"Турските актьори 24/7" (158): от 19 до 25 февруари 2018 г.

февруари 25, 2018
Здравейте, приятели! Неделя е, 25 февруари, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 19 до 25 февруари 2018 г., научавате сега от новото издание №158 от "Турските актьори 24/7"! 

1) На 14 февруари Къванч Татлъту и Башак Дизер отпразнува втората годишнина от сватбата си! Една от най-известните светски двойки в южната ни съседка се бракосъчета точно преди две години, през 2016-а, във френската столица Париж. Какво подари Къванч на съпругата си по този повод? Най-известният турски актьор, познат у нас от "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето", се изръси със 100 000 лири, за да купи марков часовник на любимата си Башак. Напомняме, че в момента по турските кина се върти най-новият филм на Къванч - "Хайде, бе, синко" (Hadi Be Oglum). 

2) Мерием Узерли подкрепи деца в сиропиталище! Една от най-известните турски актриси наскоро се включи в инициативата "Втори шанс" и посети дом за изоставени деца. Красавицата, снимала се за последно в игралния филм "Проницателния Реджай" (Cingoz Recai), дари с майчина ласка и обич мъниците в детския дом. Съвсем скоро Мерием ще стане официалното лице на кампанията. 

3) Ибрахим Челиккол е много ревнив! Изключително популярният актьор, който в момента вълнува и турските, и българските фенове в хитовата драма "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Ask), проявява огромна ревност към съпругата си Михре Мутлу, за която се ожени преди година. Любимецът на зрителките не спирал да се обажда на половинката си и да я пита къде е и как е, докато е на снимачната площадка и не е с нея. Ибрахим дори се месил на Михре в това как да се облича и какви снимки да качва в социалните си мрежи. Самата Мутлу била много доволна от ревността на мъжа си.

4) Ръза Коджаоулу с нова любов! Изключително популярният актьор, когото у нас познаваме от "Езел", "Север-Юг" и "Справедливостта на Кара", е влюбен в известната млада певица Зейнеп Бастък, която е с тринадесет години по-малка от него. 38-годишният Ръза, който в момента се снима с ключова роля в криминалния хит "Пропаст" (Cukur), се раздели с бившата си половинка Ейлюл Су Сапан преди година, през февруари 2017-а, като досега бе сам. Близки до актьора разкриват, че Коджаоулу вече е повече от щастлив заедно със Зейнеп. 

5) Енгин Йозтюрк с нова визия! Известният млад актьор, когото в България сме гледали в "Пепел от рози" и "Великолепният век", се готви за завръщането си на екран след едногодишна пауза в кариерата си. Наскоро един бе забелязан от журналисти в търговски център Zorlu в Истанбул, привличайки внимание с дългата си коса. Пред репортерите Йозтюрк сподели, че е в процес на преговори с продуценти и че скоро се завръща на екран в нов проект, след като за последно се снима в драмата "Висше общество" (Yuksek Sosyete) през 2016-а година. Напомняме, че Енгин е един от 18-те участници в петия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2018", започващ на 2 март. 

6) Бенсу Сорал обожава котки! Младата надежда на турското кино, станала световноизвестна след участието си в хитовата криминална драма "Отвътре" (Icerde), отглежда цели шест котки в дома си, като обожава да прекарва свободното си време с тях. Бенсу, която е сгодена с Хакан Баш, е кръстила домашните си любимци Кар (сняг), Думан (дим), Кюл (пепел), Бал (мед), Шакрак (шампанско) и Сют (мляко). Сорал е ревностен защитник на животните и участва в инициативите срещу насилието над тях и правата им. 

7) Гупсе Озай заминава сама за Тайланд! Една от най-известните комедийни актриси в Турция, която отбеляза огромен успех с новия си филм "Делиха 2" (Deliha 2), надхвърляйки 2 000 000 зрители, ще замине за екзотичната азиатска страна, за да продължи отслабването си. За ролята си на Делиха в едноименния филм Гупсе качи над 20 килограма, които все още не е свалила напълно и за целта ще замине именно за Тайланд. Това сподели самата тя пред журналисти на излизане от рибен ресторант, където вечеря наскоро с половинката си Баръш Ардуч ("Любов под наем") и брат му Онур. 

8) Бурак Йозчивит е сред най-търсените лица за реклами! Световноизвестният актьор, когото в момента гледаме у нас в хита "Черна любов" (Kara Sevda) всяка делнична вечер по Диема Фемили, е подписал договор с известната козметична компания Clear, чието рекламно лице вече е. Част от новата рекламна кампания на марката включва песен, която Бурак ще изпълни в дует с известната румънска певица Инна. За да рекламира Clear, Йозчивит е получил хонорар от 1 000 000 долара. 

9) Бегюм Кютюк е бременна! Изключително популярната актриса от "Огнено сърце", "С Русия в сърцето" и "Част от мен", очаква първата си рожба и е във втория месец. Любопитно е, че през 2010 г. Бегюм участва в телевизионна реклама като бременна жена. Образът ѝ тогава бе пресъздаден толкова реалистично, че всички си мислеха, че наистина е бременна. Ето, че осем години по-късно това се случи. Напомняме, че Бегюм е омъжена за известния карикатурист Ердил Яшароулу. 

10) Екин Мерт Даймаз претърпя тежка катастрофа! Младият актьор, нашумял след участията си в сериалите "Мирис на ягоди" (Cilek Kokusu) и "Радостта от живота" (Hayat Sevince Guzel), наскоро претърпя автомобилна катастрофа в истанбулския квартал Саръйер. Като по чудо той се е разминал без сериозни наранявания, като след направения тест на кръвта му, не е била установена употреба на алкохол или наркотични вещества. Екин Мерт предстои да бъде разпитан подробно за случилото се. 

11) Елчин Сангу в Лондон! Световноизвестната актриса, която в момента гледаме у нас всеки делничен следобед в романтичната комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask) по БТВ, наскоро бе в английската столица, за да присъства на Седмицата на модата, провела се там. Елчин впечатли присъстващите на събитието гости и журналисти с визията си. Сангу бе облечена в дълго бежово палто от екокожа на стойност 20 000 турски лири и панталон на черни и червени карета на марката Blueberry. 

12) Амине Гюлше отделя доста време на външния си вид. Красавицата, която в момента гледаме у нас всяка делнична вечер в хита "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem) по БТВ, наскоро прекара пет часа в салон за красота, от който след това излезе преобразена и още по-красива. Мис Турция 2014 си направи прическа, а също така и се погрижи за ноктите си при най-добрите професионалисти. Напомняме, че Амине Гюлше е един от 18-те участници в петия сезон на най-успешното ни онлайн-състезание "Любима турска звезда" за 2018 г., започващо на 2 март!

13) Бестемсу Йоздемир с апел към медиите! Една от най-обсъжданите актриси в южната ни съседка в момента, чийто личен живот вълнува всички, наскоро бе забелязана от журналисти след шопинг. Пред репортерите Бестемсу, която за последно се снима в приключващата тази сряда драма "Мерием" (Meryem), сподели, че няма връзка с актьора Юмит Кантарджълар, с когото я спрягаха за последно. Той обаче не е единственият, с когото Бестемсу бива свързвана... Доскоро медиите писаха, че Йоздемир е в интимни отношения и с Чаатай Улусой. В отговор на всички тези слухове тя обяви: "Не можете да пишете, че имам връзка с всеки мъж, с когото ме видите заедно. Пишат, че имам връзка с актьор, с когото съм се запознала в мениджър-фирмата. Пишат, че имам връзка с приятел от детството ми. Длъжни ли сте да пишете, че имам връзка с всеки човек, с когото ме видите? Ако ме видите с някого хваната за ръка, тогава можете да го правите!". 

14) Племенницата на Нургюл Йешилчай стана актриса! Именно Бусе Челик е новото попълнение в актьорския състав на хитовата драма "Птици без криле" (Kanatsiz Kuslar), излъчваща се всяка четвъртък вечер по ATV. По този повод Нургюл не пропусна да подкрепи племенницата си в новото ѝ начинание, споделяйки в социалните мрежи нейни снимки от участието ѝ в проекта. Дали Бусе е наследила таланта на леля си, предстои да разберем! 

15) Нур Фетахоулу се завърна на екран! Една от най-известните турски актриси, позната у нас от "Забраненият плод" и "Великолепният век", се включи в актьорския състав на хитовата историческа драма на TRT1 "Абдюлхамид" (Payitaht Abdulhamid), излъчваща се всяка петъчна вечер с голям успех. В нея Нур вдъхва образа на принцеса Ефсун. Съдейки по биографията на Фетахоулу, можем да заключим, че определено обича да играе в историческите сериали. Първо бе "Великолепният век" в периода 2011-2014 г., след това "Филинта" (Filinta) през 2015 г., а сега - "Абдюлхамид" (Payitaht Abdulhamid).

16) Започнаха снимките на най-новия сериал "Опасната ми съпруга" (Tehlikeli Karim)! Както информирахме по-рано, главните роли в новата обещаваща драма на ShowTV и MF Yapim са поверени на обичаните от зрителите актьори Гонджа Вуслатери, която в момента гледаме у нас в хита "Майка" (Anne), и Сечкин Йоздемир, снимал се за последно в романтичната комедия "Светулка" (Atesbocegi). В "Опасната ми съпруга" за се разказва за млада двойка, току-що сключила брак, чийто живот е много щастлив, но с времето бавно, но сигурно става кошмар и за двамата. 

Резултат с изображение за pamir pekin roportaj
17) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 26 февруари, ще бъде финализиран брой №198 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 27-ти, започва новият №199, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 28 февруари, е седмият рожден ден на СЕРИАЛИ в България и по този повод ще обявим пролетната си програма. В четвъртък, 1 март, предстои интервю с известния актьор Памир Пекин. В събота, 3 март, идва ред на двадесет и третото за сезона и петдесет и девето подред издание от "Какво коментират в Турция?", в което ще представим рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 24 февруари до 2 март 2018 г. в социалните мрежи. И в неделя, 4 март, предстои издание №159 от "Турските актьори 24/7"

2 коментара:

Анонимен каза...

Ти да видиш "селската тетка" Гупсе ще отслабва сама, как така, а голямата и любов Баръш Ардуч няма ли да е до нея! Той не парадира с връзката им ,а си гони бизнес проектите ,предстои да пусне нова линия на марката"New Balance" и въобще не му е до нея!

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Принципно всяко изказване, което човек прави за някого, класифицира него самия и показва какъв е той, а не този, към когото е насочено. Нито защитавам Гупсе, нито нищо. Но се занимавам с по-свойствени и смислени неща от това да се ровя в личния живот на другите, без да съм компетентен и без дори да ги познавам... А това, което се пише от такива хора по медии и социалните мрежи, е долнопробно.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.