"Турските актьори 24/7" (171): от 21 до 27 май 2018 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 27 май, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 21 до 27 май 2018 г., научавате сега от новото издание №171 от "Турските актьори 24/7"!

1) ЗАПОЧНА ПОЛУФИНАЛЪТ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2018"! Седем са полуфиналистите, които се борят за петте места на финала. Това са Берен Гьокйълдъз от "Майка", Бурджу Бириджик от "Песента на живота", Джан Яман от "Да обичаш на инат" и "Пълнолуние" (първи сигурен финалист), Зеррин Текиндор от "Забраненият плод", "Север-Юг" и "Черна любов", Каан Урганджъоулу от "Изкушение" и "Черна любов", Толга Саръташ от "Дъщерите на Гюнеш" и "Обещание" и Хазал Филиз Кючюккьосе от "Прости ми" и "Черна любов". Гласувайте за този сред тях, който според Вас трябва да продължи напред към големия финал в петък, 1 юни! 

2) Рокада в актьорския състав на един от най-очакваните летни сериали тази година! Младата актриса Нилай Дениз, станала известна след участията си в "Отново любов" (Ask Yeniden), "Дръж се, сърце мое" (Dayan Yuregim) и "Светулка" (Atesbocegi), в последния момент напусна екипа на проекта "Дай Боже всекиму" (Darisi Basimiza), на който ShowTV ще заложи през летния сезон. Така на нейно място ще видим по-малко известната Елиф Доан, позната от "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz), "Животът понякога е сладък" (Hayat Bazen Tatlidir) и "Пропаст" (Cukur). Тя ще си партнира с Озан Долунай от "Висше общество" (Yuksek Sosyete). "Дай Боже всекиму" започва съвсем скоро в Турция. 

3) Серкан Чайоулу също се отказа от ролята си в нов сериал в последния момент! Актьорът от "Сезонът на черешите", работил за последно по военния мини-сериал "Вълк" (Boru), не се споразумя с продуцентите на новия летен проект "Наследство" (Miras), който ще бъде част от лятната програма на TRT1. Така се заговори, че главната мъжка роля в обещаващия сериал, ще бъде изиграна от младия Кенан Аджар, чиято звезда изгря в "Кварталът на богатите" (Medcezir), а за последно се снима с голям успех в "Мерием" (Meryem) с по-съществен образ. 

4) От няколко години насам Джансел Елчин остави актьорската професия на заден план и се съсредоточи върху изявите си на сценарист и режисьор. Игралният му филм, написан и заснет от него - "Човекът, носещ ангели" (Melekleri Tasiyan Adam), ще бъде излъчен на голям екран в Молдова, след като по-рано се завъртя в Индия и в родината ни България. Напомняме, че за последно Джансел гледахме на малък екран в провалилата се през пролетта на 2017-а драма "Дръж се, сърце мое" (Dayan Yuregim). 

5) Алп Навруз с интересни откровения! Младият актьор, който придоби световна популярност след участието си в хитовата драма "Г-жа Фазилет и дъщерите ѝ" (Fazilet Hanim ve Kizlari), наскоро бе забелязан навън с приятели. Пред пресрещналите го журналисти Алп сподели, че сериалът, приключващ след две седмици, е проектът на живота му и че след края му обмисля да се снима в игрален филм. Относно личния си живот Навруз разкри, че все още чака правилния за себе си човек.

6) Още новини около любимците от "Г-жа Фазилет и дъщерите ѝ"! Актрисата, изпълнила отрицателната роля в хитовата драма на StarTV - Хазал Тюресан, подписа договор за участие във вампирския интернет-сериал "Безжизнените" (Yasamayanlar). Красавицата, участвала по-рано в криминалната драма "Черни пари и любов" (Kara Para Ask), ще видим в коренно различен от досегашните ѝ образ. Напомняме, че "Безжизнените" ще се излъчва единствено на платената интернет-платформа, собственост на KanalD - BluTV, и ще се състои от 8 епизода. 

7) Озан Гювен се завръща! Екстравагантният актьор от "Истанбулска приказка" и "Великолепният век", който за последно се снима в интернет-сериала "Фи Чи" (Fi Ci), съвсем скоро ще провокира многобройните си фенове с нов образ, този път - театрален. Постановката, в която ще изиграе главната роля, е със заглавие "Дон Кихот" (Donkisot) и в нея ще си партнира с известната комедийна актриса Гюнай Караджаоулу ("Огнено сърце"). Режисьор на пиесата ще е Емрах Ерен. 

8) KanalD с нова стратегия за развитие, след като смени собственика си! Телевизията, която за пореден телевизионен сезон отбеляза тотален провал, прекратявайки всичките си нови започнали сериали само след няколко епизода заради ниски рейтинги, ще заложи на нова стратегия за бъдещото си развитие. Говори се, че занапред медията ще залага не само на сериали, а и на разнообразни шоу-програми и предавания. Политиката след всеки спрян сериал да започва нов вече няма да бъде прилагана. Дали това ще ѝ донесе успех най-сетне - само времето ще покаже. 

9) Освен "Дай Боже всекиму" и "Наследство", още един летен сериал претърпя рокада в актьорския си състав. Новият летен проект на KanalD "Любовницата на съпруга ми" (Kocamin Metresi) освен че смени заглавието си на "Огромни лъжи" (Koca Koca Yalanlar), смени и актьора, който ще изпълни главната роля в него. На мястото на Емре Кънай, с когото продуцентите от Limon Film не успяха да се споразумеят, ще видим по-малко известния Хакан Йълмаз. Най-вероятно и Йозге Йозберк, за която се спекулираше, че ще изиграе главната женска роля в "Огромни лъжи", няма да вземе участие в сериала. 

10) KanalD се отказа от излъчването най-обещаващия си летен сериал! Проектът "Рапсодия на Босфора" (Bogazici Rapsodisi), по който се работи усилено още от месец февруари и дори вече е заснет първия му епизод, няма да види бял свят. Продуцентите му от Elizi Yapim са получили отказ от KanalD да излъчи сериала им, а засега те нямат намерения да го предлагат на друга телевизия. В "Рапсодия на Босфора" трябваше да видим Мине Тугай, Серхат Тутумлуер, Еге Айдан, Айчин Инджи, Башак Дашман, Генджо Йозак и Серел Йерели. Според запознати сериалът е бил близък по сюжет до хита "Кварталът на богатите" (Medcezir). 

11) Мерич Аджеми спечели престижна награда! Известната турска сценаристка, с която публикувахме ексклузивно интервю преди седмица, бе провъзгласена за най-добър сценарист в Турция на провелите се преди дни за четвърта поредна година "Младежки награди на Турция". Мерич спечели това важно признание за работата си по хитовата модерна история "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler), чийто първи сезон приключва на 5 юни (вторник). 

12) Серен Шириндже се завръща на екран! Най-жизнерадостната турска актриса със заразителна усмивка този път ще гледаме на голям екран в игралния филм, подготвян от продуцентска компания Besiktas Kultur Merkezi (BKM) - "Виж го този дребосък" (Bak Su Bucure). В него Серен ще си партнира с малкия талант Берат Ефе Парлар, участвал в "Пойраз Карайел". Жанрът, разбира се, е комедия. В кино-лентата специално участие ще вземе Сечкин Йоздемир. Напомняме, че Серен стана световноизвестна с ролята си на Айшегюл в романтичната комедия "Състояние на връзката: сложно" (Iliski Durumu Karisik) и че за последно се снима в "Какво ли не прави влюбеният?" (Seven Ne Yapmaz). 

13) Както информирахме по-рано, турската продуцентска компания NTC Medya подготвя римейк на изключително успешния американски сериал "Момичетата Гилмор" (Gilmore Girls). Отскоро се говори, че главната роля в поредната турска адаптация на световноизвестен проект ще бъде поверена на младата звезда Биран Дамла Йълмаз, която стана популярна с ролята си в хитовата драма "Оскърбени цветя" (Kirgin Cicekler). Все още не се знае по коя телевизия ще се излъчва сериалът. 

14) Мюжде Узман се завръща на екран! Известната актриса, позната у нас от втория сезон на хитовата романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask), ще видим в съвсем нова и непозната светлина - като телевизионна водеща. Красавицата ще води новия сезон на дългоочакваната шоу-програма "Бъдеща звезда" (Gelecegin Stari), която започва съвсем скоро по StarTV и чието жури е в състав: Нургюл Йешилчай, Хамди Алкан и Фърат Парлак. Победителите на финала ще бъдат двама - мъж и жена, като те ще получат възможността да участват с главни роли в два от новите сериала на StarTV. 

Резултат с изображение за ozge gurel ranini
15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 28 май, ще бъде финализиран брой №211 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 29 май, започва новият №212, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 30 май, ще прочетете специална статия. В четвъртък, 31 май, ще бъде публикувано интервю с участника, класирал се на осмо място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2018" - Йозге Гюрел. В петък, 1 юни, продължава новият сезон на рубриката ни "На гости на...", в чийто седми за сезона и двадесет и първи подред брой ще Ви отведем в дома на известната млада актриса от "Великолепният век" и "Отмъщението" Езги Еюбоулу. И в неделя, 3 юни, предстои издание №172 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.