"Турските актьори 24/7" (188): от 17 до 23 септември 2018 г.

септември 23, 2018
Здравейте, приятели! Неделя е, 23 септември, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 17 до 23 септември 2018 г., научавате сега от новото издание №188 от "Турските актьори 24/7"!

1) Освен от продуценти на филми и сериали, Бурак Йозчивит е сред най-търсените лица и за реклами. Наскоро актьорът от "Малки тайни", "Великолепният век", "Чучулигата" и "Черна любов" получи предложение да стане рекламно лице на нов хотел в Катар, който ще носи неговото име - "Al Buraq". За да го рекламира, му е била предложена крупната сума от 400 000 долара, равняваща се на 2 500 000 турски лири. Собственик на хотела, от който е дошло примамливото предложение, е холдинг Mahara, който притежава хотели и в Дубай. Благодарение на успеха на сериалите със свое участие, Бурак придоби изключителна популярност в Арабския свят през последните години и бива посрещан като крал при всяко свое посещение в държава от Близкия изток. 

2) Кенан Имирзалъоулу и Синем Кобал се радват на последните летни дни. Една от най-известните турски светски двойки в момента почива в курорта Селимие в близост до известния Мармарис. Актьорът от "Езел" и актрисата от "Малки тайни" прекараха изминалото лято, обикаляйки с яхта крайбрежието на Егейско море. Последната им дестинация обаче им е харесала най-много, като вместо на яхтата си, двамата са отседнали заедно с приятелски двойки в типична за района на Селимие каменна къща, която са наели. Кенан и Синем толкова са харесали къщата, че са решили за другото лято да си купят каменна къща в същия стил. 

3) Енгин Йозтюрк се мести да живее в покрайнините на големия град. Уморен от натоварения трафик, тълпата и шума в Истанбул, младият актьор от "Пепел от рози", "Великолепният век" и "Висше общество" отскоро е в търсене на нов дом. Красавецът се е спрял на новия квартал на богатите - Зекериякьой, в който живеят някои от най-големите звезди в южната ни съседка - Чаатай Улусой, Йозджан Дениз и Арас Булут Ийнемли. Уви, Енгин е с по-свит бюджет от тях и няма да може да си позволи да плаща по 10 000 лири месечно наем за къща в тузарския квартал. Неговите възможности стигат до 6000 лири, като Зекериякьой е отпаднал от възможните за него варианти. 

4) Онур Сайлак се преориентира към режисьорката професия. Станалият известен с актьорските си изяви в хитовите сериали "Гордата Аси", "Огнено сърце" и "Ти си моята родина", бившият съпруг на Туба Бююкюстюн ще продължи кариерата си вече зад камера като режисьор. Първите му опити в игралния филм "Още" (Daha) и интернет-сериала "Самоличност" (Sahsiyet), на чиито режисьорски столове седна, бяха повече от успешни. На дневен ред за Онур в момента е режисурата на съвременната адаптация на класическия роман "Мадоната с коженото палто" (Kürk Mantolu Madonna), която ще бъде по сценарий на известната Едже Йоренч и продуцирана от Ay Yapim. 

5) Дениз Байсал се омъжва! Преди няколко дни изключително популярната млада актриса, която в момента гледаме всяка делнична вечер от 22.30 часа у нас в "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" (Fazilet Hanim ve Kizlari), получи предложение за брак от приятеля си Баръш Юртчу. Солистът на група "Kolpa" предложи на Дениз пред най-близките им приятели. Двамата щастливи годеници споделиха в профилите си в социалните мрежи снимки от събитието. Дениз и Баръш имат връзка от две години, която най-накрая явно са решили да узаконят. 

6) Неслихан Атагюл за пореден път даде добър пример на обществото. Световноизвестната актриса от "Двете лица на Истанбул" и "Черна любов" наскоро бе забелязана заедно със съпруга си Кадир Доулу в околностите на летния курорт Мармарис, събирайки неизхвърлени отпадъци и боклуци. Звездното семейство, известно с природосъобразния си начин на живот, съчета полезното с приятното, като си направи къмпинг и едновременно с това почисти местата около него. Папарашките снимки на Неслихан и Кадир станаха тренд-топик в социалните мрежи, като дадоха пример на многобройните им почитатели също да излязат и да почистят. По този повод наскоро Атагюл, върнала се от Мармарис в Истанбул, сподели: "Не знам как сте успели да дойдете дотам и да ни снимате, но съм много щастлива, ако съм успяла да дам добър пример и да повлия в положителна посока на хората."

7) Беррак Тюзюнатач уплаши феновете си. Популярната с ролите си в "Езел", "Край или начало" и "Великолепният век" актриса наскоро сподели в профилите си в социалните мрежи свои снимки, на които позира в цял ръст и на които се вижда колко много е отслабнала. Красавицата буквално е станала кожа и кости, като с вида си уплаши последователите си, които се притесниха за нея и се усъмниха, че страда от анорексия. Малко по-късно обаче Беррак, в типичния си стил, отвърна на притесненията им с думите: "Колко много се хванахте за тези килограми! Недейте!"

8) Ханде Ерчел и Мурат Далкълъч се разделиха! Младата актриса от "Дъщерите на Гюнеш", "Любовта не разбира от думи" и "Черната перла" и известният поп-певец сложиха край на връзката си наскоро. Малко след последвалото решение за раздяла двамата спряха да се следват в социалната мрежа Instagram и изтриха всичките си общи снимки от профилите си, като е важно да отбележим, че първа беше Ханде, последвана от Мурат. Раздялата им натъжи феновете им, които изразиха съжалението си от така стеклите се обстоятелства. 

9) Къванч Татлъту застана редом на най-големите световни звезди. Наскоро най-известният турски актьор се появи на събитие, на което бе поканен, носейки луксозен часовник от марката Patek Philippe. Аксесоарът му веднага направи впечатление на всички, като стана ясно, че за него Къванч е броил 400 000 турски лири. По-любопитното обаче е, че същата марка часовници носят някои от най-големите световни звезди от ранга на Брад Пит и Джейсън Стейтъм. Освен със страстта си към автомобилите, Татлъту, когото в момента гледаме у нас всяка делнична вечер в "Искрите на отмъщението" (Cesur ve Guzel) по БТВ, отдавна е известен и с колекцията си от луксозни часовници. 

10) Почина Ферди Мертер! Известният турски актьор, режисьор, сценарист и озвучител издъхна на 79 години преди няколко дни. За тъжната вест съобщи дъщеря му Алмула Мертер, живееща в Англия и написала в профилите си в социалните мрежи трогателно сбогуване с баща си. В България познаваме Ферди с ролята му в хитовата романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask). Нека почива в мир! 

11) Толгахан Сайъшман отделя всеки свободен момент, за да се порадва за последно на отиващото си лято. Изключително популярният актьор от "Сезони на любовта", "Сега и завинаги" и "Черната перла" отскоро кръстосва крайбрежието на известния курорт Фетхие с наета яхта. Толгахан обаче излезе късметлия, защото и на работното си място се радва на мекия морски климат и топлите слънчеви лъчи. Най-новият му сериал, започващ в четвъртък по KanalD - "Една надежда стига" (Bir Umut Yeter), се снима в малкото крайбрежно селце Кьойджеиз. 

12) Къванч Татлъту сподели, че живее под голям стрес и е изгубил съня си. Най-известният турски актьор наскоро присъства на събитие по повод представянето на новата колекция "есен-зима 2018" на марката Mavi, чието рекламно лице е. Пред присъствалите журналисти Къванч сподели, че в последно време живее под голям стрес заради подготовката на новия му сериал "Сблъсък" (Carpisma), заради който прекарва все повече нощи в безсъние. Освен това добави: "Никой не е идеален. Слушам себе си и си взимам поука от грешките си. За да не се отровя, използвам социалните мрежи в ограничени количества. Технологиите - също. Останалото е природа, земя и море". 

13) Алина Боз наскоро даде интервю за известния сайт Ranini. Младата актриса от "Твоят мой живот", която в момента е сред най-коментираните знаменитости в Турция заради участието си в хита "Не пускай ръката ми" (Elimi Birakma), сподели следното относно дългата продължителност на сериите и напрежението на снимачната площадка: "Обстановката на снимачната площадка на сериали с епизоди с продължителност от 150 минути въобще не е лесна. По цял ден си там. Вкъщи се прибираш само за да се наспиш, при това много късно. Напрежението на сета е заразително. Ако някой е напрегнат, това се отразява веднага и върху всички останали. От друга страна обаче много се радвам, че правя това, което обичам, и че се запознавам с нови хори". 

Резултат с изображение за deniz baysal
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 24 септември, ще бъде финализиран брой №228 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 25-ти, започва новият №229, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 25 септември, продължава "Турция представя...", като в третото за сезона и деветдесет и седмо подред издание ще представим новите есенни сериали на ATV "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Cukurova), "Разбита душа" (Can Kiriklari) и "Не плачи, мамо" (Aglama Anne). В сряда, 26 септември, предстои специална коментарна статия. В четвъртък, 27 септември, ще бъде публикувано интервю с актрисата от "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" Дениз Байсал. В петък, 28 септември, ще обявим резултатите от гласуването към третата категория в "Турски награди 2018" - за най-добра телевизия, и ще дадем началото на четвъртата - за най-добра романтична комедия. В събота, 29 септември, продължава новата ни рубрика "Строго секретно с Демет Акбаа", в чието трето издание ще представим шега със скрита камера, скроена на Джелил Налчакан. И в неделя, 30 септември, идва ред на брой №189 от "Турските актьори 24/7"!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.