Памир Пекин: "Не съм влюбен и съм много спокоен"

Здравейте, приятели! Четвъртък е,  1 март, Честита Баба Марта! Продължава публикуването на интервюта с любимите ви турски звезди в запазения им ден в програмата на СЕРИАЛИ в България. Тазседмичното е с един от най-харизматичните турски актьори - Памир Пекин! Преди да започнем с интервюто, нека се запознаем с неговата биография! Той е роден на 31 май 1979 г. в един от най-големите турски градове Истанбул. В момента е на 38 години, зодия близнаци. Започва актьорската си кариера през 2007 г. Ролята, чрез която става изключително популярен, е тази на Джансел в хитовата мелодрама "Сезони на любовта" (Lale Devri), която пресъздава през 2010 г. След това, през 2014 г., се включва за кратко в четвъртия сезон на най-успешната турска историческа мелодрама "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil). От лятото на 2015-а до пролетта на 2016-а се снима като бизнесмена с добро сърце Мурат от романтичната комедия "Състояние не връзката: сложно". От лятото на 2016-а до зимата на 2017-а участва с главна роля в друга романтична комедия от същите създатели - "Достатъчна е усмивка" (Gulumse Yeter). Последните му две роли отново са главни, но в провалилите се драми "Пленница" (Tutsak) от есента на 2017-а и "Враг в семейството ми" (Yuvamdaki Dusman), приключващ тази вечер в Турция. Да започваме с интервюто!

Къде отивате, когато искате да избягате от Истанбул?
Детството ми мина на Бююкада. Взимам колето си и отивам там. Карам колело там няколко часа и след това отново се връщам. 

В предишно интервю бяхте казал, че ще се оттеглите от сектора, когато навършите 40 години. Също така, че планирате да си купите чифлик...
Останаха ми две години. След 40 вече няма да мисля за актьорството. От пет години имам големи мечти, но през последната една им се обидих. Защото не мога да се справям. Принципно трябваше преди 3-4 години да напусна Истанбул. Обикалях селата и градчетата около Ялова, запознавах се с хората там, но всичко си остана така. Но със сигурност ще се върна към природата.

Дотогава имате ли някаква цел като актьор?
Нямам големи мечти. В началото започнах много нахъсан, но вече не съм. Секторът е такъв, че постоянно съм пред очите на всички, тема на разговори съм, а това не ми допада. Ако дойде нещо добро, ще участвам. На този принцип съм.

Три пъти сте се връщал от смъртта. След тези моменти, променихте ли гледната си точка за живота? Цените ли повече живота си?
Вече станаха повече - четири. Всичко, което не ме уби, ме направи по-силен. Станах по-внимателен и мисля повече. Но да ми се е случвало нещо от сорта на: "Върнах се, ще се вкопча в живота" - не.

Секторът е пълен с нови лица. Има ли конкуренция помежду ви?
Никога не съм бил в конкуренция с когото и да е, още повече пък с по-младите от мен. В "Достатъчна е усмивка", например, играх заедно с Йълмаз Кунт, който е на 23 години, а аз вече съм на 38. Но не са ни сравнявали. И все пак е нормално младите да имат по-голямо его, да са по-горди.

Какво спортувате?
Оставих платноходката и си купих малка моторна лодка. Тренирам свободно гмуркане. Ако не спортувам, няма да съм в тази физика. Защото си позволявам да ям всичко - от шоколад до картофи.

Можете ли да готвите?
На 18 години се изнесох от вкъщи и заживях самостоятелно. Мога да готвя почти всичко. Мисля, че готвя чудесно. Изискани гурме представяния не умея да правя, но мога да заситя всеки. Кака ми Селма и майка ми идват понякога и заедно правим мантъ. Облизваме си пръстите.

В сериалите си винаги сте влюбен. Какъв сте, когато се влюбите?
Не съм се влюбвал от 10 години насам. Ставайки на 30 години, престанах да се влюбвам. Любовта ме прави малко напрегнат. Взаимните отношения, които очакваме един от друг, когато сме заедно, ме натоварват и изморяват. Сега съм спокоен, по-хубаво ми е без любов. Имам приятели от детството. Често се събираме.

Как сте в социалните мрежи?
Преди три месеца преживях нещо като катарзис в социалните мрежи и всичко започна да ми се струва много глупаво. Преди влизах и разглеждах по около 10 минути на ден, сега вече не го правя. Осведомявам се от Twitter за мненията на зрителите. Много са хубави.

Има голям интерес към от Вас от страна на жените. Казват, че сте много красив...
В Инстаграм получавах много съобщения от рода на: "Майка ми ще ме даде само на теб.", "Ще се ожениш ли за мен?" и т. н. Докато учех в гимназията, бях с дълга права коса и носих очила. Имах много пъпки. В университета се подстригах, пъпките преминаха, свалих очилата и сложих лещи. И изведнъж започна интересът към мен. За да свикна с това внимание, ми трябваха 2-3 години.
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица. Очаквайте следващото интервю с турска звезда следващия четвъртък, 8 март! Припомнете си предишните чрез архива на рубриките ни от тук

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.