"Турция представя..." (90): нови интернет-сериали по PuhuTV

Здравейте, приятели! Вторник е, 10 април, продължава рубриката ни "Турция представя...". В предстоящите издания, които продължават да се публикуват в запазения си ден в програмата ни - вторник, ще представим новите сериали в южната ни съседка, които ще започнат през следващите пролетни месеци. В десетото за сезона и деветдесето подред се спираме на двата нови интернет-сериала на дигиталната платформа PuhuTV - "Дъно" (Dip) и "Самоличност" (Sahsiyet). Да започваме! 

"Дъно" (Dip):
жанр: криминална драма
продуцентска компания: TMC Film
продуцент: Ерол Авджъ
режисьор: Уйгар Кутлу
сценаристи: Башар Башаран и Емре Йоздюр
актьорски състав: Илкер Калели ("Тайни" и "Пойраз Карайел"), Неслихан Атагюл ("Листопад", "Двете лица на Истанбул" и "Черна любов"), Бюлент Емир Ярар, Беррак Тюзюнатач ("Езел", "Великолепният век" и "Край или начало"), Ляле Мансур, Дефне Каялар ("Кварталът на богатите"), Олгун Токер, Гюн Копер ("Времето лети"), Гьозде Тюркпенче, Джан Гокс, Феридун Дюзаач и други
сюжет: Сахир (Илкер Калели) е психиатър, работещ съвместно с полицията при предотвратяването на опити за самоубийства. Един ден получава поредния сигнал и така се запознава с Билге (Неслихан Атагюл) - млада, потайна и затворена жена, която се занимава с хакерство. По пътя, по който ще тръгнат заедно, Билге и Сахир ще заздравят взаимно раните си от миналото, настоящето и бъдещето.

________________________________________________

"Самоличност" (Sahsiyet):
жанр: криминална драма
продуцентска компания: Ay Yapim
продуцент: Керем Чатай
режисьор: Онур Сайлак
сценарист: Хакан Гюндай
актьорски състав: Халюк Билгинер ("Езел"), Джансу Дере ("Езел", "Великолепният век", "Завръщане" и "Майка"), Метин Акдюлгер ("Кварталът на богатите" и "Великолепният век: Кьосем"), Шебнем Бозоклу, Хюсеин Авни Данял ("Щастливи заедно" и "Времето лети"), Неджип Мемили, Мюжде Ар, Фърат Топкорур, Ибрахим Селим и други
сюжет: Аах Бейоулу (Халюк Билгинер) е шестдесет и пет годишен пенсиониран чиновник, който научава, че страда от заболяването Алцхаймер. Така мъжът, който от години подготвя убийство, най-сетне решава да предприеме действие по въпроса, защото така или иначе скоро ще забрави всичко - и плана си, и кого трябва да убие и дори самото убийство. След поредица от серийни убийства, извършени от Аах, по следите му тръгва полицайката Невра (Джансу Дере). Пътищата на двамата ще се пресекат по доста интересен начин, а дали за срещата им е отговорна случайността или нещо много по-голямо, предстои да разберем. 

________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Припомнете си предишните броеве чрез архива на рубриките ни от тук

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.