"Турските актьори 24/7" (178): от 9 до 15 юли 2018 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 15 юли, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 9 до 15 юли 2018 г., научавате сега от новото издание №178 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Елчин Сангу няма да вземе участие в новия сериал "Разбита душа" (Can Kiriklari)! Световноизвестната актриса от "Една любовна история", "С Русия в сърцето" и "Любов под наем" няма да бъде част от актьорския състав на най-обещаващия нов сериал на ATV през новия сезон 2018-2019 г., тъй като изискванията ѝ към продуцентите му от NTC Medya не бяха изпълнени. Тъй като интернет-сериалът с участието на Елчин "Безжизнените" (Yasamayanlar) ще направи премиерата си през септември на интернет-платформата BluTV, актрисата не искала неговото излъчване да съвпадне с това на "Разбита душа" и поискала от продуцентите да отложат старта му с два-три месеца. От NTC Medya и ATV обаче не се съгласили с условието на звездата и така в крайна сметка тя няма да вземе участие в проекта им. 

2) Има повече подробности около новия сериал с участието на Нургюл Йешилчай "Гюлпери" (Gulperi)! Дългоочакваният проект ще направи премиерата си тази есен като част от програмата на ShowTV, с която продуцентите от TIMS&B са се договорили да го излъчва. Освен каналът, известен е и новият екранен партньор на Нургюл! Тимучин Есен, известен у нас от "Любов извън закона" (Hirsiz Polis), ще изиграе главната мъжка роля във високобюджетната драма. Напомняме, че за последно Тимучин се снима в младежката драма на KanalD от телевизионен сезон 2016-2017 г. "Бодрумска приказка" (Bodrum Masali). Режисьор на "Гюлпери" ще бъде Джем Карджъ, работил за последно в "Песента на живота" (Hayat Sarkisi).

3) Задава се нов филм от известния режисьор Чаан Ърмак! Кино-лентата носи заглавието "Помни ни" (Bizi Hatirla), като в нея на голям ще видим някои от любимите ни звезди. Сред тях - Йозге Йозберг от "Пламъкът на сърцето", снимала се за последно в "В сърцето ми е Дениз" (Kalbimdeki Deniz), Толга Текин от "Твоят мой живот", Сумру Явруджук от "Пепел от рози" и "Стая: 309" и Алтан Еркекли от "Истанбулска приказка" и "Памуковата принцеса" . В актьорския състав участват още Биннур Кая, Джем Куртуоулу и други. Очаква се снимките на филма да започнат съвсем скоро! 

4) Ще се завърне ли Кенан Имирзалъоулу на екран след провала на последния си сериал "Мехмед, завоевателя" (Mehmed Bir Cihan Fatihi)? В момента този въпрос е сред най-обсъжданите в турското медийно пространство, като въпреки последния неуспех, мега-звездата от "До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара" не страда от липса на внимание от страна на продуценти. Веднага след преждевременния край на "Мехмед, завоевателя" се заговори, че през новия сезон 2018-2019 г. ще видим Кенан в нов сериал на ATV - каналът, по който с голям успех се излъчваха последните му два сериала "Ezel" и "Karadayi". Сега обаче има ново 20! След отказа на Халит Ергенч да вземе участие в турската адаптация на американския хит "Това сме ние" (This Is Us), продуцентите от Med Yapim са отправили предложението за същата роля именно на Имирзалъоулу. Дали ще приеме, все още не се знае. Следете ни за повече информация! 

5) Ново попълнение в актьорския състав на новия сериал "Счупено огледало" (Kirik Ayna)! Както информирахме по-рано, в драмата, продуцирана от TMC Film, участие с главни роли ще вземат младата звезда от "Ти си моята родина" Пънар Дениз и ветеранката от "Млечният път" и "Сезони на любовта" Хатидже Аслан. Освен тях, наскоро стана ясно, че в обещаващата драма на FOX ще видим още една млада надежда на турското кино - Алмила Ада, снимала се за последно в "Сълзите на Дженнет" (Cennet'in Gozyaslari). 

6) Повече яснота има и около дълго отлаганата драма "Литър сълзи" (Bir Litre Gozyasi)! Сериалът, продуциран от Med Yapim, трябваше да започне още през есента на 2017-а, но впоследствие бе отменен за новия телевизионен сезон 2018-2019 г. Както информирахме по-рано, главната женска роля в проекта ще бъде изиграна от младата актриса Мирай Данер, популярна у нас от "Кварталът на богатите" и снимала се за последно в "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin). Почти сигурно е и кой ще ѝ партнира... Пред подписване за участие в "Литър сълзи" е младият актьор Мерт Язъджъоулу, познат от "Черна роза" и участвал доскоро в провала "Мехмед, завоевателя" (Mehmed Bir Cihan Fatihi). 

7) Нов сериал от създаделите на "Опасни улици" (Arka Sokaklar)! Продуцентска компания Erler Film подготвя за излъчване нов проект със заглавие "По пътя на живота" (Hayat Yolunda), който ще бъде част от програмата на KanalD през новия телевизионен сезон 2018-2019 г. За момента е известно, че сценаристи на сериала ще са Мухаррем Бухара и Йозлем Атасой. Любопитно е, че преди четири години отново по KanalD се излъчи сериал със същото име на медицинска тематика, който не отбеляза голям успех.   Говори се, че главната женска роля в проекта ще бъде изиграна от актрисата Нехир Ердоан, позната у нас от "Брак с чужденец" и "Край или начало". Скандалната красавица напусна Турция преди две-три години и се установи във Франция със съпруга си след обвиненията, че употребява наркотици. Последната ѝ изява бе специално участие в интернет-хита "Фи" (Fi). 

8)  Десетки турски звезди присъстваха на концерта на световноизвестната колумбийска певица Шакира! Внушителното събитие се проведе преди няколко дни на стадиона на футболния отбор Бешикташ Vodafone. Сред известните лица, дошли да чуят Шакира, бе и младата двойка Демет и Сечкин Йоздемир. Двамата бяха заснети от журналисти, хванати ръка за ръка, на влизане в концерта, като за пореден път отрекоха слуховете, че ще се женят. В момента Демет, известна у нас от "С Русия в сърцето" и "Стая 309", се снима в хитовата романтична комедия "Ранобудна птица" (Erkenci Kus). 

9) Лятото е сезонът на сватбите! Поредната турска светска двойка сключи брак преди няколко дни. Изключително популярната актриса Йойкю Карайел, известна у нас с ролята си в "Север-Юг" и снимала се за последно в медицинската драма "Сърцебиене" (Kalp Atisi), се врече във вечна вярност в любимия си Джан Бономо - известен турски певец и музикант, в луксозния комплекс KüçükÇiftlik Park в Истанбул. Пред присъствалите на събитието журналисти младата двойка сподели с голямо вълнение: "Ние сме много щастливи! Щастливи бъдете и вие!". Да пожелаем на Йойкю и Джан дълго семейно щастие! 

10) Мерием Узерли се завръща на екран! Актрисата с германски произход, придобила световна слава след участието си в най-успешната турска историческа драма "Великолепният век", ще вземе участие в новия игрален филм на режисьорката Ейлем Кафтан "Черупка" (Kovan). Снимките на кино-лентата ще започнат в края на този месец, като ще се осъществят в малкото турско градче Артивин. Мерием няма да се завърне сама в Турция, а ще е заедно с дъщеря си Лара, която ще бъде неотлъчно до нея по време на снимачния процес на филма, който ще продължи 4-5 седмици. За престоя си в Турция Узерли ще наеме къща в областта, където ще бъде заснет "Черупка". 

11) Ханде Ерчел и Мурат Далкълъч на почивка в Барселона! След като заведе любимата си Ханде на фестивала Коачела преди три месеца, сега известният певец я изненада с почивка в Испания. Самолетните билети на Ерчел и Далкълъч до Барселона са били на обща стойност 3000 лири, а нощувката в хотела, в който са отседнали - 2000. Най-голямата изненада за Ханде, която в момента гледаме у нас в драмата "Черната перла" (Siyah Inci) по Диема Фемили, бе концертът на любимата ѝ певица Бионсе, състоял се именно в Барселона наскоро, на който Мурат я заведе. За места на първите редове Далкълъч се изръсил с билети за по 3500 лири. 

12) Туба Бююкюстюн в нов дом! Най-известната турска актриса, позната у нас от "Гордата Аси", "Под липите" и "Огнено сърце", наскоро се пренесе да живее в апартамент в жилищен комплекс в истанбулския квартал Джаддебостан, намиращ се в южната азиатска част на града. В петстайното жилище Туба ще живее заедно с половинката си Умут Евирген и двете си дъщери-близначки Мая и Топрак. Месечният наем на апартамента възлиза на 5000 турски лири. 

13) Баръш Ардуч и Гупсе Озай на почивка! Една от най-обсъжданите светски двойки в южната ни съседка наскоро замина на лятна ваканция в известния турски курорт Чешме заедно с още две приятелски двойки. Двамата бяха изловени от наблюдателни папараци, които разпространиха плажните им снимки в интернет. Както винаги, Гупсе отново падна под прицела на фенките на Баръш и нейни недоброжелателки, които не пропуснаха повода да я оплюят и обидят. На изтеклите в интернет кадри се вижда, че Озай почти е свалила 23-те килограма, които качи за ролята си във филма "Делиха 2" (Deliha 2). И докато пристигайки на плажа, тя веднага се хвърли във водата, Баръш остана на брега, разговаряйки с приятелите си. 

14) Бурак Йозчивит постави пореден рекорд! Наскоро световноизвестният актьор, познат у нас от "Малки тайни", "Великолепният век", "Чучулигата" и "Черна любов", бе забелязан от журналисти в заведение в истанбулския квартал Бебек, в което прекара цели 8 часа! Пристигайки в 14.00 часа следобед и тръгвайки си в 22.00 часа вечерта, Бурак прекара целия си ден в преговори и разговори за участие в нов проект. Дни преди това пък Йозчивит бе видян в квартал Нишанташъ на мотор. Въпреки че притежава колекция от 6 автомобила на обща стойност 6 000 000 турски лири, актьорът предпочита да се придвижва с мотоциклет, докато времето е хубаво, заради непоносимия трафик в Истанбул. 

15) Двойката Хатидже Шендил и Бурак Саяшар на почивка! Известната актриса от "Черни планини", "Дила" и "Част от мен" и продуцентът от TIMS&B Productions наскоро споделиха в профилите си в социалните мрежи своя снимка, на която са прегърнали малкия си едногодишен син Джан в басейн. Семейният фотос за отрицателно време събра десетки хиляди лайкове и умилението на феновете. Младите родители обаче все още предпочитат да не показват лицето на малкия си син. 

Резултат с изображение за beren gokyildiz png
16) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник,  16 юли, ще бъде финализиран брой №218 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 17-ти, започва новият №219, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 19 юли, ще бъде публикувано интервю голямата победителка в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2018" - Берен Гьокйълдъз. И в неделя, 22 юли, предстои издание №179 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.