"Турските актьори 24/7" (173): от 4 до 10 юни 2018 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 3 юни, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 28 май до 3 юни 2018 г., научавате сега от новото издание №172 от "Турските актьори 24/7"! 

1) БЕРЕН ГЬОКЙЪЛДЪЗ Е ЛЮБИМАТА ТУРСКА ЗВЕЗДА НА БЪЛГАРИЯ ЗА 2018 Г.! Малката голяма актриса, спечелила милиони зрителски сърца по света с играта си в социалната драма "Майка" (Anne), е победителят в петия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2018 г. с 51.95% вот! На второ място остана Джан Яман от "Да обичаш на инат" (Inadina Ask) и "Горчиво и сладко" (Dolunay) с 48.05%. Трети пък се класира Каан Урганджъоулу, четвърта - Зеррин Текиндор, а пети - Толга Саръташ. Благодарим на всички, подкрепяли активно фаворитите си през изминалите три месеца! Очаквайте новия сезон на "Любима турска звезда" догодина! 

2) Бурчин Терзиоулу се завръща на екран! Една от най-известните турски актриси, снимала се за последно в криминалната драма "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) до март м. г., ще вземе участие във втория сезон на първия турски сериал, създаден за световния гигант Netflix - "Пазителя" (Protector)! Снимките на втория сезон на мащабната фентъзи-продукция с Чаатай Улусой, Хазар Ергючлю и Айча Айшин Туран в главните роли започват до дни. Освен Бурчин, в новите епизоди на проекта ще видим още Сайгън Сойсал, Юрдаер Окур, Окан Ялабък и Боран Кузум. Макар вече да е заснет целия първи сезон на "Пазителя", състоящ се от 10 епизода, все още не е известно кога интернет-сериалът ще направи световната си премиера.

3) Поредни рокади в новия летен сериал на TRT1 "Наследство" (Miras)! След като Серкан Чайоулу се отказа от участието си в проекта, на негово място ще видим по-малко популярния Кенан Аджар от "Мерием" (Meryem). Промените не свършват дотук. Преди няколко дни стана ясно, че сериалът сменя името си на "Не пускай ръката ми" (Elimi Birakma) и че е много вероятно в главната роля вместо Кенан, да видим Алп Навруз, снимал се за последно в "Г-жа Фазилет и дъщерите ѝ" (Fazilet Hanim ve Kizlari). Говори се, че главната женска роля в лятната драма ще бъде поверена на Алина Боз от "Твоят мой живот". 

4) Двама актьори от "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler) ще си партнират в нов игрален филм! Селим Байрактар от "Великолепният век" и Сезин Акбашоулларъ от "Памуковата принцеса" ще вземат участие в кино-лентата със заглавие "Блок" (Apartman), режисиран от Танер Елхан. Освен тях, във филма ще видим още Селин Шекерджи от "Ангели-пазители" и Емре Алтуу. 

5) Чаалар Ертуурул се завръща на екран, този път - на голям! Най-голямото откритие на турската филмова индустрия за последната година ще вземе участие в новия игрален филм на със заглавие "Остани до мен" (Yanimda Kal)! Чаалар, който спечели сърцата на милиони зрителки по света с играта си в приключилата драма "Г-жа Фазилет и дъщерите ѝ" (Fazilet Hanim ve Kizlari), ще заснеме кино-лентата това лято. Говори се, че екранната му партньорка във филма ще бъде Мерич Арал от "Кварталът на богатите". 

6) "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler) с две престижни награди! Модерната история, чийто първи сезон приключи във вторник, 5 юни, спечели първа награда в 11-то издание на престижната американска класация за международен дизайн със своя афиш. Проектът на Ay Yapim пребори 3000 конкуренти от общо 95 държави. Освен това, Гьокче Бахадър наскоро получи награда за най-добра актриса от гимназията "Мимар Синан", като престижната статуетка ѝ бе връчена от възпитаничката на училището, която в сериала пресъздаде младежкия образ на героинята ѝ Оя - Бюшра Гюндюз. 

7) Скандал в екипа на хитовата драма "Забранената ябълка" (Yasak Elma)! Преди няколко дни момиче, работещо като стилист на снимачната площадка на сериала, е подало жалба в съда срещу актьора-ветеран Талат Булут с обвинение за отправени неприлични предложения и дори насилие от негова страна. Случилото се разбуни духовете в социалните мрежи, като повечето хора са на мнение, че въпросната жена лъже и се опитва да си направи PR на гърба на известния актьор. Зад Талат Булут застана целият екип на "Забранената ябълка", най-вече колежките му Еда Едже, Шеввал Сам и Севда Ергинджи, които с постове в социалните мрежи го защитиха. 

8) Нургюл Йешилчай се завръща на екран с размах! Актрисата, която с участията си в последните си два сериала "Твоят мой живот" и "Великолепният век: Кьосем" не пожъна голям успех, се подготвя за ударното си завръщане на екран. Както информирахме по-рано, това лято ще видим Нургюл като жури в новия сезон на риалити-формата на StarTV "Бъдеща звезда" (Gelecegin Stari), като трейлъра му, в който Йешилчай изглежда феноменално, можете да видите от тук! След края на "Бъдеща звезда" пък екранната Кьосем султан ще стъпи отново на снимачна площадка с главна роля в сериала "Гюлпери" (Gulperi), чийто начален бюджет към момента е на стойност 1 200 000 турски лири. 

9) Два хита посветиха финалите на сезоните си на благотворителни каузи! Семейната трагикомедия "Нашата история" (Bizim Hikaye) организира благотворителна вечеря, свързана с кампанията "Подай ръка за живот" (El Ver, Hayata Atilsin), подпомагаща приюти за изоставени от родителите си деца. Целият екип на сериала се събра по-рано тази седмица и изгледа последния за първия сезон епизод. Утре пък, 11 юни, екипът на хитовата криминална драма "Пропаст" (Cukur) ще отбележи края на първия си сезон с благотворителен концерт, като събраните от него средства ще бъдат дарени за лечение на деца, страдащи от аутизъм. През последните седмици голяма част от актьорите, включително и Арас Булут Ийнемли, посети и зарадва деца, страдащи от това заболяване. 

10) Две от най-известните турски актриси подстригаха косите си! Първа на тази драстична промяна във външния си вид се осмели Бирдже Акалай, която непосредствено след края на снимките на "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Ask) се подстрига много късо. Първоначалната информация бе, че Бирдже е дарила косата си за създаването на перуки за онкоболни жени, но впоследствие самата Акалай я отрече. Освен Бирдже, Бергюзар Корел също се осмели на коренна промяна във визията си. Актрисата от "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin) също се подстрига много късо след финала на историческата драма. Хубавото си е хубаво всякак! 

11) Кенан Имирзалъоулу с ново хоби! Световноизвестният актьор от "До последен дъх", "Езел", "Диво цвете" и "Справедливостта на Кара" отскоро е запален по конната езда и по конете, като използва всеки свободен момент да практикува аристократичния спорт. Кенан започна тренировки по конна езда още в началото на година заради ролята си в провалилия се исторически сериал "Мехмед, завоевателя" (Mehmed Bir Cihan Fatihi), която изискваше владеенето на това умение. Очевидно и след края на проекта Кенан е решил да продължи да тренира конна езда. 

12) Умут Евиргенн предложи брак на Туба Бююкюстюн! Скандалният бизнесмен, който миналата година по това влезе с гръм и трясък в медийното пространството с нападението си над снимащ го журналист, е предложил брак на половинката си Туба Бююкюстюн по време на почивката им в Париж, Франция. Все още не е ясно какъв отговор му е дала световноизвестната актриса, тъй като по принцип не гледала особено топло на идеята за брак с Умут заради дъщерите си - близначките Мая и Топрак. Независимо от това обаче пред свои близки Евирген споделил, че обича Бююкюстюн повече от всичко на света. 

13) Демет Йоздемир и Сечкин Йоздемир изживяват любовен романс! Двамата изключително популярни млади актьори с една и съща фамилия отскоро са заедно, споделят техни близки. Връзката им бе разкрита и от наблюдателни фенове в социалната мрежа Instagram, в която Демет сподели своя снимка с шапка на Сечкин. Запознати разкриват, че актьора все по-често идвал на снимачната площадка на новия сериал на актрисата "Ранобудна птица" (Erkenci Kus), като след приключването на снимачния ден двамата се прибирали заедно в дома на общата им приятелка Зейнеп Колчак в Арнавуткьой, която всъщност ги запознала. 

Свързано изображение
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник,  11 юни, ще бъде финализиран брой №213 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 12 юни, започва новият №214, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 12 юни, с нов сезон се завръща "Турция представя...", в чието първо за сезона и деветдесет и първо подред издание ще представим двата нови летни сериала на StarTV - "Ранобудна птица" (Erkenci Kus) и "Султанът на сърцето ми" (Kalbimin Sultani). В четвъртък, 14 юни, ще бъде публикувано интервю с участника, класирал се на шесто място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2018" - Хазал Филиз Кючюккьосе. И в неделя, 17 юни, предстои издание №174 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.