"Турските актьори 24/7" (187): от 10 до 16 септември 2018 г.

септември 16, 2018
Здравейте, приятели! Неделя е, 16 септември, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 10 до 16 септември 2018 г., научавате сега от новото издание №187 от "Турските актьори 24/7"!

1) Ясно е с кого ще си партнират Ибрахим Челиккол и Керем Бюрсин в новия им сериал "Великолепната двойка" (Muhtesem Ikili)! Наскоро стана известно, че актрисата, която ще изпълни една от двете главни женски роли в турския римейк на американския игрален филм "Танго и Кеш" (Tango and Cash), е Йойкю Карайел. Познатата у нас с ролите си в "Север-Юг" и "Великолепният век: Кьосем" красавица ще видим като екранната бивша съпруга на Ибрахим Челиккол, която ще влезе в любовна афера с Керем Бюрсин. Другата главна женска роля ще бъде поверена на Йозге Гюрел, както писахме по-рано. 

2) Продължават слуховете около завръщането на Дениз Чакър на екран! След като името ѝ бе спрегнато за втория сезон на хитовата криминална драма "Пропаст" (Cukur), сега на дневен ред е информацията за участието ѝ в новия сериал на ShowTV и Gold Film "Налягане" (Vurgun). Ако тя се окаже вярна, съвсем скоро ще видим актрисата от "Листопад" и "Ифет" в екранна двойка с не по-малко популярния Еркан Петеккая. Другата версия около Дениз е, че ще се включи във втория сезон на психо-трилъра "Двор" (Avlu). За момента все още нищо не е сигурно. Следете ни за повече информация! 

3) Какво ново около Аджеля Топалоулу от "Любов на инат" (Inadina Ask)? Младата актриса, която гледаме в момента у нас всеки делничен следобед по БТВ, за последно се снима в провалилата се лятна романтична комедия "Дай Боже всекиму" (Darisi Basimiza). Очевидно обаче чаровницата няма да се отдаде на дълга почивка, а се завръща на снимачната площадка само месец след последното си участие - този път на голям екран. Аджеля ще изиграе главната роля в новия игрален филм "Убий ме, любими" (Oldur Beni Sevgilim), като ще си партнира с не по-малко известните Мурат Боз и Седа Бакан. Същевременно Топалоулу е в процес на преговори с екипа на комедийното шоу "Смях, смях" (Guldur Guldur) за участие в новия му сезон. 

4) Малкият голям актьор Емир Берке Зинджиди се завръща на екран! Чаровникът, който започна актьорската си кариера едва на 4 години с участието си в семейна драма №1 след "Листопад" "Времето лети", ще играе близнаци в новия сериал "Близнаци" (Ikizler), започващ съвсем скоро по KanalD. Семейната комедия от създателите на "Опасни улици" Erler Film започва съвсем скоро, като ще се излъчва всяка съботна вечер. Напомняме, че след "Времето лети" Емир Берке се снима в "Малък господин" (Kucuk Aga) и "Морска история" (Bir Deniz Hikayesi) отново на KanalD. Последната му изява на малък екран бе в края на 12-я сезон на "Опасни улици" (Arka Sokaklar) по-рано тази година.

5) Нови попълнения в актьорския състав на новия сериал на Хилял Сарал! Както писахме в предишното издание на "Турските актьори 24/7", главните женски роли в новата драма на отличената с награда Emmy режисьорка ще бъдат поверени на Зеррин Текиндор, Есра Дерманджъоулу и Ебру Йозкан. На дневен ред стои въпросът с мъжкия състав, като продуцентите от Ay Yapim са в процес на преговори с младите актьори Боран Кузум от "Кьосем" и "Ти си моята родина", Каан Йълдъръм от "Тайни" и Метин Акдюлгер от "Кварталът на богатите" и "Кьосем". Все още не е известна телевизията, по която ще се излъчва обещаващият проект.

6) Нов обещаващ сериал подготвя TRT1! Проектът с работно заглавие "Достойнство" (Vuslat) ще бъде режисиран от Мурат Онбул, който в момента все още работи по скоро приключващата младежка романтична комедия "4N1K: Първа любов" (4N1K Ilk Ask). За главната мъжка роля продуцентите на проекта са в процес на преговори с двама от най-известните актьори в последно време - Гьокхан Алкан от "Семейството на съпруга ми" (Kocamin Ailesi), "Обича ме, не ме обича" (Seviyor Sevmiyor) и "Сърцебиене" (Kalp Atisi) и Фуркан Палалъ от "Стая 309" (№: 309). За момента участието и на двамата не е официално потвърдено. Следете ни за повече информация!

7) Башак Дизер ще отговаря за външния вид на съпруга си Къванч Татлъту в новия му сериал "Сблъсък" (Carpisma)! Именно на известната модна дизайнерка ще бъде поверен стайлинга на собствения ѝ съпруг в новия му проект. Любопитно е, че преди началото на снимките на "Сблъсък", през изминалата седмица Башак се изяви и като стилист на снимачната площадка на промоционалния клип за новия телевизионен сезон на телевизия FOX, заснето в кино-центъра в Бейкоз. 

8) Кадир Доулу стана копие на Джан Яман! Световноизвестният актьор от "Малки тайни", "Двете лица на Истанбул" и "Великолепният век: Кьосем" даде интервю за известната турска влогърка Айтен Алпун, в което привлече вниманието на феновете си с поразителната си прилика със своя колега Джан Яман. Кадир, също като Джан, е пуснал дълга коса, събрана на опашка, и брада. Напомняме, че последните проекти с негово участие не бяха особени успешни. Сериалите "Преобърната любов" (Sevdam Alabora), "Научи ме да обичам" (Bana Sevmeyi Anlat) и "Греховете на баща ми" (Babamin Gunahlari) отчетоха провали и бяха прекратени. 

9) В кой сериал ще участва Йозге Гюрел в крайна сметка? Актрисата, позната у нас с ролите си в "Сезонът на черешите" и "Горчиво и сладко", няма да вземе участие в турския римейк на "Това сме ние" (This Is Us), тъй като разтрогна договора си с продуцентската му компания MF Yapim в последния момент заради дошлото предложение да се снима в този на "Танго и Кеш" (Tango and Cash). Най-сетне Гюрел се споразумя с неговите продуценти от TMC Film и стана ясно, че си партнира с Ибрахим Челиккол, Керем Бюрсин и Йойкю Карайел. На овакантеното място на Гюрел в "Това сме ние" пък ще видим Дуйгу Йетиш от "Любов в спешното отделение" (Acil Ask Araniyor). 

10) Буура Гюлсой се жени! Изключително популярният актьор, когото предстои да гледаме на малкия екран от 19 септември (сряда) в новия сериал с Берен Гьокйълдъз "Дъщеря ми" (Kizim), ще сключи брак с любимата си Нилюфер Гюрбюз след броени дни - на 23 септември, следващата неделя. Церемонията по бракосъчетаването ще се проведе в тесен семеен и приятелски кръг. Заедно с новината за сватбата стана известна и благата вест за бременността на Нилюфер, която е във втория месец. Любопитно е, че това няма да е първият брак за Буура. През 2011-а той се ожени за актрисата Бурджу Кара, но година по-късно двамата се разведоха. Отсега искрено пожелаваме щастие и здраве на младото семейство! 

11) Серенай Саръкая се включи във вчерашната инициатива за международно почистване на околната среда! Световната благотворителна кампания, която в България бе водена от bTV Media Group, в Турция бе оглавена от марката шампоани Head&Shoulders. Като нейно рекламно лице известната актриса Серенай Саръкая се включи в почистването заедно с голяма група доброволци и отрази събитието в профила си в социалната мрежа Instagram, подканвайки последователите си да се включат в кампанията. 

12) Ханде Сорал се завръща на екран! Младата актриса, позната в България като Арми от хитовата драма "Малки жени", се присъединява към актьорския състав на петия сезон на историческата драма "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul). След напускането на Есра Билгич именно Ханде ще изиграе новата главна женска роля във феномена на TRT1, завръщащ се след месец в ефир. Сорал ще влезе в екранна двойка с Енгин Алтан Дюзятан, който ще се влюби в екранната ѝ героиня - сестра на най-големия му враг. 

13) Чаатай Улусой продължава да покорява света! Младият актьор, който изиграва главната роля в първия турски сериал, създаден за световната онлайн-платформа Netflix, преди няколко дни сключи договор с продуцентската компания United Talant Agency. Същата е сред най-известните в Холивуд и през годините е работила заедно с имена от ранга на Анджелина Джоли и Джони Деп. Чаатай, който придоби световна слава след участията си в "Огледален свят", "Кварталът на богатите" и "Отвътре", очевидно е на път да покори Холивуд, превръщайки се в първия турски актьор, сключил договор с тамошна агенция. 

Резултат с изображение за alp navruz
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България: в понеделник, 17 септември, ще бъде финализиран брой №227 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 18-ти, започва новият №228, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 18 септември, продължава "Турция представя...", като във второто за сезона и деветдесет и шесто подред издание ще представим новите есенни сериали на ShowTV "Гюлпери" (Gulperi) и "Да можеше да не порастваме" (Keske Hic Buyumeseydik). В сряда, 19 септември, предстои специална коментарна статия. В четвъртък, 20 септември, ще бъде публикувано интервю с актьора от "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" Алп Навруз. В петък, 21 септември, ще обявим резултатите от гласуването към втората категория в "Турски награди 2018" - за най-добро дете-актьор, и ще дадем началото на третата - за най-добра телевизия. В събота, 22 септември, продължава новата ни рубрика "Строго секретно с Демет Акбаа", в чието второ издание ще представим шега със скрита камера, скроена на Джесика Мей. И в неделя, 23 септември, идва ред на брой №188 от "Турските актьори 24/7"!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.