"Турските актьори 24/7" (165): от 9 до 15 април 2018 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 15 април, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 9 до 15 април 2018 г., научавате сега от новото издание №165 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Бирдже Акалай е една от най-интересните личности сред турския хайлайф. Актрисата, която в момента бележи огромен успех с ролята си на Аслъ в хитовата драма "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Ask), наскоро даде интервю за известно списание в южната ни съседка. В него Бирдже сподели интересна подробност от своето детство и минало - че като малка се е занимавала професионално с балет, но че след контузия останала принудена да преустанови това свое занимание и всъщност именно така се насочила към актьорското майсторство. Акалай добави, че никога не е съжалявала за този свой избор и за случилото ѝ се. 

2) Както информирахме преди време, Мерием Узерли стана част от благотворителна кампания, помагаща на деца в неравностойно положение. Световноизвестната актриса от "Великолепният век" наскоро сподели в профилите си в социалните мрежи снимка на част от своите детски играчки, запазила от детството си, които не просто ще дари на децата в нужда, а ще продаде на благотворителен базар в края на настоящия месец, като средствата, събрани от него, също ще дари на фондацията. Към фотоса Мерием добави: "Най-смислените вещи в живота ми - играчките ми, подарявам на децата!". 

3) Баръш Ардуч избира новата си екранна партньорка! Любимецът на милиони зрителки по света, когото в момента гледаме у нас всеки делничен следобед в хита "Любов под наем" по БТВ, е поставил именно това условие на продуцентите на новия му сериал. След като не пожъна кой знае какъв успех с участието си в игралния филм "Време за щастие" (Mutluluk Zamani), в който за втори път си партнира с Елчин Сангу след "Kiralik Ask", Баръш е решил да вземе успеха на следващия си проект в свои ръце и сам да избере актрисата, с която ще дели малкия екран от есента. Ардуч има голям избор. На коя ли актриса ще се спре? 

4) Еда Йозеркан отслабна с 21 килограма! Популярната актриса, позната у нас от хитовата драма "Забраненият плод", роди дъщеря си Елиз преди осем месеца. По време на бременността чаровницата доста напълня, но само осем месец след раждането успя да свали качените двадесет и един килограма благодарение на усърдни тренировки и здравословно хранене. Напомняме, че чаровницата се омъжи за своя колега Тимур Аджар, в когото се влюби на снимачната площадка на последния проект със свое участие "Гущер" (Kertenkele). Еда планира скоро да се завърне на екран. 

5) Толга Саръташ проговори за интимния си живот! Наскоро изключително популярният млад актьор, придобил световна слава след участието си в "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari) и продължаващ да се развива в момента в "Обещание" (Soz), бе забелязан на излизане от известния нощен клуб Angie в истанбулския квартал Бебек в компанията на две млади момичета. Виждайки пресрещналите го папараци, Толга останал неприятно изненадан. На въпросите им има ли някой в живота му, той им отговорил, че ако има, непременно ще се появят заедно ръка за ръка пред тях. 

6) На Амине Гюлше ѝ върви на футболисти! Световноизвестната красавица, която в момента гледаме у нас във финалните епизоди на хитовата драма "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem) по БТВ, преподписа договора си с известна марка обувки в южната ни съседка. Този път Амине обаче няма да участва сама в новия рекламен клип на фирмата, а ще си партнира с бившия футболист Илхан Мансъз. Напомняме, че Гюлше е сгодена за футболиста от Арсенал Месут Йозил, с когото предстои да сключи брак скоро. Очевидно на Амине ѝ върви на футболисти - и в личен, и в професионален план. 

7) Разделени ли са Серенай Саръкая и Керем Бюрсин? Преди няколко дни една от най-известните светски двойки в южната ни съседка шокира милионите си фенове по света със странно действие. И Серенай, и Керем изтриха всичките си общи снимки от профилите си в социалната мрежа Instagram, с което дадоха повод за слух, че са сложили край на отношенията си след няколкогодишна връзка. Според мнозина този ход от тяхна страна е PR-трик с цел привличане на интерес към най-новия филм на Керем "Саможертва" (Can Feda), който не се представи особено добре с продажбите на билети през първите дни след премиерата си. Малко след изтеклата информация за раздяла Бюрсин излезе с опровергаващо я изявление.  

8) Младата актриса Серай Кая с големи проблеми покрай героинята си Ширин в хитовата драма "Жена" (Kadin)! Красавицата, чийто персонаж се превърна в един от най-мразените от зрителите за последните години, наскоро сподели за интересни срещи със случайни хора и отношението им към нея, повлияно от Ширин. Серай разкри, че често ѝ се случва да среща хора, които "искат да я убият и удушат". Веднъж на сета дори дошла жена, която я заговорила и попитала много ли е мислила, преди да се съгласи да изиграе ролята на Ширин. Отговаряйки ѝ, че с радост е приела предложението, е била обвинена, че едва ли не я обича и че подкрепя постъпките ѝ в сериала. Жената ѝ казала да се опита да бъде малко по-добра и си тръгнала, като действията ѝ предизвикали недоумение в целия снимачен екип. Уви, някои хора все още не разграничават актьорите от ролите им... 

9) Гьокче Бахадър спряна от полиция! Известната актриса, позната у нас от семейната драма "Листопад", наскоро си тръгнала заедно със свой колега от екипа на сериала си "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler) след края на снимачния ден. Возейки я в посока дома ѝ, шофьорът бил спрян от пътна полиция, за да даде проба за употреба на алкохол. След като резултатите от дрегера излезли чисти, въпросният мъж помолил спрелите го полицаи да не позволяват на намиращите се в близост журналисти да снимат Гьокче, която през това време останала в колата, защото му е поверена. Репортерите се оказали по-бързи и заснели Бахадър, а тя им пожелала спорна работа. 

10) Хазар Ергючлю има връзка с 19 години по-възрастен от нея мъж! Младата актриса, позната у нас от "Кварталът на богатите" и "Север-Юг", наскоро бе забелязана заедно с известния 45-годишен режисьор Онур Юнлю, с когото работи за последно в интернет-сериала със свое участие "Dudullu Postasi", в истанбулския квартал Бейоулу. Според близки до Хазар връзката ѝ с Онур е започнала, непосредствено след като се е разделила с бившата си половинка - певецът и син на поп-иконата Сезен Аксу, Митхатджан Йозер. Виждайки снимащите ги репортери, Хазар и Онур бързо се качили в минаващо наблизо такси и заръчали на шофьора да тръгва с пълна газ, за да не бъдат заснети. В крайна сметка обаче отношенията им вече са публично достояние! 

11) Отскоро половинката на мега-звездата Баръш Ардуч - Гупсе Озай, е рекламно лице на фирма за мебели. Комедийната актриса наскоро сподели пред журналисти, че е против поставянето на жената на втори план, независимо дали във филми, сериали или реклами. Тя добави, че като цяло това е практика и че винаги главните роли са поверени на мъжете, а жените стоят зад тях, припявайки "съпруже". Ставайки въпрос за мебели и дом, Гупсе сподели интересна подробност от своя живот - досега е сменяла жилищата си 24 пъти. 

12) Неслихан Атагюл и Кадир Доулу с инвестиция! Известната светска двойка вложи спечеления хонорар на стойност 1 000 000 турски лири от участието си в рекламата на известна италианска марка очила в купуването на имение в провинцията. Вместо да купят жилище или луксозен автомобил в Истанбул, Неслихан и Кадир са решили да вложат спечелените пари в имот, далеч от големия град, където да се усамотяват и да се наслаждават на природата. Изборът на съпрузите се е спрял на имот в община Байрамич, Чанаккале. 

13) Къванч Татлъту не се отказва от страстта си въпреки всичко и всички! Най-известният турски актьор, който миналата година претърпя тежък инцидент с мотор в истанбулския квартал Етилер, не спира да практикува хобито си въпреки опасността и риска и въпреки молбите на майка си Нуртен. Наскоро Къванч се качи отново на мотор, за да заснеме новия рекламен клип на известна марка безалкохолни напитки. Рекламата бе заснета по крайбрежието на Муула, където Татлъту направи опасни каскади на мотора, за щастие - невредим и жив и здрав. 

14) Берен Гьокйълдъз се завърна на екран! Най-доброто дете актьор за 2016-а и 2017-а година отскоро се снима в семейната трагикомедия на FOX и Med Yapim "Нашата история" (Bizim Hikaye). Берен, която в момента гледаме у нас като Турна в "Майка" (Anne) по БТВ Лейди, изпълнява ролята на Айше, в която едно от момчетата в семейство Елибол е влюбено. Напомняме, че главните роли в "Нашата история" са поверени на Хазал Кая и Бурак Дениз. Все още не е ясно дали участието на Берен в проекта е специално (епизодично) или за постоянно. 

Резултат с изображение за hande ercel
15)  Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 16 април, ще бъде финализиран брой №205 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 17-ти, започва новият №206, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 18 април, ще прочетете специална статия. В четвъртък, 19 април, ще бъде публикувано интервю с шестия отпаднал участник в "Любима турска звезда 2018" - актрисата Ханде Ерчел. В петък, 20 април, започва новият сезон на рубриката ни "На гости на...", в чийто шести брой ще Ви отведем в дома на известната актриса от "Великолепният век: Кьосем" Хюлия Авшар. В събота, 21 април, идва ред на тридесетото за сезона и шестдесет и шесто подред издание от "Какво коментират в Турция?", в което ще представим рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 14 до 20 април 2018 г. в социалните мрежи. И в неделя, 22 април, предстои издание №166 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.