"Турските актьори 24/7" (167): от 23 до 29 април 2018 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 29 април, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 23 до 29 април 2018 г., научавате сега от новото издание №167 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Завесите около летния телевизионен сезон в Турция постепенно се вдигат! Миналата седмица станаха ясни имената на актьорите, които ще изиграят главните роли в новата лятна романтична комедия "Любовта на ангелите" (Meleklerin Aski) - Гюлпер Йоздемир и Беркай Хардал. Вече е известно и кои двама ще оглавят другия нов проект на ShowTV това лято, за който писахме миналата седмица - "Дай Боже всекиму" (Darisi Basimiza)! Това са Нилай Дениз и Озан Долунай. За последно и двамата се снимаха в летни сериали - Нилай в "Светулка" (Atesbocegi) от 2017-а, а Озан - във "Висше общество" (Yuksek Sosyete) от 2016-а година. Напомняме, че освен тях, в "Дай Боже всекиму" участие ще вземат и двете любими актриси-ветеранки - Нергис Кумбасар ("Любов под наем") и Деврим Якут. 

2) Ясна е още една от двойките, които ще вълнуват зрителите в Турция през горещите летни месеци! Демет Йоздемир и Джан Яман ще изиграят главните роли в новата лятна романтична комедия на Gold Film "Ранобудна птица" (Erkenci Kus)! Красавицата от "Стая 309" (№: 309) и любимецът от "Да обичаш на инат" (Inadina Ask) и "Пълнолуние" (Dolunay) ще играят по сценарий на Мерич Аджеми, работеща в момента по хита "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler). Както писахме по-рано, "Ранобудна птица" ще се излъчва в ефира на StarTV.

3) Националната турска телевизия TRT1 влиза в лятната надпревара за рейтинг! След не особено успешния опит през 2016-а да излъчва летен сериал - "Кой не ни обича?" (Hangimiz Sevmedik) с Джан Яман и Селен Сойдер, две години по-късно медията се връща на ринга за втори шанс. Обещаващото заглавие "Наследство" (Miras), което ще се завърти съвсем скоро по TRT1, е с още по-обещаващ каст. Главната роля в проекта е поверена на актьора Серкан Чайоулу, познат у нас от "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi). Снимал се за последно във военния мини-сериал "Вълк" (Boru), Серкан ще се завърне на екран в нова светлина в една съвременна история за Пепеляшка. Повече подробности очаквайте скоро! 

4) След феноменалния успех на драмите "Майка" (Anne) и "Жена" (Kadin), продуцентската компания Med Yapim откупи правата за адаптация на нов японски сериал! Най-новият проект на японския сценарист Юджи Сакамото, който през 2010-а и 2013-а създаде съответно "Mother" и "Woman", ще бъде адаптиран като сериал в южната ни съседка през следващата 2019-а година. Драмата е със заглавие "Anone", като се излъчва в периода януари-март 2018 г., съдържайки общо 10 епизода. Разказва се за младо момиче, което губи семейството си, и за трудностите, спохождащи го след трагедията. Съдбата среща отчаяната девойка с възрастна жена, която я приютява в дома си, като общото между двете е това, че са изгубили доверие в хората. Сериалът търси отговор на въпроса: "За какво си струва да живеем?". 

5) Мурат Йълдъръм с нов дом за 16 000 000 турски лири! Световноизвестният актьор от "Гордата Аси" и "Любов и наказание" наскоро купи луксозна къща, в която да живее заедно със съпругата си Имане Елбани, в истанбулския квартал Аджаркент. Водещият на турското издание на телевизионната игра "Стани богат" (Kim Milyoner Olmak Ister?) и съпругата му бяха принудени да се изнесат от предишния си дом в Нишанташъ, след като арабски фенове на Мурат научиха адреса му и го обсадиха в желанието си да видят любимеца си. Имението, в което Мурат ще живее заедно с Имане, е обзаведено със спортна зала, мини-кино салон и сауна. 

6) Селин Шекерджи отрече слуховете, че има връзка с Джанер Джиндорук! Младата надежда на турското кино, позната у нас от "Ангели-пазители" (Melekler Korusun) и снимала се за последно в "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Ask), наскоро излезе с изявление пред медиите в южната ни съседка, в което опроверга изтеклата информация за любовен романс между нея и актьора, когото в момента гледаме в България във втория сезон на "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem). За сближаване между Селин и Джанер се заговори, тъй като Шекерджи е най-добрата приятелка на Йозге Йозпиринчи - актрисата, с която Джиндорук в момента си партнира в драмата "Жена" (Kadin), и често се отбива на снимачната площадка на хита. 

7) След като отрече слуховете, че има връзка с Енгин Акюрек, името на Джансу Дере отново се споменава във връзка с любовна афера. Този път - с по-млад от нея актьор. Според последните спекулации отскоро Джансу има връзка с екранния си партньор в новия интернет-сериал "Самоличност" (Sahsiyet) - Метин Акдюлгер. Според близки до 37-годишната красавица от "Езел", "Завръщане" и "Майка" в последно време тя е в доста близки отношения с 30-годишния красавец от "Кварталът на богатите" и "Великолепният век: Кьосем". 

8) Хюлия Авшар с автобиографичен филм! Една от най-големите звезди на Турция, позната у нас чрез ролята си на Сафие султан в първия сезон на историческата драма "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), през изминалите месеци бе посветена на създаването на игрална лента, отразяваща живота ѝ досега, която направи премиерата си в южната ни съседка преди броени дни - в петък, 27 април. Филмът е със заглавие "Selfi" и засега се радва на висок интерес в турските кина, като редица кино-критици споделиха доста добри мнения за него. 

9) Бирдже Акалай отмаря в търговския център! Красавицата, снимаща се в момента в най-гледания турски сериал с български субтитри в родното интернет-пространството, наскоро бе забелязана от папараци в големия истанбулски мол Akmerkez. Екранната Аслъ бе трудно разпознаваема, тъй като бе сложила слънчеви очила бе с естествения вид на косата си - къдрава. Бирдже пообиколи няколко магазина, след което отиде да обядва в ресторант Serafina. 

10) Чаатай Улусой стана гордостта на Турция! Световноизвестният млад актьор бележи успех след успех още преди началото на най-новия си сериал "Пазителят" (The Protector/Muhafiz), който ще се излъчва в цял свят на интернет-платформата Netflix. Наскоро актьорът от "Огледален свят" и "Кварталът на богатите" застана редом до най-красивите актьори и актриси в целия свят пред обективите на италианското списание "Vogue". Като единствен турчин сред звездите, Чаатай даде повод на сънародниците си да се гордеят с него. Любопитно е, че Улусой застана редом до звездите от новия хит на Netflix "La Casa de Papel" - Алваро Морте и Урсула Корберо. 

11) Бурчин Терзиоулу откри ваканционния сезон! Изключително популярната актриса от "Езел" и "Милост", снимала се за последно допреди година в криминалната драма-феномен "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), отиде на почивка заедно с няколко свои приятелки на тайнствен остров, чието име така и не разкри. Това стана известно от постовете и снимките, които сподели през последните дни в профилите си в социалните мрежи. Половинката ѝ Илкер Калели не бе с нея, тъй като в момента работи усилено по новия си сериал "Дъно" (Dip). Говори се, че Бурчин ще се завърне на екран през новия телевизионен сезон 2018/2019 г. в нов сериал с работно заглавие "Ловецът" (Avci). 

12) Турските актьори си мерят... яхтите! Най-известните и харесвани турски актьори Къванч Татлъту и Чаатай Улусой, които са близки приятели, прекараха изминалото лято заедно на луксозна яхта. Тази година е ред и на Бурак Йозчивит, който също се изстреля на върха след участието си в драмата-феномен "Черна любов" (Kara Sevda) и може да си позволи подобни луксове. Любимецът на милиони зрителки по света наскоро брои 1 500 000 турски лири (300 000 евро) за луксозна яхта, с която да кръстосва морето заедно със съпругата си Фахрие Евджен през наближаващото лято. Двамата планират да прекарат лятото по бреговете на Егейско море. 

13) Мюжде Узман поддържа перфектната си фигура с... ходене! Чаровната актриса, която в момента гледаме у нас всеки делничен следобед във втория сезон на романтичната комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask), наскоро бе забелязана от папараци в истанбулския квартал Бебек. Мюжде привлече вниманието на репортерите с бързото си ходене и с пиърсинга на пъпа си. За да изтегли пари от банкомат, Узман бе принудена да спре за малко със спорта, а след това отиде и изпи кафе в близко кафене. 

Свързано изображение
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 30 април, ще бъде финализиран брой №207 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 1 май, започва новият №208, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 2 май, ще прочетете специална статия. В четвъртък, 3 май, ще бъде публикувано интервю с осмия отпаднал участник в "Любима турска звезда 2018" - актьора Онур Бююктопчу. В петък, 4 май, продължава новият сезон на рубриката ни "На гости на...", в чийто трети за сезона и седемнадесети подред брой ще Ви отведем в дома на известната актриса от "Любов назаем" Айча Варлъер. В събота, 5 май, идва ред на тридесет и второто за сезона и шестдесет и осмо подред издание от "Какво коментират в Турция?", в което ще представим рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 28 април до 4 май 2018 г. в социалните мрежи. И в неделя, 6 май, предстои издание №168 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.