал, и ще дадем началото на шестата - за най-добър актьор-ветеран. В събота, 13 октомври, продължава новата ни рубрика "Строго секретно с Демет Акбаа", в чието пето издание ще представим шега със скрита камера, скроена на Джем Белеви от "Любов на инат" (Inadina Ask). И в неделя, 14 октомври, идва ред на брой №191 от "Турските актьори 24/7"!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.