"Турските актьори 24/7" (183): от 13 до 19 август 2018 г.

август 19, 2018
Здравейте, приятели! Неделя е, 19 август, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 13 до 19 август 2018 г., научавате сега от новото издание №183 от "Турските актьори 24/7"!

1) Дениз Байсал се завръща на екран! Младата актриса, изпълнила главната роля в започващата до броени дни в България драма "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" (Fazilet Hanim ve Kizlari), се включва в третия сезон на хитовата военна кримка "Обещание" (Soz). Така Дениз ще застане на мястото на напусналата в края на втория сезон Айбуке Посат, като ще си партнира с любимеца на младите зрителки Толга Саръташ. Освен Байсал, в актьорския състав на третия сезон на "Обещание" се присъединява и Едже Чешмиоулу от "Перла", "Семеен сарай", "Времето лети" и "Великолепният век: Кьосем". 

2) Актрисата, изпълняваща главната роля в ротиращата се в момента у нас семейна драма "Семейни тайни" (Babam ve Ailesi) - Айча Бингьол, се присъединява към актьорския състав на новия сериал "Деца-братя" (Kardes Cocuklari). Както информирахме в предишното издание на "Турските актьори 24/7", участие в обещаващия нов проект на Gold Film и StarTV ще вземе актьорът-ветеран Мехмет Аслантуу от "Истанбулска приказка". Така основната екранна двойка в новата семейна драма ще бъде изиграна именно от Айча и Мехмет. 

3) Запълва се актьорския състав на новата драма на KanalD "Литър сълзи" (Bir Litre Gozyasi)! След като стана ясно, че главните роли в адаптацията на успешен корейски сериал ще бъдат пресъздадени от младите звезди Мирай Данер ("Кварталът на богатите" и "Ти си моята родина") и Мерт Язъджъоулу ("Черна роза"), вече са известни още имена, които ще видим с ключови участия в обещаващия проект. Става въпрос за актрисата от "Готова на всичко" Санем Челик, напуснала екипа на "Без бандити светът е невъзможен" в края на третия му сезон, и актьора от "Твоят мой живот" Толга Текин. 

4) След като напусна "Обещание" (Soz), младата актриса Айбуке Пусат предстои да се завърне на екран в нов сериал. Не в кой да е, а в този на мега-звездата от "Любов под наем" Баръш Ардуч, който предстои да започне по StarTV през новия телевизионен сезон 2018-2019 г.! Работното заглавие на проекта е "Любов до полуда" (Sevene Kadar Ask), а продуценти ще са Ay Yapim - гаранция за качество до последния детайл. Задаващата се екранна двойка Айбуке-Баръш предизвика горещи спорове в социалните мрежи, където феновете са разделени на двете крайности - че двамата си отиват и че не си. А вие как мислите?

5) Йозге Гюрел с нова роля? Според последните слухове продуцентите от MF Yapim преговарят с актрисата от "Сезонът на черешите" и "Горчиво и сладко" да вземе участие в един от новите им сериали тази есен - адаптацията на американския хит "Това сме ние" (This Is Us). За момента не е ясен отговорът ѝ. Както вече знаете, в проекта на FOX участие ще вземат Сонгюл Йоден, Биркан Сокуллу, Джелил Налчакан, Олгун Токер и Елчин Афаджан. Със специална роля ще видим и Алпер Салдъран от "Ангели-пазители" (Melekler Korusun). 

6) Ебру Йозкан се завръща на екран! Актрисата от "Твоят мой живот" (Paramparca) е сключила договор с продуцентска компания Ay Yapim за участие в един от новите ѝ сериали през новия телевизионен сезон 2018-2019 г. Много вероятно е Ебру да се включи в актьорския състав на проекта с Баръш Ардуч и Айбуке Пусат. Следете ни за повече информация! 

7) Екин Коч и Ийт Йозшенер стават полицаи! Двамата любимци на зрителките ще изиграят главните роли в новия полицейския сериал "Бозкър" (Bozkir), подготвян от продуцентска компания ARC Film за интернет-платформата BluTV. Екин, познат в България от "Великолепният век: Кьосем", ще вдъхне живот на Нури Памир, а Ийт, когото сме гледали в "Мелодията на сърцето", "Езел" и "Край или начало" - на началник Сейфи. Сценарист на кримката е Левент Джантек.

8) Новият сериал на Толгахан Сайъшман "Светлината на живота ми" (Hayat Isigim) сменя заглавието си! Дългоочакваната драма с участието на актьора от "Сезони на любовта", "Сега и завинаги" и "Черната перла" ще върви в ефира на KanalD под променено име - "Светлина в тунела" (Umut Isigim). Заедно с тази промяна в интернет-изтекоха и първите промоционални снимки на проекта, на които виждаме Толгахан Сайъшман заедно с двете му нови екранни партньорки - Есра Билгич и Хазал Субашъ. 

9) След уволнението на Дениз Чакър от екипа на криминалната драма-феномен "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz) продуцентите ѝ са в търсене на нова актриса, която да изпълни главната женска роля. Според последните слухове те са се спрели на Бурджу Бириджик - русокосата красавица, пожънала световен успех с участията си във "Въпрос на чест" (Seref Meselesi) и "Песента на живота" (Hayat Sarkisi) и снимала се за последно в провала "Осмия ден" (8. Gun). За момента информацията не е сигурна. Следете ни за официална такава! 

10) Трансфер след трансфер! След като Дениз Чакър бе уволнена от "Без бандити светът е невъзможен", все по-усилено започна да се говори, че актрисата от "Листопад" и "Ифет" ще се присъедини в актьорския състав на друга криминална драма - "Пропаст" (Cukur), с началото на втория ѝ сезон. С разпространяването на информацията феновете в социалните мрежи поведоха кампания и създадоха хаштак "Дениз Чакър в "Пропаст", като целта им е да привлекат вниманието на продуцентите от Ay Yapim. 

11) Имат ли връзка Джансу Дере и Енгин Йозтюрк? Наскоро звездите, запознали се преди години на снимачната площадка на "Великолепният век", заминаха на почивка в Бодрум заедно с приятели от техния бранш - актьорите Сарп и Кая Аккая и техните семейства. Звездната група плажуващи сподели свои общи снимки в социалните мрежи. Папараци обаче хванаха в крачка Джансу от "Майка" и Енгин от "Висше общество" останали насаме и хвърлящи си романтични погледи. Има ли нещо между двамата, остава въпрос. 

12) Толгахан Сайъшман за пример! Любимецът на милиони зрителки по света от сериалите "Сезони на любовта", "Сега и завинаги" и "Черната перла" ще спонсорира обучението на трима нуждаещи се студенти чрез стипендии през учебната година 2018-2019-а. Актьорът, известен с подкрепата си към редица благотворителни каузи, и този път е пожелал тя да остане скрита от обществеността. 

13) Гупсе Озай с проблеми със здравето. Провокативната комедийна актриса, нашумяла с участието си в успешните филми "Делиха" (Deliha) и "Зълвичка" (Gorumce), наскоро сподели с обществеността, че страда от бързото и рязко качване и сваляне на килограми, което ѝ се наложи да претърпи именно заради последните си роли. Половинката на Баръш Ардуч до момента е свалила 17 килограма от качените 22 за втората част на "Делиха". Този път обаче процесът е много по-труден от предишния, тъй като в Тайланд, където отишла с цел детокс, ѝ било открито, че е предразположена към заболявания като хашимото, хипотиреоидизъм, хипогликемия и смъкване на черния дроб. Гупсе съжали за това, което е причинила на тялото си, и обеща, че повече няма да го прави за каквото и да е.

14) Нови пълнения в актьорския състав на "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin)! В третия сезон на хитовата драма, чиито снимки започват на 27 август, с ключова роля ще видим една от най-известните турски актриси-ветерани Мерал Четинкая, позната в България от "1001 нощ", "Времето лети", "Великолепният век: Кьосем" и "Майка". Младата актриса Ахсен Ероулу, която у нас също сме гледали в "Майка", също се присъединява към екипа на успешния сериал. 

Резултат с изображение за neslihan yeldan ve fatih koyunoglu
15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 20 август, ще бъде финализиран брой №223 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 21-ви, започва новият №224, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 23 август, продължава подрубриката ни "Двойно интервю", като петото за сезона и петдесет и първо подред ще бъде с екранната двойка от "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin) Неслихан Йелдан и Фатих Койуноулу. И в неделя, 26 август, предстои издание №184 от "Турските актьори 24/7"!  

10 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте, кога ще стане ясно кой сериал заменя "Семейни тайни"? Имате ли инфо по въпроса?

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Всеки момент се очаква излизането на рекламната тарифа на БТВ за септември. От нея ще стане ясно. Вариантите са три - "Вътре" (Icerde), "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel) и "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin). Отдавна ги купиха и е време да ги излъчат. На когото и от тримата да заложат - Чаатай Улусой, Къванч Татлъту или Йозджан Дениз, няма значение. Следете ни за повече информация, може пък да ни изненадат и с нещо съвсем различно.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

вини пише че скоро някой ще подпали пламакът на възмедието.Знаете ли за какво става дума,защото във фб им пише,че започва месксикански сериал,знаете ли оригиналното заглавие на този Пламък

Админ каза...

До 3 коментар:
Здравейте,
Като го пише там, защо не питате тях, а нас? Откъде да знаем?! Не отговаряме за тях и това, което пишат. Аллах, Аллах!

Анонимен каза...

Здравейте много очаквах турските актиори тази седмица, но понеже няма тази новина, която прочетох наскоро, исках на ви попитам дали е вярна новината, че Юозге Гюрел и Серкан Чайоглу ще се женят??

Анонимен каза...

На мен би ми било интересно да ни изненадат с нещо друго, тези 3 сериала вече са изгледани в интернет с български субтитри от повечето зрители. Но ще видим. Няма какво да гадаем.

Анонимен каза...

Къде може да се види тази рекламна тарифа?

Анонимен каза...

На сайта на телевизията я има и рекламната й тарифа.

Админ каза...

До 5 коментар:
Здравейте,
Така се говори, да.
Леки и успешни дни! :)

До 6 коментар:
Здравейте,
Има и други възможности. "Семейни тайни" е бил закупен в пакет с други два сериала на KanalD, тъй като за продажбите му в чужбина отговаря самата телевизия и нейната компания-дистрибуторка. Кои са тези два други сериала, не знам със сигурност, но имам някои предположения. Пак са превеждани.
Леки и успешни дни! :)

До 7 и 8 коментар:
И в Пиеро97 ги качват, освен това.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

„Без бандити светът е невъзможен” и „Сълзите на Дженет” също са купени от БТВ преди пакета на „Семейни тайни” и ако ги карат по ред на закупуването, би трябвало да тръгнат преди двата сериала на Kanal D, за които говорите.

Предоставено от Blogger.