"Турските актьори 24/7" (170): от 14 до 20 май 2018 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 13 май, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 7 до 13 май 2018 г., научавате сега от новото издание №169 от "Турските актьори 24/7"! 

1) ЗАПОЧНА ЧЕТВЪРТФИНАЛЪТ В "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2018"! Девет от първоначалните осемнадесет участници се пребориха през изминалите два месеца за местата си на четвъртфинала в онлайн-състезанието ни. Това са Берен Гьокйълдъз от "Майка", Бурджу Бириджик от "Песента на живота", Джан Яман от "Да обичаш на инат" и "Пълнолуние", Зеррин Текиндор от "Забраненият плод", "Север-Юг" и "Черна любов", Йозге Гюрел от "Сезонът на черешите" и "Пълнолуние", Каан Урганджъоулу от "Изкушение" и "Черна любов", Серкан Чайоулу от "Сезонът на черешите", Толга Саръташ от "Дъщерите на Гюнеш" и "Обещание" и Хазал Филиз Кючюккьосе от "Прости ми" и "Черна любов". Гласувайте за този сред тях, който според Вас трябва да продължи напред към полуфинала в петък, 25 май! 

2) ШОК! Няколко години по-късно вече има развитие по делото срещу известните млади актьори Чаатай Улусой и Гизем Караджа, които бяха задържани с обвинения за употреба и разпространяване на наркотици. Едва сега, след редица обжалвания от тяхна страна, съдът им наложи наказание лишаване от свобода за период от четири години и два месеца. Тази новина шокира цяла Турция и най-вече - милионите фенове на екранната двойка от "Пътят на Емир". Предстои поредното обжалване от тяхна страна и адвокатите им, но дали ще бъде уважено - само времето ще покаже...

3) Гьокче Бахадър с нова придобивка! Известната актриса от "Листопад" си купи чисто нов автомобил марка Mercedes, след като продаде стария си Range Rover за 300 000 лири. Красавицата, снимаща се в момента с главна роля в хитовата модерна история "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler), бе забелязана на излизане от заведение в квартала Йеникьой, качвайки се в червения си автомобил, в който я очакваше личният ѝ шофьор. Пред журналистите Бахадър бе лаконична и им обясни, че бърза. 

4) Месут Йозил изненада семейството на годеницата си Амине Гюлше! Футболистът от английския отбор Арсенал наскоро излезе в почивка, като замина за родния град на семейството на любимата си - Бергама, намиращ се в близост до големия Измир. Месут изненада бъдещите си тъстове и роднини с два пълни куфара с подаръци, купени от най-марковите и скъпи магазини в Лондон. Йозил бе посрещнат от семейството на Амине, позната у нас от "Сега и завинаги", подобаващо с голяма и пищна вечеря. 

5) Има ли нова връзка Сонгюл Йоден? Отскоро се спекулира, че една от най-известните турски актриси, придобила световна популярност след участията си в "Перла" и "Другите отчаяни съпруги", изживява любовен романс с английския актьор Кеворк Маликян. Красавицата отрече тези слухове, но наскоро сама се опроверга, срещайки се с доста по-възрастния от нея артист в кафене в истанбулския квартал Нишанташъ. Двамата си поговориха на дълго и на широко, а на раздяла Сонгюл се сбогува с Кеворк, изпращайки му въздушна целувка...

6) Покрай преместването си в нов дом, Мурат Йълдъръм похарчи още един милион. Световноизвестният актьор от "Гордата Аси" и "Любов и наказание", който в момента се изявява като водещ на телевизионната игра "Кой иска да стане милионер?" (Kim Milyoner Olmak Ister?), хвърли поредната седемцифрена сума, този път - за декорацията и обзавеждането на новия му дом, намиращ се в частния жилищен комплекс Бейкоз-Аджаркент. Както информирахме по-рано, причина за преместването на Мурат и съпругата му Имане Елбани в нов дом станаха арабските фенове на двойката, които научиха адреса ѝ в Нишанташъ и го обсадиха в желанието си да се срещнат с нея. Този път Йълдъръм се е застраховал от повтаряне на случилото се, наемайки охрана. 

7) Ханде Ерчел и Мурат Далкълъч са сред най-желаните рекламни лица в Турция! Известната млада актриса и поп-певецът, които са заедно от няколко месеца, са обект на примамливи предложения от големи компании и фирми, които им предлагат да рекламират продуктите и услугите им. Сред предложенията, на които Ханде гледала топло, било такова, отправено им от известна марка очила. Към момента Мурат все още обмисля дали да се съгласи и да промотира заедно с новата си половинка съответните продукти. Ако си стиснат ръцете с фирмата, Ханде и Мурат ще получат хонорар от 500 000 лири.

8) Славата промени Дилян Чичек Дениз. Приятели на известната млада актриса, която стана известна за широката аудитория след участията си в "Малки сладки лъжкини" (Tatli Kucuk Yalancilar) и "Бодрумска приказка" (Bodrum Masali), споделиха наскоро, че откакто се е сдобила с популярност, тя вече не е същият човек. Славата разглези Дилян и това споделят и нейни колеги на снимачната площадка на хита, в който се снима в момента - "Пропаст" (Cukur). Дилян предявявала големи претенции и искания към екипа, като ставала повод за скандали между режисьори и продуценти. 

9) Йойкю Карайел вдигна купон по повод рождения ден на годеника си! Младата актриса от "Север-Юг" и "Великолепният век: Кьосем", която за последно се снима в медицинската драма "Сърцебиене" (Kalp Atisi), наскоро организира парти-изненада за своята половинка Джан Бономо, който навърши 31 години. На влизане в заведението, намиращо се в Румелихисар, стеснителната Йойкю, към която бяха отправени всички репортерски микрофони и светкавици, уточни, че звездата на вечерта не е тя, а приятелят ѝ Джан. Междувременно стана ясно, че двамата са отменили датата на сватбата си, която съвпадаше с предстоящите избори в Турция. Сред гостите на партито бе известният Сарп Апак. 

10) Седа Гювен и Хатидже Аслан откриха летния сезон! Двете изключително популярни актриси, които се сприятелиха на снимачната площадка на приключващата следващата събота драма на FOX "Казвам се Зехра" (Adi Zehra), наскоро заминаха за Измир, където дадоха старт на лятната си ваканция по-рано от предвиденото. Седа, позната у нас от "Пепел от рози", и Хатидже, известна от "Млечният път" и "Сезони на любовта", споделиха в профилите си в социалните мрежи свое общо selfie от плажа, като уточниха, че е без филтри и направени корекции, точно каквито са и взаимоотношенията им. 

11) Айча Бингьол отпразнува със закъснение Деня на майката, състоял се наскоро в Турция. Известната актриса от "Златната клетка", "Малки жени", "Млечният път" и най-вече - от "Времето лети", наскоро замина на почивка заедно със съпруга си и двете си близначки. Макар и със закъснение, Айча не пропусна да се снима с двегодишните си дъщерички Лейля и Айлин и да сподели фотосите в профилите си в социалните мрежи. Бингьол обаче все още предпочита да не показва лицата им пред публичността, подобно на много други известни майки. 

12) Повечето актьори в южната ни съседка броят дните до излизането им в лятна ваканция и приключването на снимките на сериалите, в които се снимат. За Демет Йоздемир обаче важи обратното. Красавицата от "Стая 309" (№: 309) си почива за последно, тъй като скоро започва излъчването на най-новия сериал с нейно участие "Ранобудна птица" (Erkenci Kus). Както информирахме по-рано, в него Демет ще си партнира с известния Джан Яман. Един от последните си почивни дни Йоздемир прекара заедно с брат си Волкан Йоздемир на усамотен плаж и сподели снимка с него в профилите си в социалните мрежи. 

13) Присъдата лишаване от свобода, която Чаатай Улусой получи наскоро за употреба и разпространяване на наркотици, постави под голяма опасност и най-новия му сериал "Пазителят" (Muhafiz). Логично, ако Чаатай влезе в затвора, изниква въпросът какво ще се случи с първия турски сериал, създаден за световната платформа Netflix. Вариантите са или снимките на проекта да бъдат прекратени, или ролята на Улусой да бъде поета от друг актьор. Към момента все още няма яснота нито около съдбата на Чаатай, нито около сериала му, който засега продължава да се снима с пълна сила. 

Свързано изображение
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 21 май, ще бъде финализиран брой №210 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 22 май, започва новият №211, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 23 май, ще прочетете специална статия. В четвъртък, 24 май, ще бъде публикувано интервю с десетия отпаднал участник в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2018" - Амине Гюлше. В петък, 25 май, продължава новият сезон на рубриката ни "На гости на...", в чийто шести за сезона и двадесети подред брой ще Ви отведем в дома на известната актриса от "Забранената ябълка" Шеввал Сам. В събота, 26 май, идва ред на тридесет и петото за сезона и седемдесет и първо подред издание от "Какво коментират в Турция?", в което ще представим рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 19 до 25 май 2018 г. в социалните мрежи. И в неделя, 27 май, предстои издание №171 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.