"Турските актьори 24/7" (161): от 12 до 18 март 2018 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 18 март, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 12 до 18 март 2018 г., научавате сега от новото издание №161 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Толга Саръташ стана рекламно лице на Pepsi! Наскоро изключително популярният млад актьор, чиято звезда изгря в тийн-драмата "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari), засне най-новата реклама на известната марка газирани напитки, която изискваше от него не само да застане с лицето си зад нея, но и да изпее песен. Парчето, което ще ни запознае с певческите заложби на Толга съвсем скоро, е известното "Donence". В момента Саръташ се снима във военната драма "Обещание" (Soz). 

2) Туба Бююкюстюн даде добър пример на феновете си. Най-известната турска актриса, снимала се за последно в драмата "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel), която предстои да гледаме в България, наскоро сподели в профила си в социалната мрежа Instagram свое selfie, на което позира с книгата на известния философ Ошо - "Какво наистина значи успех?". Като описание към фотоса мега-звездата написа: "Книгите са живот", отправейки апел към всички да оползотворяват свободното си време смислено, четейки книги. 

3) Гонджа Вуслатери се развежда! Една от най-скандалните и провокативни турски актриси сложи край на връзката си с Едип Бурак Ертоан, а съвсем скоро - официално и на брака си с него. Звездата, която в момента гледаме у нас в социалната драма "Майка" (Anne), сподели новината лично в профилите си в социалните мрежи, призовавайки феновете ѝ и медиите за разбиране. Според близки до двойката причина за раздялата ѝ е натовареният график и на двамата, поради който не могат да отделят достатъчно време един за друг и нямат пълноценна връзка. Напомняме, че в момента Гонджа се снима в новия сериал на ShowTV "Опасната ми съпруга" (Tehlikeli Karim), започващ след седмица в Турция. 

4) Бенсу Сорал се сгоди! Младата надежда на турското кино, чиято звезда изгря преди три години в едноименната турска версия на американския криминален сериал "Малки сладки лъжкини" (Pretty Little Liars) - "Tatli Kucuk Yalancilar", а по-късно придоби световна слава след участието си в хита "Отвътре" (Icerde), се сгоди с любимия си Хакан Баш, с когото има връзка още от лятото на 2015-а година. Напомняме, че Хакан предложи брак на Бенсу през ноември м. г. в чешката столица Прага и че съвсем скоро двамата ще се венчаят. 

5) Фулия Зенгинер се завръща! Младата актриса, позната в България чрез ролята си в семейната драма "Малки жени", ще изиграе главната роля в игралния филм "Прахосница" (Mirasyedi), чиито снимки започват съвсем скоро. Екранен партньор на Фулия ще бъде Екин Мерт Даймаз от "Мирис на ягоди" (Cilek Kokusu) и "Радостта от живота" (Hayat Sevince Guzel), а продуценти са Limon Film. За героинята си Селен актрисата наскоро сподели: "Прочитайки сценария за първи път, Селен ме спечели с това колко е забавна". 

6) Джансу Дере отговори на въпроса има ли връзка с Енгин Акюрек! Наскоро се състоя предпремиерата на най-новия сериал с участието на една от най-известните турски актриси, позната у нас от хитовете "Езел", "Великолепният век", "Завръщане" и "Майка" - "Самоличност" (Sahsiyet)! На събитието, на което се бе събрал целия екип на новия обещаващ и мащабен интернет-проект на Ay Yapim и PuhuTV, присъстваха и журналисти, които не пропуснаха да зададат на Джансу въпроса, който интересува всички - дали има връзка с актьора Енгин Акюрек. Дере отговори с "не", като добави, че двамата са само приятели и че ако е имало нещо между тях, както се спекулираше по-рано, то щяха да го обявяват още в самото му начало. 

7) Ясни са повече подробности около новия сериал на Чаатай Улусой! След като миналата седмица започнаха снимките на първия турски сериал, създаден за световния гигант Netflix, то вече е ясно заглавието, под което проектът ще се излъчва, както и сценаристът, работил по първия му епизод! "Спасител" (Koruyucu) е заглавието на дългоочаквания интернет-сериал, като е любопитно, че по сценария на първия му епизод е работил не кой да е, а сценаристът на американския криминален феномен "Наркос" (Narcos) - Джейсън Джордж. 

8) Хазал Кая е неотлъчно до майка си, която е болна от рак! Младата актриса, позната у нас от "Да върнеш времето назад", "Забраненият плод", "Огледален свят" и "Изкушение", наскоро бе забелязана на излизане от частна клиника за онкоболни в истанбулския квартал Нишанташъ заедно с майка си Айшегюл Кая, която преди няколко месеца бе диагностицирана с рак на гърдата. Пред пресрещналите ги репортери Хазал, снимаща се в момента в хитовата семейна трагикомедия на FOX "Нашата история" (Bizim Hikaye), сподели, че с майка ѝ отиват да обядват, защото и двете трябва да се хранят добре. 

9) Добра новина за феновете на Баран Саат! Световноизвестната актриса, снимала се за последно в първия сезон на историческата драма "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem) в периода от ноември 2015-а до юни 2016-а година, е много вероятно скоро да се завърне на екран. Въпреки поредните слухове, че е бременна, в момента Саат чете сценариите на три сериала, в които са ѝ предложили да участва. Единият от тях е на Ay Yapim.

10) Фарах Зейнеп Абдуллах с нова половинка! Младата актриса, известна с честите си раздели и събирания, е влюбена в актьора Ахмет Ръфат Сунгар. Наскоро двамата бяха забелязани в заведение в истанбулския квартал Арнавуткьой, демонстрирайки опасна близост помежду си, свидетелстваща за връзката им. Напомняме, че доскоро Фарах имаше връзка с друг актьор - Джанер Джиндорук, снимащ се в момента в хита "Жена" (Kadin). Очевидно Абдуллах бележи по-голям успех в личния живот, отколкото в професионалния, тъй като последният ѝ сериал "Гюлизар" (Gulizar) се провали и приключва съвсем скоро. 

11) Йозджан Дениз се ожени тайно! Световноизвестният актьор, познат у нас от "Имението с лозите", "Млечният път" и "Част от мен", преди няколко дни се венча в тесен семеен кръг с половинката си Фейза Актан. 45-годишният актьор и 25-годишната му любима се врекоха във вечна вярност един на друг в дома си в истанбулския квартал Зекериякьой без много шум. Въпреки това импровизираната им сватба, на която бременната в петия месец булка бе облечена в черна рокля, не остана скрита от погледите на журналистите, които снимаха щастливата двойка в първите минути след бракосъчетанието ѝ. 

12) След неуспехите в личен и в професионален аспект, съпътствали Мерием Узерли през последните месеци, красавицата няма особени поводи за радост освен четиригодишната си дъщеричка Лара. Наскоро световноизвестната актриса от "Великолепният век" връчи на момиченцето си гримовете си и се остави в изцяло нейни ръце, за да я гримира. Резултатът Узерли сподели в профила си в социалната мрежа Instagram. Снимката на Мерием, гримирана от дъщеря ѝ Лара, предизвика голям интерес сред феновете ѝ.

13) Йойкю Карайел се сгоди! Наскоро една от най-известните млади турски актриси, позната у нас от "Север-Юг" (Kuzey Guney), направи първата крачка към брака си с известния музикант Джан Бономо. Двамата артисти се сгодиха в тесен семеен кръг. Преди няколко дни Йойкю присъства на светско събитие, като впечатление на присъствалите журналисти направи скъпият диамантен годежен пръстен, който Джан е подарил на Йойкю. Напомняме, че за последно Карайел се снима в медицинската драма "Сърцебиене" (Kalp Atisi). 

14) Съпругата на Реджеп Тайип Ердоан оттегли иска си срещу актрисата Селин Шекерджи! През изминалата 2017-а година първата дама на Турция - Емине Ердоан, се почувства засегната след пост на младата звезда в профила ѝ в социалната мрежа Twitter, отправен и свързан с нея, след което заведе дело срещу нея. Наскоро обаче съпругата на турския президент оттегли жалбата си срещу Селин, позната у нас от "Ангели-пазители". Пред медиите Шекерджи, снимаща се в момента в хита "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Ask), сподели, че във въпросния пост не е изразила каквито и да е лоши чувства към първата дама, а че като всеки актьор в родината си е изказала желанието си да се снима заедно с нея. 

Резултат с изображение за leyla tanlar
15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 19 март, ще бъде финализиран брой №201 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 20-ти, започва новият №202, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 20 март, предстои седмото за сезона и осемдесет и седмо подред издание от "Турция представя...", в което ще представим в пълни подробности двата нови сериала  на StarTV - "Двор" (Avlu) и "Затаен дъх" (Nefes Nefese). В сряда, 21 март, ще прочетете специална коментарна статия. В четвъртък, 22 март, ще бъде публикувано интервю с втория отпаднал участник в "Любима турска звезда 2018" - Лейля Танлар. В петък, 23 март, продължава новата ни рубрика "На снимачната площадка на...", в чийто трети брой ще Ви отведем на сета на романтичната комедия "Отново любов" (Ask Yeniden). В събота, 24 март, идва ред на двадесет и шестото за сезона и шестдесет и второ подред издание от "Какво коментират в Турция?", в което ще представим рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 17 до 23 март 2018 г. в социалните мрежи. И в неделя, 25 март, предстои издание №162 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.