"Турските актьори 24/7" (163): от 26 март до 1 април 2018 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 1 април, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 26 март до 1 април 2018 г., научавате сега от новото издание №163 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Баръш Ардуч и Гупсе Озай се разделиха! Наскоро между двамата е избухнал чутовен скандал, след който са решили да сложат край на отношенията си. Причина за срива в отношенията им станал фактът, че Баръш наскоро купил на Гупсе чанта от крокодилска кожа. Тази новина зарадва милионите фенки на Баръш по света, които отдавна водят интернет-война срещу Гупсе и въобще не я долюбват, давайки им повод да злорадстват на воля по неин адрес. За разлика от слуховете за раздяла, които обикалят постоянно из турското медийно пространство, този път нещата са сериозни и изглежда, че връзката между Баръш и Гупсе няма да я бъде повече. 

2) Небахат Чехре е бременна! Една от най-известните турски актриси-ветерани очаква бебе на преклонната възраст от 74 години! Разбира се, любимката на зрителите от "Забраненият плод" и "Великолепният век" не е забременяла по естествен начин, а чрез нашумялата през последните години процедура инвитро, сдобила с деца милиони семейства с репродуктивни проблеми. Около Небахат винаги е стоял въпросът защо досега няма деца. Ето, че талантливата актриса все пак ще остави поколение след себе си. По-добре късно, отколкото никога!

3) Гонджа Вуслатери влиза в затвора! Една от най-провокативните и ексцентрични актриси в южната ни съседка бе осъдена на 20 години лишаване от освобода за обида, отправена към турския президент Реджеп Тайип Ердоан. Красавицата, която в момента гледаме у нас в "Майка", ще прекара младостта си в затворническата килия при тежки условия. Нейното влизане в затвора поставя пред голям проблем продуцентите на новия ѝ сериал "Опасната ми съпруга" (Tehlikeli Karim), в който играе главната роля. Пред тях стоят няколко избора - или да намерят заместничка на Гонджа, или да занулят героинята ѝ, убивайки я, или да прекратят проекта.

4) Гьокче Бахадър напуска "Малки убийства"! Изключително популярната актриса, която у нас познаваме от "Листопад", слиза от екран. Гьокче, която от миналата есен насам се снима в изключително успешния сериал "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler), ще напусне екипа му с края на първия му сезон през юни. Причините все още са неясни. Това не се случва за първи път на Гьокче... Миналата година по това време Бахадър напусна по същия начин драмата "Име-легенда" (Adi Efsane) по средата. Спекулира се, че на нейно място в модерната история на StarTV ще дойде Бенсу Сорал.

5) Новият сериал на Чаатай Улусой спира! Още не започнал, първият турски сериал, създаден за световния гигант Netflix, бива прекратен. Причината е неспособността на продуцентите от O3 Medya да пресъздадат по реалистичен начин нереалистичните и фантастични елементи, които сериалът изисква по сценарий. Преустановяването на мащабния проект натъжи милионите фенове на Чаатай по света. Очаква се актьорът да заведе дело за неустойки срещу продуцентите си. 

6) Кучета изядоха Ибрахим Челиккол! Световноизвестният актьор от "Ифет", "Черни планини" и "Милост" влезе по спешност в болница след нападение от домашните си любимци. Известният със страстта си към кучетата Ибрахим наскоро е бил обезобразен от своите кучета от порода кангали. По тази причина той няма да вземе участие в следващите няколко епизода на драмата "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Ask), в която играе главната роля. Според близки до Ибрахим, той е в ужасно състояние и ще са нужни няколко пластични операции, за да си възвърне стария вид. Носят се слухове, че след обезобразяването му, съпругата му Михре обмисля да се разведе с него. 

7) Кенан Имирзалъоулу се обръсна гола глава! Един от най-известните турски актьори наскоро бе принуден да посети фризьора си по спешност и да се подстриже до кожа. Причината е паднала върху косата му дъвка, която човек от екипа на новия му сериал "Мехмед, завоевателя" (Mehmed Bir Cihan Fatihi) без да иска изплюл върху главата му. Въпреки опитите на коафьорите да спасят косата му, Кенан е бил принуден да я обръсне. В момента те са в трескава подготовка по приготвянето на перука, с която да се снима в сериала си до израстването на нова коса.

8) Елчин Сангу изяде Керем Бюрсин! Известната актриса от "Една любовна история", "С Русия в сърцето" и "Любов под наем" се увлече по време на снимките на новия си сериал "Неживелите" (Yasamayanlar), който е на вампирска тематика, и ухапа до кръв гърлото на екранния си партньор Керем Бюрсин. Медицинският екип, присъстващ постоянно на снимачната площадка, веднага се притекъл на помощ. Раната се оказала по-сериозна от очакваното и се наложило да бъде зашита в болница. Междувременно екипът на сериала не знае как да процедира с вампирясалата Елчин, която очевидно е влязла в образ твърде на сериозно. 

9) Нургюл Йешилчай става баба! Световноизвестната актриса от "Твоят мой живот", която предстои да гледаме скоро във втория сезон на "Великолепният век: Кьосем", ще става баба, тъй като приятелката на сина ѝ е бременна. 42-годишната любимка на зрителите обаче се опитала да скрие благата вест възможно най-дълго от близките си и приятелите си, тъй като според нея все още била много млада, за да стане баба, а и синът ѝ е все още непълнолетен. 

10) Бурчин Терзиоулу и Илкер Калели се разделиха! Една от най-харесваните светски двойки в южната ни съседка, която се срещна и влюби на снимачната площадка на хита "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), сложи край на връзката си. Причината все още е неясна, но журналистите в южната ни съседка разбраха за раздялата, след като Бурчин не присъства на премиерата на новия сериал на Илкер "Дъно" (Dip), състояла се преди два дни. Вместо това тя отиде на почивка с приятелки по женски, както може да се съди по постовете ѝ в социалните мрежи. 

11) Амине Гюлше и Толгахан Сайъшман са влюбени! Двамата любимци на българските зрители, които в момента гледаме в кулминационните епизоди на драмата "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem), са заедно! Въпреки усилените им опити да скрият забранената си любов, те не издържаха повече и разкриха връзката си публично. Това хвърли в шок всичките им фенове, които през цялото време тайно се надяваха да съберат. Най-потърпевши от романса им са футболистът Месут Йозил, с когото Амине се правеше, че има връзка, и моделът Алмеда Абази, за която Толгахан дори се ожени в опитите си да прикрие любовта си към Амине. Според близки до Алмеда тя ще заведе дело срещу Сайъшман за прелюбодейство. Уви, Месут няма да има тази възможност, тъй като нямаше брак с Гюлше по време на съвместното им съжителство. 

12) Йозге Йозпиринчи наби колежка! Слуховете за напрежение на снимачната площадка на драмата "Жена" (Kadin) се оказаха верни, защото актрисата, изпълняваща главната роля в нея, наскоро се сби с колежката си Серай Кая! Причината все още не е ясна. Според хора от екипа преди няколко дни Йозге причакала Серай след края на снимките и я пребила жестоко. Женският бой дори е бил документиран от човек, скрил се зад една от колите в близост. Записът изтече в интернет и предизвика фурор. Освирепялата Йозге в момента е в търсене на човека, записал случката, искайки да му отмъсти. Вижте скандалния клип от тук!

13) Туба Бююкюстюн извади пистолет срещу журналист! Най-известната турска актриса взе пример от своята нова половинка Умут Евирген и извади оръжие срещу журналист, който наскоро ги засне да закусват заедно близо до дома им в истанбулския квартал Бебек. Актрисата, виждайки снимащия ги папарак, побесняла и взела личния пистолет на приятеля си, който той носи винаги със себе си, като го насочила срещу репортера със заплашителен поглед. Въпросният журналист от страх изпуснал фотоапарата си и побягнал, а Туба отишла и изтрила заснетите снимки, като по този начин успяла да се спаси от съдебна отговорност.

ЧЕСТИТ 1-ВИ АПРИЛ! ИНФОРМАЦИЯТА В ТАЗИ СТАТИЯ НЕ ОТГОВАРЯ НА ИСТИНАТА И Е 100% ПЛОД НА ВЪОБРАЖЕНИЕТО НА АДМИНИСТРАТОРА НА БЛОГА! СМЕЙТЕ СЕ И СЕ УСМИХВАЙТЕ ПОВЕЧЕ! ;)

2 коментара:

Анонимен каза...

Оо как се хванах. Забравих, че е 1април. 😲😀😀

Анонимен каза...

Много щях да се зарадвам,ако беше истина за Баръш и Гупса.

Предоставено от Blogger.