"Турските актьори 24/7" (159): от 26 февруари до 4 март 2018 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 4 март, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 26 февруари до 4 март 2018 г., научавате сега от новото издание №159 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Ясно е коя ще бъде новата екранна партньорка на Чаатай Улусой в новия му сериал! Младата актриса Айча Айшин Туран, която за последно се снима в драмата "Мерием" (Meryem) на KanalD, ще изиграе главната женска роля в първия турски сериал, създаден за световната интернет-платформа Netflix. След няколко неуспешни преговора с други актриси, сред които Неслихан Атагюл, Бурджу Бириджик и Мелиса Аслъ Памук, продуцентите са си стиснали ръцете именно с Айча. Освен нея, в интернет-сериала с Чаатай Улусой участие ще вземе и известният от "Великолепният век" Окан Ялабък. 

2) Ясен е актьорският състав на най-обещаващия нов сериал тази година - "Мехмед завоевателя" (Mehmed Bir Cihan Fatihi)! Историческата драма ще бъде оглавена от Кенан Имирзалъоулу ("До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара"), Бюшра Девели, Четин Текиндор ("Истанбулска приказка", "Гордата Аси", "Момичето, което обичах" и "Справедливостта на Кара"), Седеф Авджъ ("Двама завинаги", "Листопад" и "Езел"), Хазал Филиз Кючюккьосе ("Прости ми" и "Черна любов"), Исмаил Демирджи, Лейля Танлар ("Твоят мой живот") и Фунда Ерийт. Повече подробности научавате в новото издание на "Турция представя..." във вторник, 6 март! 

3) Започнаха снимките на новия сериал "Богатство" (Servet)! Главните роли в новата драма на Ortaks Film, чийто най-успешен проект - "Любов под наем", гледаме в момента всеки делничен следобед у нас, са поверени на младите звезди Юсуф Чим и Бахар Шахин. Освен тях в проекта участие ще вземат още Али Сюрмели, Арсен Гюрзап, Тюлай Гюнал, Баран Бьолюкбашъ, Канболат Гьоркем Арслан и други. "Богатство" ще се излъчва по ShowTV. 

4) Започнаха снимките и на новия интернет-сериал "Индивидуалност" (Şahsiyet)! Както информирахме и по-рано, главните роли в проекта, който ще се излъчва единствено на интернет-платформата PuhuTV, са поверени на Джансу Дере ("Езел", "Великолепният век", "Завръщане" и "Майка") и Халюк Билгинер ("Езел"). Ясен е и останалият каст в драмата - Шебнем Бозоклу, Метин Акдюлгер ("Кварталът на богатите" и "Великолепният век: Кьосем"), Неджип Мемели и Мюжде Ар. "Индивидуалност" започва съвсем скоро! 

5) Елчин Сангу с нова кола! Изключително популярната актриса, която в момента гледаме всеки делничен ден у нас в "Любов под наем", наскоро бе забелязана от журналисти в истанбулския квартал Нишанташъ, паркирайки новия си автомобил марка Range Rover. Луксозният джип е струвал на Елчин 900 000 турски лири. Според близки до чаровницата тя е получила предварително 500 000 лири хонорар за участието си в 10-серийния първи турски вампирски сериал "Неживелите" (Yaşamayanlar), който започва съвсем скоро на интернет-платформата BluTV. 

6) Скарани ли са Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен? Отскоро този слух обикаля из медиите в южната ни съседка. Според мълвата двамата съпрузи си спретнали чутовен скандал, тъй като Бурак вече искал да стане баща, но Фахрие все още не била готова да стане майка. Наскоро двамата любимци на зрителите бяха забелязани на излизане от известен търговски център в Истанбул и на въпросите на пресрещналите ги журналисти дали са скарани, те отговориха, че няма такова нещо. Фахрие уточни, че към момента няма планове да става майка, но че това в никакъв случай не е станало повод за скандал. Бурак допълни, че двамата не отдават значение на подобни слухове по свой адрес.

7) Мерием Узерли продължава да си прави пластични операции! Световноизвестната актриса от "Великолепният век" преди няколко години отслабна драстично и свали ненужните килограми, след което започна да поправя дефектите във външния си вид с помощта на пластичната хирургия. След като си направи операции на челюстта и скулите, сега е ред на бузите. Узерли иска да има известните "Холивудски бузи", които ще постигне с помощта на фейслифтинг. 

8) Фуркан Андъч и Дилян Чичек Дениз заживяха заедно! Двамата млади актьори, които са заедно от едва два месеца, вече живеят заедно, макар и дори без годеж, в истанбулския квартал Нишанташъ. Напомняме, че за последно 27-годишният актьор се снима в драмата "Мерием" (Meryem), а 24-годишната актриса - в криминалния хит "Пропаст" (Cukur). Двамата обмислят в най-скоро време да сключат брак. 

9) Гонджа Вуслатери се премества в нов дом заради кучетата си! Изключително популярната актриса, която в момента гледаме у нас всяка делнична вечер в "Майка", е принудена да се премести в нов дом заради оплакванията на съседите ѝ от домашните ѝ любимци - двете кучета Дума и Джиси. Наскоро Гонджа, която съвсем скоро се завръща на екран в новия сериал на ShowTV "Опасната ми съпруга" (Tehlikeli Karim), сподели: "Съседите ми се оплакват от малките ми приятели - Дума и Джиси. Не ги искат. Никога няма да се откажа от кучетата си. Принудена съм да се преместя. Скоро се изнасяме. Такава ми е съдбата". 

10) На 26 февруари, понеделник, Берен Саат отпразнува рождения си ден! Тридесет и четвъртата си годишнина световноизвестната актриса посрещна във вилата си в Ченгелкьой, Истанбул, където бе организирала парти в тесен семеен кръг, канейки най-близките хора от своето и семейството на съпруга ѝ Кенан Доулу. Пожелаваме ѝ много успехи в личен и професионален план! 

11) Нургюл Йешилчай започна да тренира кикбокс! Световноизвестната актриса от "Вярна на себе си", "Имението с лозите", "Любов и наказание", "Ангелският остров" и "Твоят мой живот" отскоро посещава тренировки по кикбокс. Целта на заниманието е да свали ненужните килограми. Освен с новото си занимание, Нургюл изненада последователите си в социалните мрежи и с новата си визия - прическа с бретон. Съвсем скоро в България предстои да гледаме Нургюл във втория сезон на историческия сериал "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem). 

12) Новият филм на Къванч Татлъту "Хайде, синко" (Hadi be Oglum) бележи огромен успех! Кино-лентата, в който мега-звездата си партнира с Алихан Тюркдемир и Бюшра Девели, се радва на огромен интерес от киноманите в южната ни съседка, като само две седмици след премиерата си, тя вече е гледана близо 700 000 пъти и застава начело на боксофиса в Турция.

13) Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ се събраха? Отскоро този слух брои из медийното пространство в Турция. Според клюката след раздялата си с футболиста Оузхан Йозякуп младата актриса Демет Йоздемир е подновила връзката си с бившия си екранен партньор в "Стая 309" (№: 309) Фуркан Палалъ. Слухът се потвърждава от факта, че на партито по случай рождения ден на Демет, който бе на 26 февруари, присъства самият Палалъ. Двамата демонстрираха изключително близки отношения. 

Резултат с изображение за neslihan atagul
14) Следващата седмица започва пролетният сезон на СЕРИАЛИ в България! В понеделник, 5 март, ще бъде финализиран брой №199 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 6-ти, започва новият юбилеен №200, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 6 март, предстои петото за сезона и осемдесет и пето подред издание от "Турция представя...", в което ще представим в пълни подробности двата нови сериала на KanalD - "Мехмед завоевателя" (Mehmed Bir Cihan Fatihi) и "Човешка вина" (Insanlik Sucu). В сряда, 7 март, ще прочетете специална коментарна статия. В четвъртък, 8 март, ще бъде публикувано интервю с победителката в миналогодишния сезон на "Любима турска звезда" - Неслихан Атагюл. В петък, 9 март, започва новата ни рубрика "На снимачната площадка на...", в чието първо издание ще Ви отведем на сета на драмата "Песента на живота" (Hayat Sarkisi). В събота, 10 март, идва ред на двадесет и четвъртото за сезона и шестдесето подред издание от "Какво коментират в Турция?", в което ще представим рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 3 до 9 март 2018 г. в социалните мрежи. И в неделя, 11 март, предстои издание №160 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.