"Турските актьори 24/7" (164): от 2 до 8 април 2018 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 8 април, честит Великден! Продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 2 до 8 април 2018 г., научавате сега от новото издание №164 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Пореден неверен слух около модерната история "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler)! След като миналата седмица жълти медии в южната ни съседка изкараха Гьокче Бахадър от актьорския състав на проекта на Ay Yapim, тази я набедиха за друго - че напоследък все по-често закъснявала за началото на снимките, с което забавяла и удължавала снимачния процес. Така нередовността на Гьокче била станала повод за скандал между нея и колежката ѝ Баде Ишчил. Двете побързаха да опровергаят неверния слух с общи снимки и видеа, споделени в социалната мрежа Instagram, на които изглеждат в повече от добри отношения.

2) Мерием Узерли стана рекламно лице на известната бижутерийна марка Atasay! За да рекламира продуктите и бижутата на компанията, световноизвестната актриса от "Великолепният век" ще получи хонорар от 1 000 000 турски лири. Част от сумата Мерием ще дари за благотворителност на фондация, подпомагаща деца в нужда. На събитието, организирано наскоро по този повод, присъстващи журналисти попитаха Мерием дали ще застрахова лицето си, както се мълви. Узерли им отговори, че няма такива намерения и че поверява лицето си в Божиите ръце.

3) Състоя се премиерата на дългоочаквания игрален филм "Саможертва" (Can Feda)! Както информирахме по-рано, главните роли във военната кино-лента са поверени на любимците на зрителките Бурак Йозчивит ("Малки тайни", "Великолепният век", "Чучулигата" и "Черна любов") и Керем Бюрсин ("Сърцето на града"). Наскоро двамата бяха забелязани на излизане от ресторант в истанбулския квартал Йеникьой, като пред пресрещналите ги журналисти споделиха, че са получили много добри отзиви за филма със свое участие и че се надяват да постигне успех и на гишетата. Бурак отговори с мълчание на въпроса защо близкият му приятел Мурат Боз, с когото по-рано си партнира във филма "Моят брат" (Kardesim Benim), не присъства на премиерата на "Саможертва".

4) Дилян Чичек Дениз разказа за престоя си в Лос Анджелис, САЩ, през изминалата година! Младата надежда на турското кино, снимаща се в момента в хитовата криминална драма "Пропаст" (Cukur), прекара два месеца в щатите в обучение по актьорско майсторство в American Academy of Dramatic Arts. Наскоро красавицата сподели, че по време на престоя си там е трябвало всяка сутрин да гримират тялото ѝ в синини и да носи вехти дрехи, за да влезе възможно най-добре в образ в театралната пиеса "Долорес". 

5) Бенсу Сорал живее в блок! Една от най-известните млади турски актриси, придобила световна популярност след участието си в криминалната драма "Отвътре" (Icerde), съвсем скоро се омъжва за своя годеник Хакан Баш. По този повод медиите в южната ни съседка отскоро разпространяват информацията, че двойката е купила луксозна вила, където да живее, след като сключи брак, за колосалната сума от 20 000 000 турски лири. Преди няколко дни Бенсу и Хакан бяха забелязани на излизане от заведение в истанбулския квартал Етилер, като пред тях Сорал отрече тази информация и сподели, че в действителност си търсят нов дом, но са готови да живеят и в апартамент в жилищен блок. 

6) Още една известна двойка подготвя сватба! Актрисата Йойкю Карайел, позната у нас от участието си в хита "Север-Юг", и музикантът Джан Бономо ще сключат брак това лято! Наскоро Джан, който в момента е жури в музикалното предаване на KanalD "Popstar", бе забелязан от журналисти, пред които сподели следното: "През юни се женим. Датата е ясна, но няма да ви я кажа. Все още не се знае къде ще се състои сватбата ни." Напомняме, че за последно Йойкю се снима в медицинската драма "Сърцебиене" (Kalp Atisi). 

7) Мурат Далкълъч на концерт в Киев! Преди няколко дни известният турски певец бе на участие в украинската столица и зарадва хилядите си фенове там. В същото време новата му половинка Ханде Ерчел остана в Истанбул, като използва личния му автомобил, за да се разходи из града и да убие време, докато го няма. Според очевидци от колата, шофирана от Ханде, кънтяла песента "Tamally Maak", в която се пее: "Винаги съм с теб. Дори да съм далече, любовта ти е в сърцето ми. Много ми липсваш, любими!". Очевидно Мурат липсва много на Ханде, въпреки че отсъствието му ще е за кратко. 

8) Какво се случи с косата на Бурчин Терзиоулу? Изключително популярната актриса, позната у нас от "Езел" и "Милост", наскоро бе забелязана в компанията на половинката си Илкер Калели на излизане от заведение в истанбулския квартал Бебекьой. Двамата поздравиха репортерите и им пожелаха спорна работа, но не учтивостта им предизвика интерес... След изтичането на снимките им в медийното пространство, всички се питат какво се е случило с прекрасната коса на Бурчин, която виждахме в последния ѝ проект "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) и от която не е останала и следа. Вместо бляскава и мека, както сме свикнали да я виждаме, косата на Терзиоулу е сплъстена и цъфнала. 

9) Нургюл Йешилчай отвя конкуренцията! Световноизвестната турска актриса се нареди на първо място в класацията на международната кино-медия IMDB сред своите сънародници с 12 771 гласа. Нургюл бележи този успех благодарение на участието ѝ в игралния филм, заснет в Иран преди няколко месеца - "Красивият джин" (Guzel Cin). Веднага след Нургюл в класацията се нареждат Къванч Татлъту и Халюк Билгинер.  

10) Мерве Болуур бележи голям успех с новото си начинание! Наскоро екстравагантната и скандална актриса от "Малки тайни", "Великолепният век" и "Север-Юг" представи и пусна на пазара собствена линия червила. Именно ярко червеното червило е една от запазените марки на Мерве през годините. Наскоро чаровницата бе забелязана от репортери в истанбулския търговски център Istinye Park, като пред тях сподели с широка усмивка на лицето, че всеки, който я срещна, я поздравява и хвали за червилата ѝ и че в момента няма по-щастлив човек от нея. 

11) Предстои трескава работа за Баръш Ардуч! Актьорът, придобил световна популярност след участието си в романтичната комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask), се кани да се завърне и на голям, и на малък екран още тази година! Екранният Йомер първо ще заснеме нов игрален филм със свое участие през лятото, а в началото на есента - през септември, ще започнат снимките и на новия му телевизионен сериал, който отсега е ясно, че ще се излъчва по StarTV, тъй като Баръш още миналата година сключи договор с медията. 

12) Ханде Доандемир за първи пред медиите след раздялата си с Мерт Фърат! Младата актриса, позната от "В очакване на слънцето", наскоро бе забелязана от журналисти на излизане от заведение и вървейки към паркинга и колата си. На въпросите им какво мисли относно спекулациите за връзка между Мерт и екранната му партньорка в "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler) Гьокче Бахадър, както и дали се е сдобрила с него, Ханде отговори: "Не искам да говоря по тази тема. Не мисля, че засяга когото и да е". 

13) Ще се женят ли Йозге Гюрел и Серкан Чайоулу? Отскоро в медийното пространство в южната ни съседка броди слух за сватба между екранните Йойкю и Аяз от хитовата романтична комедия "Сезонът на черешите", чиято любов от екрана прерасна в реалността. Преди няколко дни Йозге и Серкан са били забелязани в магазин за мебели, което според мнозина означава само едно - че скоро ще се пренесат да живеят заедно в нов дом. За да се случи това, преди това пък трябва да сключат брак. Засега двамата не са обявили нищо по този въпрос, но според близки до двойката наскоро Йозге е запознала Серкан със семейството си. 

14) Толгахан Сайъшман бе посрещнат като холивудска звезда в Ангола! Наскоро изключително популярният актьор посети африканската държава, за да се срещне със стотиците хиляди свои фенове там. Причината за истерията по Толгахан в Ангола е излъчването на сериала му "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem), който бележи огромен успех там. Кацайки на летището в столицата Луанда, Толгахан се сблъска с тълпа от стотици свое фенове, дошли да го посрещнат, като бе строго охраняван от няколко бодигарда. 

Резултат с изображение за furkan palali
15)  Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 9 април, ще бъде финализиран брой №203 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 10-ти, започва новият №204, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 10 април, предстои десетото за сезона и деветдесето подред издание от "Турция представя...", в което ще представим в пълни подробности двата нови интернет-сериала  на дигиталната платформа PuhuTV - "Дъно" (Dip) и "Самоличност" (Sahsiyet). В сряда, 11 april, ще прочетете специална статия. В четвъртък, 12 април, ще бъде публикувано интервю с петия отпаднал участник в "Любима турска звезда 2018" - Фуркан Палалъ. В петък, 13 април, приключва първият сезон на новата ни рубрика "На снимачната площадка на...", в чийто шести брой ще Ви отведем на сета на криминалната драма "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel). В събота, 14 април, идва ред на двадесет и деветото за сезона и шестдесет и пето подред издание от "Какво коментират в Турция?", в което ще представим рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 7 до 13 април 2018 г. в социалните мрежи. И в неделя, 15 април, предстои издание №165 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.