"Турските актьори 24/7" (189): от 24 до 30 септември 2018 г.

септември 30, 2018
Здравейте, приятели! Неделя е, 30 септември, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 24 до 30 септември 2018 г., научавате сега от новото издание №189 от "Турските актьори 24/7"!

1) Нови подробности около новия сериал "Хълмът на орлите" (Sahin Tepesi)! Освен Зеррин Текиндор ("Забраненият плод", "Север-Юг", "С Русия в сърцето" и "Черна любов") и Ебру Йозкан ("Твоят мой живот"), с главни роли в новата обещаваща драма на Ay Yapim ще видим и двама млади любими актьори - Боран Кузум от "Великолепният век: Кьосем" и "Ти си моята родина" и Айбуке Пусат от "Моят живот" и "Обещание". Напомняме, че "Хълмът на орлите" ще бъде режисиран от наградената с "Emmy" Хилял Сарал. Очевидно и Айбуке Пусат няма да си партнира с Баръш Ардуч в новия му сериал, каквато информация изтече преди няколко седмици.

2) Усилено се работи и по началото на "Деца-братя" (Kardes Cocuklari)! В новия сериал на StarTV, за който както отдавна съобщихме, главните роли ще бъдат поверени на Айча Бингьол ("Млечният път", "Времето лети" и "Семейни тайни") и Мехмет Аслантуу ("Истанбулска приказка"), почти със сигурност ще видим и Нур Феттахоулу! Изключително популярната актриса от "Забраненият плод" и "Великолепният век" е пред подписване на договор за участие в драмата на Gold Film. Тук е мястото да споменем, че сериалът на Most Productions "Кладенец" (Kuyu), в който Нур трябваше да изиграе главната роля, бе отложен за неопределен период от време. Продуцентите на "Деца-братя" междувременно водят преговори и с известния актьор от "Другите отчаяни съпруги", "Сладко отмъщение" и "Мерием" Фуркан Андъч. Сигурно е участието и на Мурат Далтабан от "Пепел от рози". 

3) Като стана дума за отменени сериали, спомняте ли си миналогодишното заглавие "Синът ми" (Oglum)? Драмата трябваше да започне в началото на изминалия телевизионен сезон 2017-2018 г. в ефира на FOX, но по неясни причини началото ѝ бе отложено за неопределен период от време. Сега, година по-късно, подготовката по "Синът ми" е подновена, като за главните роли в драмата на Limon Film се водят преговори с известните актьори Баръш Фалай ("Езел", "Кварталът на богатите" и "Твоят мой живот") и Йозге Йозберк ("Пламъкът на сърцето"). Много вероятно е в детските роли да видим малките големи таланти Алихан Тюркдемир от "Кьосем" и "Пълнолуние" и Сибел Мелек Арат от "Песента на живота". 

4) Подобно на колегата си Енгин Акюрек, Йозджан Дениз също се радва на огромна слава в Латинска Америка. Световноизвестният актьор от "Имението с лозите", "Млечният път" и "Част от мен" наскоро бе посетен на снимачната площадка на третия сезон на сериала, в който се снима в момента - "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin), от свои южноамерикански почитателки, събрали се от държавите Уругвай, Аржентина, Чили, Хондурас, Перу и Парагвай, за да се срещнат със своя любимец. 

5) Кадир Доулу се завръща на екран! Един от най-харесваните турски актьори, придобил световна слава след участията си в хитовете "Малки тайни" и "Двете лица на Истанбул", ще изиграе главната роля в новата обещаваща драма на TRT1 "Достойнство" (Vuslat)! Съвсем наскоро Кадир, снимал се за последно в провалилия се "Греховете на баща ми" (Babamin Gunahlari), е подписал договор с продуцентите на новия проект от A23 Medya. Началото на "Достойнство" е планирано за месец декември т. г. 

6) С коя актриса ще си партнира Къванч Татлъту в новия си сериал? Възможните варианти бяха сведени до два, като и двата определено не са за изпускане. Става въпрос за две от най-известните турски актриси - Джансу Дере и Елчин Сангу, които са в процес на преговори с Ay Yapim. Именно с една от тях двете Къванч ще се снима заедно в най-новата криминална драма със свое участие "Сблъсък" (Carpisma), започваща скоро по ShowTV. Напомняме, че вече стана известна първата му екранна партньорка - Мелиса Аслъ Памук от "Черна любов". Коя обаче ще бъде втората - дали магнетичната красавица от "Езел" и "Майка" или чаровницата от "Любов под наем", предстои да разберем. Следете ни за повече информация! 

7) След невероятния успех, който пожъна драмата "Черна любов" (Kara Sevda) миналата година, печелейки престижната награда "Emmy" за най-добра теленовела, през 2018-а година Турция отново ще излъчи своя номинация в същата категория, при това не е една, а две! Хитовите драми "Искрите на отмъщението" (Cesur ve Guzel) и "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin) бяха номинирани в класацията за най-добра сапунена опера на тазгодишното издание на "Emmy". Първата в момента гледаме у нас всяка делнична вечер по БТВ, а втората също е закупена и предстои да бъде излъчена. В категория "най-добър актьор" пък е номиниран Толга Саръташ от "Обещание" (Soz). Пожелаваме им успех! 

8) Голямо приятелство се роди на снимачната площадка на хитовата романтична комедия "Ранобудна птица" (Erkenci Kus). Наскоро двама от актьорите, пресъздаващи две от главните роли в нея - Демет Йоздемир и Анъл Челик, бяха забелязани в истанбулския търговски център IstinyePark. Пред пресрещналите ги репортери двамата споделиха, че днес им е почивен ден и че са решили да се срещнат и да си отделят време един на друг, след което закусваха и се отправиха към кино-салоните, където изгледаха заедно един от нашумелите в последно време игрален филм. 

9) Йойкю Гюрман разходи майка си в Трабзон. Младата актриса, направила летящ старт в кариерата си с участието си в най-гледания сериал в момента в Турция "Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz), наскоро бе посетена от своята майка на снимачната площадка на социалната драма-феномен. Йойкю, която освен с актьорските си заложби, стана любимка на милиони и с ангелския си глас, не пропусна да разходи родителката си из Трабзон - градът, в който се снима "Разказвай, Черно море", и да сподели снимки с нея в профилите си в социалните мрежи. 

10) Берен Саат се разболя. Световноизвестната турска актриса, позната у нас с ролите си в "Забраненият плод", "Пепел от рози", "Щастливи заедно" и "Великолепният век: Кьосем", наскоро бе забелязана от репортери на излизане от частна клиника в истанбулския квартал Нишанташъ. Папараците изловиха Берен в доста неприятен за нея момент, тъй като с последните си останали сили тя сподели пред тях, че е хванал грип и че не се чувства добре, оставяйки без отговор последвалите от тяхна страна въпроси. Да ѝ пожелаем бързо оздравяване! 

11) Хюлия Авшар винаги е афиширила висок стандарт на живот. Известната турска актриса, певица и телевизионна водеща наскоро посети шоурум на известната марка автомобили Aston Martin, за да тества един от най-новите ѝ модели. Возилото, струващо колосалните 2 500 000 турски лири, обаче не се понрави особено на звездата от "Великолепният век: Кьосем", която изрази недоволство от шума, който то издава по време на работа. Така най-вероятно тя ще продължи да търси нов автомобил, който ще си купи с хонорара, получен от последното ѝ участие в реклама, на стойност от 3 000 000 лири. 

12) Фуркан Палалъ отново е необвързан! Изключително популярният актьор от "Стая 309" (№: 309) наскоро се раздели с приятелката си и своя колежка Бурджу Киратлъ, изпълняваща главната роля в драмата на ATV "Любов и синьо" (Ask ve Mavi). Двамата любимци на зрителите, чиято връзка започна през месец юли т. г., се разделиха поради неразбирателство и несходство в характерите, като спряха да се следват взаимно в социалната мрежа Instagram. Въпреки опитите на общите им приятели да ги съберат, Онур и Бурджу са категорични в позицията си да останат само приятели.

13) Ибрахим Челиккол осинови кученце! Любимецът на зрителките от "Ифет", "Черни планини" и "Милост" наскоро се сдоби с още един домашен любимец, чиято съдба обаче е по-различна от тази на породистите му кангали. Историята на малкото кученце, обикалящо само по магистралата, бе разказана от известната актриса Шюкран Овалъ ("Твоят мой живот"), която сподели негови снимки в профилите си в социалните мрежи и призова да бъде осиновено. Ето, че спасителят на пухкавелкото се оказа именно нейния колега Ибрахим, който вече започна да се снима в новия си сериал "Великолепната двойка" (Muhtesem Ikili).  

14) Буура Гюлсой се ожени! Изключително популярният актьор от "Незабравима", "Пепел от рози" и "Север-Юг" се врече във вечна вярност на любимата си Нилюфер Гюрбюз по време на скромна сватбена церемония миналата неделя. Любимецът на зрителките, снимащ се в момента в новата драма "Дъщеря ми" (Kizim), напусна отбора на ергените и се присъедини към този на семейните мъже в тесен семеен и приятелски кръг. Сред гостите на сватбата на Нилюфер и Буура бяха техните известни колеги Йозге Йозпиринджчи, Селин Шекерджи, Биркан Сокуллу, Лейля Ферай и Серхат Теоман. Да им пожелаем дълго семейно щастие! 

Резултат с изображение за caglar ertugrul
15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 1 октомври, ще бъде финализиран брой №229 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 2-ри, започва новият №230, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 2 октомври, продължава "Турция представя...", като в четвъртото за сезона и деветдесет и осмо подред издание ще представим новите есенни сериали на FOX "Див вятър" (Bir Deli Ruzgar) и "Като живота" (Hayat Gibi). В сряда, 3 октомври, предстои специална коментарна статия. В четвъртък, 4 октомври, ще бъде публикувано интервю с актьора от "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" Чаалар Ертуурул. В петък, 5 октомври, ще обявим резултатите от гласуването към четвъртата категория в "Турски награди 2018" - за най-добра романтична комедия, и ще дадем началото на петата - за най-добра екранна двойка от сериал. В събота, 6 октомври, продължава новата ни рубрика "Строго секретно с Демет Акбаа", в чието четвърто издание ще представим шега със скрита камера, скроена на Бегюм Кютюк. И в неделя, 7 октомври, идва ред на брой №190 от "Турските актьори 24/7"!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.