"Турските актьори 24/7" (160): от 5 до 11 март 2018 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 11 март, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 5 до 11 март 2018 г., научавате сега от новото юбилейно издание №160 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Шюкран Овалъ е бременна! Известната турска актриса от "Твоят мой живот" обяви, че чака бебе от вече два месеца. По този повод нейният съпруг и футболист от Бешикташ - Джанер Еркин, ѝ купи луксозна каменна вила с голям двор и басейн, намираща се в Чешме, Алачатъ, където Шюкран ще прекара бремеността си през следващите месеци. Именно това е и подаръкът на Джанер за съпругата му в знак на благодарност за благата вест, с която го е посрещнала преди два месеца.

2) Туба Бююкюстюн с близначка! Най-известната турска актриса, позната у нас от "Гордата Аси", "Под липите" и "Огнено сърце", има двойнички, приличаща досущ на нея, от Саудитска Арабия. Писателката Ноора Ал Огаили привлече вниманието на целия арабски свят с огромната си прилика с Туба Бююкюстюн. Красавицата стана феномен в социалните мрежи и се сдоби с огромна популярност за отрицателно време, като заедно със славата заваляха и предложения от различни компании за участия във филми, сериали и рекламни кампании.

3) "Поверявам децата на теб" (Cocuklar Sana Emanet) тръгва по турските кина! Най-новият игрален филм с участието на Енгин Акюрек ("Пепел от рози") в главната роля ще направи дългоочакваната си премиера на голям екран на 23 март (петък). Напомняме, че кино-лентата е режисирана от известния Чаан Ърмак и главната женска роля е поверена на красивата Хилял Алтънбилек ("Черна роза"). В "Поверявам децата на теб" се разказва за мъж, чийто живот бива променен из основи след тежка катастрофа.

4) Мурат Далкълъч не се насища на купони! Един от най-известните турски певци, който преди няколко месеца се разведе с вече бившата си съпруга Мерве Болуур, се е отдал на живота, въпреки че има нова половинка - младата актриса Ханде Ерчел. Наскоро Мурат бе забелязан от журналисти на влизане в известен нощен клуб в истанбулския квартал Бебек в компанията на трима свои приятели - един мъж и две жени. Пред пресрещналите го репортери Далкълъч сподели, че в момента работи по новия си съвместен албум с Йълдъз Тилбе и че по тази причина прекарва по-голямата част от времето си в звукозаписното си студио. Какво ли е мнението на новата му любима Ханде Ерчел за среднощните му излизания и партита?

5) Нур Феттахоулу не мисли за второ дете. Една от най-известните турски актриси, позната у нас от "Забраненият плод" и "Великолепният век", наскоро даде интервю и засне фото-сесия за известно модно списание в южната ни съседка. В него Нур сподели, че към момента не смята да ражда второ дете, след като преди две години се роди първородната ѝ дъщеря Елиса Гюзин, а предпочита да изчака, докато порасте, преди да ѝ се роди братче или сестриче. Освен това Феттахоулу, снимаща се в момента в историческия сериал "Абдюлхамид" (Payitaht Abdulhamid), обясни, че не се има за хладен и студен човек, както я описват, а че с времето е изградила стена в обкръжението си, тъй като преди е била много отворена, а това е позволило на хората да я наранят.

6) Серенай Саръкая заминава за САЩ след финала на "Фи Чи" (Fi Ci)! Световноизвестната актриса, позната у нас от "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите", отива в Америка за известно време след края на последния ѝ проект, по който работи през изминалата година - изключително успешния интернет-сериал "Фи Чи" (Fi Ci). За заснемането на финала му Серенай е работила усърдно в продължение на два месеца върху представянето на мюзикъла "Afife".

7) Хазал Кая спи през свободното си време! Изключително известната млада актриса, позната у нас от "Да върнеш времето назад", "Забраненият плод" и "Огледален свят", наскоро се появи на парти в нощен клуб, поканена от свой близък приятел. Пред присъствалите на събитието журналисти Хазал сподели, че по принцип не води нощен живот и че прекарва малкото си свободно време между снимките на успешния ѝ сериал "Нашата история" (Bizim Hikaye) в... спане.

8) Двоен шок за Чаатай Улусой! Любимецът на милиони зрителки по света, познат у нас от "Огледален свят" и "Кварталът на богатите", наскоро уважи поканата на близката си приятелка Илкнур Шереф и отиде на партито, организирано от нея, в известен истанбулски нощен клуб. На събитието присъстваха обаче и двете бивши половинки на Чаатай - Дуйгу Саръшън, с която преживя любовен романс по време на снимките на "Отвътре" (Icerde), и Бестемсу Йоздемир, с която имаше кратка връзка през януари т. г. Виждайки и двете си бивши на едно място, Чаатай Улусой побърза да напусне заведението в очевидно лошо настроение.

9) Още новини за Чаатай Улусой! За да избяга от шума и многото хора в големия град, младият актьор се премести да живее в покрайнините на Истанбул. Чаатай, който отскоро се снима с главна роля в първия турски сериал, създаден за американския гигант Netflix, е наел луксозна вила в истанбулския квартал Зекериякьой, където живеят и други знаменитости като Хазал Кая и Йозджан Дениз. Наемът на 4-етажната къща с басейн и гледка към гората е 16 000 турски лири. Чаатай ще получава по 50 000 на епизод в новия си обещаващ интернет-сериал.

10) Шюкрю Йозйълдъз се сгоди! Младият актьор, познат у нас от "Надежда за обич", направи първата крачка към съвместния си живот с половинката си Рабиа Яман. Известната модна дизайнерка наскоро бе забелязана в истанбулския квартал Нишанташъ, като диамантеният пръстен на стойност 120 000 лири не убегна от погледа на пресрещналите я журналисти, пред които тя потвърди, че с Шюкрю са се сгодили, но и че все още не са решили кога да се оженят. Напомняме, че съвсем скоро по StarTV започва новият сериал с негово участие "Затаен дъх" (Nefes Nefese).

11) Дениз Чакър обвини медиите в Турция в прилагането на двоен стандарт! Изключително популярната актриса от "Листопад", "Ифет" и "Великолепният век" наскоро бе забелязана на излизане от заведение в истанбулския квартал Арнавуткьой в компанията на сценариста на сериала, в който се снима в момента "Без бандити светът е невъзможен" (EDHO) - Бахадър Йозденер. На въпросите на пресрещналите я репортери относно прекаляването ѝ с алкохола и скандалите, в които се замесва постоянно под негово влияние, влизайки в пресата, Дениз отговори: "Това, което ме разстройва най-много, е двойният стандарт, който прилагат медиите над жените, защото когато мъж се напие, никой нищо не пише. Нека се уважаваме взаимно и не се вживяваме толкова, защото има далеч по-важни неща, за които да се притесняваме". 

12) Излезе постерът на новия игрален филм "Саможертва" (Canfeda)! Заедно с това стана ясно и кога ще тръгне кино-лентата с участието на Керем Бюрсин ("Сърцето на града") и Бурак Йозчивит ("Малки тайни", "Великолепният век", "Чучулигата" и "Черна любов"). Военният филм ще направи премиерата си по турските кина на 6 април (петък). Нейни продуценти са Taff Pictures.

13) Нов сериал започва съвсем скоро! Обещаващият проект "Забранената ябълка" (Yasak Elma) бележи завръщането на екран на любими актьори, сред които Еда Едже, Севда Ергинджи, Шеввал Сам, Талат Булут, Шафак Пекдемир ("Сега и завинаги"), Баръш Айтач, Ирем Кехяоулу, Къванч Касабълъ ("Листопад", "Малки жени", "Млечният път" и "Милост"), Нилгюн Тюрксевер, Синан Ероулу, Илкер Кабоулу, Айшегюл Чънар и Тууче Кочак. Кога започва драмата разбирате в новото издание №201 на "Какво гледат в Турция?", а представянето му в пълни подробности очаквайте в новия брой №86 от "Турция представя...".

Резултат с изображение за berk cankat roportaj
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 12 март, ще бъде финализиран брой №200 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 13-ти, започва новият №201, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 13 март, предстои шестото за сезона и осемдесет и шесто подред издание от "Турция представя...", в което ще представим в пълни подробности двата нови сериала  "Осмия ден" (8. Gun) на ATV и "Забранената ябълка" (Yasak Elma) на FOX. В сряда, 14 март, ще прочетете специална коментарна статия. В четвъртък, 15 март, ще бъде публикувано интервю с първия отпаднал участник в "Любима турска звезда 2018" - Берк Джанкат. В петък, 16 март, продължава новата ни рубрика "На снимачната площадка на...", в чийто втори брой ще Ви отведем на сета на драмата "Жена" (Kadin). В събота, 17 март, идва ред на двадесет и петото за сезона и шестдесет и първо подред издание от "Какво коментират в Турция?", в което ще представим рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 10 до 16 март 2018 г. в социалните мрежи. И в неделя, 18 март, предстои издание №161 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.