Какво да очаквате тази есен от СЕРИАЛИ в България?

Есенната програма на СЕРИАЛИ в България е готова. През предстоящите три месеца или четиринадесет седмици, последни за 2018-а години, ще предложим на вас - хилядите ни читатели, качествено, оригинално и авторско съдържание. Очакват ви както нови сезони на познати формати, така и напълно нови такива. С някои от досегашните се разделяме, за добро или зло, за да посрещнем новото и да започнем отначало. Повече научавате в следващите редове!

Както вече знаете, съдбата на рубриката ни "Какво гледат в Турция?" стои под въпрос. Причината е планираното преустановяване на публичното разпространяване на телевизионните рейтинги в южната ни съседка от страна на пийпълметричната агенция TIAK. Водещите телевизионни сайтове в Турция заведоха дело срещу това решение, като изходът от него ще бъде решаващ за неясната ситуация. Очаква се да се намери общо решение на проблема, като най-спекулираният вариант е създаването на платена платформа, на която ще се качват рейтингите. СЕРИАЛИ в България ще продължи да отразява гледаемостта на сериалите в южната ни съседка, докато такава все още излиза публично. Да се надяваме на благополучен изход от възникналата ситуация.

С началото на новия телевизионен сезон 2018-2019 г. с нов сезон се завръща една от рубриките ни с неизчерпаеми ресурси - "Турция представя...". В новите ѝ издания, считано от 11 септември (вторник), ще представим в пълни подробности започващите съвсем скоро нови сериали в южната ни съседка по вече познатия и наложил се начин - с жанр, продуцентска компания, продуценти, режисьори, сценаристи, актьорски състав и сюжет.

Всяка сряда, считано от 12 септември (сряда), пък ще бъдат публикувани коментарни статии, свързани с най-актуалното от турския ефир. Започващият нов телевизионен сезон в Турция се очертава доста интересен и различен от досегашните, като определено ще има какво да се обсъжда и анализира. Освен това ще предложим и нови пътеписи от Истанбул от последното ни едноседмично посещение в града, по време на което срещнахме Берен Гьокйълдъз и част от екипа на "Без бандити светът е невъзможен", посетихме снимачната площадка на "Малки убийства" по време на заснемането на сцената с мистериозното убийство от финала на първия сезон, отбихме се в любимата махаличка от "Огнено сърце", бяхме в посещавания от най-големите звезди Zorlu Center, видяхме за първи път нощен Истанбул... За всички тези и още много други нови впечатления и преживявания от града на градовете ще пишем подробно съвсем скоро.

Всеки четвъртък продължава публикуването на интервюта с любимите ви турски актьори и актриси. Тази есен те ще се публикуват по тематични месеци, като предстоят интервюта със звездите от излъчващите се в момента в България и Турция хитове, сред които "Семейни тайни", "Г-жа Фазилет и нейните дъщери", "Искрите на отмъщението", "Истанбулска невеста" и други. Те започва от следващия четвъртък, 13-ти септември.

За втора поредна година класацията на СЕРИАЛИ в България "Турски награди" ще се проведе в продължение на 14 седмици. Както миналата година, така и тази всеки петък ще даваме началото на гласуването към всяка една от общо четиринадесетте категории, като седмица по-късно ще обявяваме резултатите от него. Първата категория, по традиция, ще бъде за най-добър летен сериал за 2018 г., като гласуването към нея започва на 7 септември (петък), а резултатите ще научите на 14-ти.

След два успешни сезона рубриката ни "Какво коментират в Турция?" приключва. Рейтингите на сериалите в южната ни съседка в социалните мрежи бяха спрени още в средата на юни след приключването на втория ѝ сезон, като това неизбежно води и до нейното финализиране. На нейно място обаче предстоят доста забавни съботи, в които сме подготвили големи изненади. Тази есен екипите на СЕРИАЛИ в България и "Любими сериали с превод" ще преведат избрани епизоди от предаването "Строго секретно с Демет Акбаа" (Demet Akbag ile Cok Aramizda), а именно - такива с известни актьори и актриси. Предстои да видите как Джесика Мей, Бегюм Кютюк, Емре Кънай, Гизем Караджа, Гонджа Вуслатери, Джейда Атеш, Нурсел Кьосе, Йешим Джерем Бозоулу, Гьозде Кансу, Джем Белеви, Мурат Боз и още много други стават жертви на шеги със скрита камера, организирани и изпълнени от екипа на най-известната турска комедийна актриса Демет Акбаа. Забавлението започва на 15 септември (събота), като всяка събота ще бъде качвана по една нова шега с превод.

Всяка неделя продължава публикуването на най-успешната и четена наша рубрика "Турските актьори 24/7". Проектът, започнал преди точно четири години и публикувал се без прекъсване досега, предстои да навърши 200 издания в края на годината. Промени във формата на рубриката няма да има, като в нея ще продължим да ви информираме за всичко най-ново, любопитно и ексклузивно около живота на любимите ви турски актьори и актриси. В запазения ѝ ден - всяка неделя.

Екипът ни също така продължава да работи съвместно с "Любими сериали с превод" по преводите на романтичната комедия "Новата булка" (Yeni Gelin), завръщаща се съвсем скоро с трети сезон, и драмата "Песента на живота" (Hayat Sarkisi).

Това е, което предстои в СЕРИАЛИ в България през следващите месеци. Ще се радваме да споделите с нас кои от рубриките и форматите ни очаквате най-много. Отворени сме и за Вашите идеи, препоръки и предложения относно програмата ни. Тях можете да споделите в коментарите. С пожелание за ползотворна и успешна есен! :)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.