Мелиса Аслъ Памук: "Асу сбъдна детските ми мечти"

Здравейте, приятели! Четвъртък е, 1 февруари, и продължава публикуването на интервюта с любимите ви турски звезди в запазения им ден в програмата на СЕРИАЛИ в България. Тазседмичното е с една от най-красивите турски актриси, позната у нас от драмата "Черна любов" (Kara Sevda), излъчваща се всяка делнична вечер по Диема Фемили. Това е Мелиса Аслъ Памук! Преди да започнем с интервюто, нека се запознаем с нейната биография! Тя е родена на 14 април 1991 г. в Харлем, Нидерландия. В момента е на 26 годни, зодия овен. Записва специалност психология в университета в Амстердам, но по-късно спира с изучаването поради желанието си да се съсредоточи върху кариерата си на модел. Владее добре турски, английски, холандски и немски, като говори и малко френски. Започва кариерата си на модел на 14-годишна възраст. През 2011-а печели конкурса „Мис Турция“. Като официален представител на страната си се състезава в „Мис Вселена“ 2011 в Бразилия, но не се класира в конкурса. През 2012 г. се снима в третия сезон на сериала „Между небето и земята“ в ролята на Севда. Същата година участва във филма „Черна котка“ като Елмаз. През 2014-а има малка роля в „Ах, Истанбул“. Същата година се снима в сериала „С Русия в сърцето“ в ролята на Айше. Участва и във „Всяка любов – нова раздяла“, но той няма голям успех и е прекратен. Най-важната си роля Мелиса получава в тоталния хит „Черна любов“, където играе ролята на Асу. Да започваме с интервюто!

Разкажи ни повече за героинята си Асу в "Черна любов"!
Обичам Асу. Има и силни, и слаби страни. Понякога изненадва и мен самата. Бих казала, че с времето я харесвам все повече и повече.

Трудно ли ти е да играеш героиня като Асу? Успява ли да разгърне целия ти потенциал?
Асу е героиня, която ме вълнува. Досега съм пресъздавала или добри, или лоши персонажи. Асу е сив образ - и добър, и лош. Въпреки трудностите, Асу се опитва да остане добър човек. Мисля, че това е нещото, което я прави истинска. Понякога ми е трудно, докато играя. Това се дължи на факта, че историята е много динамична и заедно с нея се променят и героите ни. 

Има ли нещо, което си успяла да направиш, благодарение на Асу?
Ако не бях актриса, щях да стана успешна и силна бизнесдама. Вдъхвайки живот на Асу, сбъднах тази своя неосъществена мечта.

Какво мислиш за екипа на "Черна любов"?
Работата ни е екипна. Ако някой получи лоша новина или се разболее или пък точно обратното - щастлив е, това се отразява на всички в екипа. Работата в екип в продължение на много часове те учи на много неща. Колкото до актьорския състав - вече отдавна сме се стиковали. Влезли сме в кожите на героите си, свикнали сме с тях, опознали сме ги и всичко се случва много бързо и лесно. Играейки заедно, се опознахме взаимно. Концентрацията ни на сета е страхотна.

Случвало ли ти се е нещо смешно или странно на снимачната площадка?
Всеки ден на снимачната площадка се случват много забавни и смешни неща. Целият екип вече сме като братя и сестри. Най-много се смея сутрин, защото всички сме станали рано, кисели сме, недоспали сме и общо взето сме в напълно натурален вид. И единственото, което ни спасява тогава, е смехът. Сякаш препиваме с умора. Гледката тогава е много смешна. 

Какво се случва зад камера?
Този въпрос е малко общ, но ако трябва да обобщя, дните ни минават на бързи обороти и са изпълнени с хубави и трудни моменти. Смеем се и плачем - като семейство сме. Имаме си огромно доверие едни на други и удоволствието от това е огромно.

Какво те мотивира в работата ти?
Този въпрос е малко клиширан, затова и аз ще отговоря с клише (смее се). Това, което ме мотивира най-много, е желанието ми да правя неща, които никога не бих направила в живота. Човек се ражда, расте, завършва основно, следва висше с определена специалност, създава кариера и през целия си живот след това работи върху нея и я надгражда. Понякога му се иска да бъде друг, но рядко получава тази възможност. Докато актьорската професия дава на човек много избори, чрез нея той може да бъде много хора. И именно заради това я харесвам.

Разкажи ни повече за себе си! В какво семейство израсна? Какви бяха детските ти мечти?
Израснала съм в Холандия. Имах много хубаво детство. Семейството ми още живее там. В Истанбул започнах нов живот отначало. Много съм щастлива, че успях, защото бях млада и ми беше трудно, но научих много. Когато си липсваме, често или аз ходя при нашите, или те идват при мен. Липсва ми домът ми там. Въпреки че Холандия не е толкова далече от Турция. Детските ми мечти бяха да стана или актриса, или бизнесдама, или пластичен хирург (смее се). Играейки Асу, сбъднах две от тези мечти, но пластичната хирургия все още е в списъка (смее се).

Какво искаш да правиш занапред?
Не мога да отговоря с точност. Защото като всички останали, с времето и аз се променям. Променят се и целите ми. Всъщност не съм много амбициозна, радвам се и на най-малките неща, които ми се случват. Искам да продължавам да работя с удоволствие и да имам все така щастлив и спокоен живот.

Как прекарваш свободното си време?
Предпочитам да съм си вкъщи. Спокойна съм, когато прекарвам времето си у дома, защото в професионален план водя много динамичен и изморителен живот и имам нужда от домашния уют и оставането насаме със себе си. Иначе много обичам да пътувам. Да виждам нови места, да пробвам нови ястия, да се запознавам с нови хора - всичко това много ме вълнува.
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица. Очаквайте следващото интервю с турска звезда следващия четвъртък, 8 февруари! Припомнете си предишните чрез архива на рубриките ни от тук

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.