"Турските актьори 24/7" (169): от 7 до 13 май 2018 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 13 май, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 7 до 13 май 2018 г., научавате сега от новото издание №169 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Елчин Сангу си купи нова къща! Световноизвестната актриса от "Една любовна история", "С Русия в сърцето" и "Любов под наем" наскоро направи голяма инвестиция в недвижимо имущество и вече е собственичка на луксозна вила в истанбулския квартал Ортакьой! Имотът на Елчин се простира на 400 кв. м. и се намира в комплекса "yooistanbul", като е с гледка към Босфора. За новия си дом Сангу се е изръсила с колосалните 15 000 000 турски лири. Напомняме, че скоро започва новият ѝ интернет-сериал "Безжизнените" (Yasamayanlar) по BluTV. 

2) Ханде Ерчел вече не крие връзката си с Мурат Далкълъч! Младата актриса, която предстои да гледаме за първи път на екран у нас от 21 май в новия сериал с нейно участие в главната роля "Черната перла" (Siyah Inci), преди няколко дни сподели първата си обща снимка с половинката си в профила си в социалната мрежа Instagram. Селфито на Ханде и Мурат е направено в САЩ, където наскоро се проведе световният фестивал Coachella, на който и двамата присъстваха. 

3) Синем Кобал се забавлява с децата на приятелите си! Наскоро младата актриса, позната у нас от тийн-драмата "Малки тайни", сподели в профила си в социалната мрежа Instagram своя снимка, на която позира оплезила се до дъщерята на приятелката си Ясемин Йозилхан - Еля. Покрай този фотос феновете на Синем, която от вече две години е омъжена за мега-звездата Кенан Имирзалъоулу, за пореден път се запитаха кога чаровницата ще стане майка и ще се снима със собственото си дете. 

4) Селма Ергеч си спестява бутането на количка. Актрисата с германски произход, позната у нас от "Гордата Аси" и "Великолепният век", наскоро бе забелязана на излизане от големия истанбулски търговски център IstinyePark. Вместо да бута количка като порядъчна майка, Селма бе нарамила малката си дъщеричка Ясмин на гръб в бебешко кенгуру. Напомняме, че в момента Ергеч се снима в новия вампирски интернет-сериал на BluTV "Безжизнените" (Yasamayanlar). 

5) Аслъ Енвер отпразнува рожден ден! На 10 май актрисата от "Мечтатели" и "Тайни" навърши 34 години. По този повод екипът на сериала, в който се снима в момента с главна роля - "Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin), ѝ организира парти-изненада с много музика, усмивки и, разбира се, торта. Това повдигна настроението на Аслъ, която наскоро се раздели с приятеля си Мурат Боз. Ето какво сподели Енвер в профила си в Instagram на рождения си ден: "И тази година си пожелавам от все сърце да съм щастлива. Благодаря на всички за поздравите и пожеланията. Усещам ги. Благодаря всяка година, че продължавам да се уча. Слагам лошите неща в задния джоб за поука, а хубавите - запомням. Благодаря се за всичко, което ми се случва. Най-важното е човек да вярва в себе си винаги и никога да не се обвинява за нищо. Никога да не се самозалъгва, да пита приятелите си за съвети, но в крайна сметка винаги да прави това, което знае и иска. Добре, че съм се родила!".

6) Най-известната и добра турска комедийна актриса Демет Акбаа се завръща в ефир с нова доза шеги и номера, които ще скроява на най-големите звезди в южната ни съседка! Предаването на комедиантката "Строго секретно с Демет Акбаа" (Demet Akbag ile Cok Aramizda) се завръща с нов втори сезон на 18 май (петък) по ShowTV, като ще се излъчва през летните петъци от 20.00 часа. Сред новите жертви на Демет, които ще бъдат обект на шегите и номерата ѝ, са Гонджа Вуслатери, Емре Кънай и Джесика Мей. В предишния сезон на шоуто пък известните актьори, изпатили си от чувството за хумор на актрисата, бяха Бегюм Кютюк, Нурсел Кьосе, Йешим Джерен Бозоулу, Джейда Атеш и Гьозде Кансу. Демет ще получава по 50 000 лири хонорар на епизод. Екипите на СЕРИАЛИ в България и "Любими сериали с превод" ще преведат шегите с известните актьори много скоро като част от летните ни програми. 

7) Гонджа Вуслатери с нова половинка? След като се раздели с досегашния си партньор, ексцентричната актриса е свободна. Наскоро 31-годишната звезда от "Майка" бе забелязана в компанията на известния 57-годишен актьор Керем Алъшък в известното заведение "Jash". Двамата прекараха вечерта в дълъг разговор, като си тръгнаха чак в 03.00 часа през нощта. На излизане от ресторанта Гонджа бе пресрещната от репортерите, които я затрупаха с въпроси за отношенията ѝ с Керем, на които тя отговори: "Само приятели сме". Любопитно е, че предишната връзка на Алъшък бе с друга известна актриса - Сонгюл Йоден.

8) Туба Бююкюстюн и Умут Евирген бяха забелязани заедно в истанбулския квартал Шишли. Скандалната светска двойка, чиято връзка започна миналата година по това време по доста шумен начин, стигайки се чак до съд, помръкна, след като забеляза снимащите ги репортери. Папараците очевидно развалиха настроението им, но до голяма степен Туба и Умут сами са си виновни, тъй като се появиха на доста оживено и известно място. Двамата запазиха мълчание пред въпросите на журналистите и ги подминаха. 

9) Мерием Узерли е във Франция! Световноизвестната актриса от "Великолепният век" се присъедини към престижния филмов фестивал в Кан, като от няколко дни насам не спира да публикува общи селфита с големи холивудски звезди. Най-голямата от тях - Мадс Микелсен, известен от тоталните хитове "Casino Royale", "Rogue One" и "Doctor Strange". В момента Мерием се е отдала на участие в реклами и благотворителни организации, а свободното си време посвещава на дъщеричката си Лара. 

10) Половинката на Толгахан Сайъшман със скрит талант! Красавицата Алмеда Абази разкри, че от няколко месеца насам работи усилено по излизането на първия си сингъл! Съпругата на екранния Ийт от "Сега и завинаги" досега се изявяваше като актриса и телевизионна водеща и никой не знаеше, че всъщност може и да пее. Феновете с нетърпение очакват излизането на първата ѝ песен, след която ще последват и концерти. 

11) Джанан Ергюдер и Кенан Едже станаха родители! Известните актьори, които се запознаха и влюбиха на снимачната площадка на хитовата драма "Войната на розите" (Gullerin Savasi), се сдобиха с плод на любовта си. Преди няколко се роди първородният им син, когото кръстиха Демир. Самият Кенан сподели благата вест с последователите си в Instagram, публикувайки свое общо selfie с Джанан, бебето и котката им. В момента Едже се снима с главна роля в хитовия психо-трилър "Двор" (Avlu). 

12) Мехмет Акиф Алакурт шокира милионите си фенове! Световноизвестният актьор от "Завръщане" (Sila), който след провала на последните си проекти "Завоевателя" (Fatih) и "Поверено" (Emanet) прекъсна актьорската си кариера и замина да живее в Бразилия, а след това се върна в Турция и заживя сред природата в чифлик в Каш, закри профила си в социалната мрежа Instagram. Причина за това поредно негово крайно решение станаха въпросите от фенове, свързани с успешния му сериал "Аданалия" (Adanali), който според него самия не е дал добър пример на аудиторията по време на излъчването си. Отстоявайки тази своя позиция, Мехмет Акиф изтри акаунта си и феновете му вече нямат никаква възможност за връзка с него. 

13) Йозге Йозпиринчи пропищя от бавачката на племенника си! Изключително популярната млада актриса наскоро сподели в профилите си в социалните мрежи видео от скрита камера в дома на брат си, от което се вижда как детегледачката на невръстния му син го удря и му крещи. Материалът получи широк отзвук в социалните мрежи и десетки колеги на Йозге се притекоха на помощ в откриването на избягалата бавачка-насилничка, разпространявайки снимките ѝ в интернет-пространството и използвайки популярността си. В крайна сметка след скандала узбекистанската гражданка Зурафо Ергашева бе намерена и арестувана. За момента съдът взе решение да я пусне на свобода, но със забрана да напуска страната. 

14) Джансел Елчин обяви връзката си с новата си половинка! 44-годишният актьор наскоро дойде на голямо филмово събитие в компанията на младата актриса Зейнеп Тууче Баят. Преди време папараци отново ги заснеха заедно, но тогава двамата все още отричаха да имат отношения. Любопитно е, че Зейнеп е със седемнадесет години по-малка от Джансел - на 27. По-интересното е, че красавицата се познава с Елчин още от 2010 г., когато участва с малка роля в хита с негово участие "Огнено сърце" (Gonulcelen).

15) Вилма Елес се завърна на екран! Актрисата с германски произход, която придоби световна слава след участието си в семейна драма №1 след "Листопад" - "Времето лети" (Oyle Bir Gecer Zaman Ki), се включва със специално участие в новите епизоди на най-гледаната романтична комедия в момента в Турция "Новата булка" (Yeni Gelin). В хитовия сериал на ShowTV Вилма пресъздава образа на Хелга, с която зрителите се запознаха във вчерашния 49 епизод. Финалът на втория сезон на "Новата булка" е на 9 юни. 

Резултат с изображение за meric acemi
16) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 14 май, ще бъде финализиран брой №209 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 15 май, започва новият №210, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 16 май, ще прочетете специална статия. В четвъртък, 17 май, ще бъде публикувано специално интервю - със сценаристката на тоталния хит "Любов под наем" (Kiralik Ask) Мерич Аджеми. В петък, 18 май, продължава новият сезон на рубриката ни "На гости на...", в чийто пети за сезона и деветнадесети подред брой ще Ви отведем в дома на известната актриса от "Сълзи над Босфора" Бурджу Кара. В събота, 19 май, идва ред на тридесет и четвъртото за сезона и седемдесето подред издание от "Какво коментират в Турция?", в което ще представим рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 12 до 18 май 2018 г. в социалните мрежи. И в неделя, 20 май, предстои издание №170 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.