"Турските актьори 24/7" (162): от 19 до 25 март 2018 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 25 март, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 19 до 25 март 2018 г., научавате сега от новото издание №162 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Турските актриси налагат нови тенденции! Наскоро две от най-големите звезди на турското кино - Фахрие Евджен и Мерием Узерли, споделиха идентични свои снимки в профилите си в социалните мрежи, на които позират по време на полетите си, загледали се в прозореца на самолета. Актрисата от "Листопад", "Чучулигата" и "С Русия в сърцето" и тази от "Великолепният век" събраха стотици хиляди харесвания за отрицателно време, като последователите им се запитаха дали този тип снимки вече не е тренд в интернет.

2) Толгахан Сайъшман в болница! Един от най-известните турски актьори, когото в момента гледаме у нас в кулминационните епизоди на хитовата драма "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem) всяка делнична вечер по БТВ, е постъпил в болница с оплаквания от висока температура, която поддържал през изминалите дни. Причина за неразположението на Толгахан е алергична реакция към ваксина. Така пътуването на Сайъшман до африканската държава Ангола, където трябваше да се срещне с хилядите си фенове, се отлага. 

3) Фахрие Евджен изревнува Бурак Йозчивит от румънска певица! Наскоро световноизвестният турски актьор от "Малки тайни", "Великолепният век", "Чучулигата" и "Черна любов" засне най-новата реклама на известната марка шампоани Clear, чието рекламно лице е от вече шест години. В новия рекламен клип на фирмата Бурак застана до известната румънска певица Инна. Дали от ревност или от съображения за сигурност, съпругата на Йозчивит не се отдели от него по време на заснемането на рекламата и бе постоянно на снимачната площадка, като дори му забрани да последва Инна в социалните мрежи...

4) Берен Саат има шест пръста! Една от най-известните турски актриси, позната у нас от хитовите сериали "Забраненият плод", "Пепел от рози", "Щастливи заедно" и "Великолепният век: Кьосем", притежава физична деформация. Кадър от драмата "Забраненият плод" (Ask-i Memnu) показва нагледно, че един от краката на Берен не е с пет, а с шест пръста. Макар да са минали години след излизането на въпросната снимка, Саат досега така и не е говорила за тази своя особеност публично. 

5) Нургюл Йешилчай се подготвя за завръщането си на екран! Световноизвестната актриса от хитовете "Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Ангелският остров", "Имението с лозите" и "Твоят мой живот", която скоро у нас ще гледаме като Кьосем султан във втория сезон на едноименната историческа драма, ще започне на да се снима в новия си сериал през месец август. Това означава, че тази година няма да има лятна ваканция за Нургюл, а усърдна работа. Спекулира се, че екранният партньор на Йешилчай в новия ѝ проект ще бъде Махсун Кърмъзъгюл. Очаквайте повече информация скоро! 

6) Серкан Чайоулу и Йозге Гюрел на почивка! Една от най-харесваните светски двойки в южната ни съседка се е отдала на заслужен отдих в далечен Тайланд. След края на снимките на последните си проекти - съответно романтичната комедия "Пълнолуние" (Dolunay) и военният мини-сериал "Вълк" (Boru), Йозге и Серкан, които се срещнаха и влюбиха на снимачната площадка на "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi), заминаха за екзотичната страна, където се наслаждават на хубавото време на островите Фи Фи. Наскоро двамата споделиха selfie от ваканцията си, описвайки мястото, на което са, като рай. 

7) Има ли напрежение между Хазал Кая и Бюшра Девели? Отскоро в турските медии се мълви, че интимните сцени с целуване на Хазал и екранния ѝ партньор в хита "Нашата история" (Bizim Hikaye) Бурак Дениз са станали причина за ревност от страна на половинката му - Бюшра Девели. Преди няколко дни двете млади актриси опровергаха всичките слухове за вражда помежду си, споделяйки в профилите си в социалните мрежи свое общо selfie от събитие, на което са присъствали. Напомняме, че в момента Бюшра Девели се снима с главна роля в новия исторически сериал "Мехмед, завоевателя" (Mehmed Bir Cihan Fatihi). 

8) Ще се жени ли Баръш Ардуч? Световноизвестният актьор, когото в момента гледаме у нас в "Любов под наем" (Kiralik Ask), има връзка с популярната комедийна актриса Гупсе Озай от вече три години. През този период един въпрос остана актуален - смятат ли двамата да сключат брак? Наскоро Баръш бе забелязан от журналисти, които го попитаха именно дали скоро ще се венчае, като той им отговори следното: "Когато дойде този момент, ще ви съобщим. Не обичам да говоря много по тази тема. Когато му дойде времето, ще споделим. Какво по-хубаво от това да споделяме щастието си?". 

9) Най-новият игрален филм с участието на Енгин Акюрек - "Поверявам децата на теб" (Cocuklar Sana Emanet), направи премиерата си по турските кина! В петък, 23 март, дългоочакваната продукция най-сетне се завъртя на голям екран. По време на гала-премиерата ѝ, на която присъства целия екип, актьорът, изиграл главната роля в кино-лентата - Енгин Акюрек, сподели следното: "Заснехме много различен и вълнуващ проект. През юни филмът ни ще се завърти и в Южна Америка". Напомняме, че в "Поверявам децата на теб" Акюрек си партнира с красивата Хилял Алтънбилек от "Черна роза". 

10) Синем Кобал отглежда зеленчуци! Популярната актриса от "Малки тайни" превърна двора на луксозната си вила в истанбулския квартал Емирган в градина за плодове и зеленчуци. С идването на пролетта Синем, снимала се за последно в провалилата се криминална драма "Лице в лице" (Yuz Yuze), отново започна да се занимава с градинарство, като наскоро сподели в профилите си в социалните мрежи снимки на първите си поникнали марули за сезона. Също като много от своите колеги, Синем също е привърженик на здравословния начин на живот и натурално чистата храна. 

11) Зюхал Олджай влиза в затвора! Изключително популярната актриса-ветеран, позната у нас от хитовете "Ифет" и "Една любовна история", е осъдена на 10 месеца лишаване от свобода за обида на турския президент Реджеп Тайип Ердоан, която е изрекла по време на свое участие през 2016-а година. Зюхал, която освен като актриса, се изявява и като певица, отрича до последно да е отправяла неприлични послания към държавния глава на южната ни съседка, но в крайна сметка бе осъдена на десет месеца затвор. 

12) Демет Йоздемир се наслаждава на свободното си време! Младата надежда на турското кино, снимала се за последно в хитовата романтична комедия "Стая 309" (№: 309), която се излъчва в момента у нас всеки уикенд по Диема Фемили, наскоро бе забелязана на излизане от голям търговски център в Истанбул. Пред пресрещналите я журналисти екранната Ляле сподели, че в момента единствено спортува и чете книги, отделяйки време за себе си и почивайки си. Впечатление на репортерите направи натуралният вид на Демет, която се разхождаше без грим без никакви притеснения. 

13) Развеждат ли се Берк Октай и Мерве Сарапчъоулу? Отскоро този въпрос броди из медийното пространство в южната ни съседка, като вече има отговор от първоизточник! Преди няколко дни съпругата на известния актьор от "Опасни улици" и "Надежда за обич" сподели в профила си в социалната мрежа Instagram своя снимка, на която е с лепенка на носа и под която написа: "Помощ, мъжът ми ме бие!". Веднага след това последваха и спекулации, че двамата се развеждат. Своевременно обаче адвокатите на Мерве излязоха с изявление, че акаунтът ѝ в Instagram е станал обект на хакерска атака и че въпросният пост не отговаря на истината. 

14) Хатидже Шендил и Бурак Саяшар на пролетен пазар! Наскоро обичаната светска двойка бе забелязана от журналисти на шопинг в големия истанбулски търговски център Vadistanbul. Хатидже, позната у нас от "Черни планини", "Дила" и "Част от мен", и Бурак, когото сме гледали в "Малки жени", позираха за снимка пред пресрещналите ги журналисти, както и пред всички засекли ги фенове, поискали да си направят снимка за спомен. Впечатление на репортерите направи външния вид на Хатидже, която по време на бременността си качи 20 килограма, но вече ги е свалила и си е върнала старата форма. 

Резултат с изображение за engin ozturk
15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 26 март, ще бъде финализиран брой №202 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 27-ми, започва новият №203, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 27 март, предстои осмото за сезона и осемдесет и осмо подред издание от "Турция представя...", в което ще представим в пълни подробности двата нови сериала  на ShowTV - "Опасната ми съпруга" (Tehlikeli Karim) и "Богатство" (Servet). В сряда, 28 март, ще прочетете специална статия. В четвъртък, 29 март, ще бъде публикувано интервю с третия отпаднал участник в "Любима турска звезда 2018" - Енгин Йозтюрк. В петък, 30 март, продължава новата ни рубрика "На снимачната площадка на...", в чийто четвърти брой ще Ви отведем на сета на модерната история "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler). В събота, 31 март, идва ред на двадесет и седмото за сезона и шестдесет и трето подред издание от "Какво коментират в Турция?", в което ще представим рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 24 до 30 март 2018 г. в социалните мрежи. И в неделя, 1 април, предстои издание №163 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.