"Турските актьори 24/7" (157): от 12 до 18 февруари 2018 г.

февруари 18, 2018

Здравейте, приятели! Неделя е, 18 февруари, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 12 до 18 февруари 2018 г., научавате сега от новото издание №157 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Гьокче Бахадър и Мерт Фърат са неразделни! Звездите, оглавяващи хитовата модерна история "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler), прекарват почти цялото си свободно време заедно. Според близки до любимците на зрителите, изживяващи невъзможна любов в сериала, двамата са си станали много близки и имат връзка. Други твърдят, че именно зародилите се чувства между Гьокче и Мерт са причина за едновременните им раздели с бившите им половинки - съответно Ефе Дуру и Ханде Доандемир. 

2) Най-новият интернет-сериал на дигиталната платформа PuhuTV смени заглавието си! Амбициозният проект с участието на Неслихан Атагюл и Илкер Калели в главните роли, който първоначално бе обявен с името "Самоубиец" (Intiharci), промени заглавието си непосредствено след старта на снимките си на "Дъно" (Dip). Освен това в интернет-пространството излезе първата обща снимка от снимачната площадка на двамата любимци на зрителите - Неслихан и Илкер, снимали се за последно съответно в хитовете "Черна любов" (Kara Sevda) и "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel). Вижте я по-горе!

3) Ханде Ерчел има връзка с Мурат Далкълъч! Младата надежда на турското кино, чийто последен сериал "Черна перла" (Siyah Inci) не оправда високите очаквания към себе си и приключи преди няколко дни, наскоро бе забелязана в компанията на известния поп-певец в рибен ресторант в истанбулския квартал Ортакьой. Чувствата между двамата бяха видими с просто око, като Мурат дори нахрани със собствените си ръце Ханде. На излизане от заведението, пресрещнати от снимащите ги репортери, двамата се паникьосаха и с бърза крачка се запътиха към автомобила си. Напомняме, че преди пет месеца Далкълъч се разведа с вече бившата си съпруга Мерве Болуур. 

4) Ще стават ли родители Берен Саат и Кенан Доулу? Този въпрос е сред най-задаваните вече няколко години в турското медийно пространство, тъй като постоянно се спекулира, че известната двойка очаква дете. Наскоро актрисата от "Забраненият плод", "Пепел от рози" и "Великолепният век: Кьосем" и съпруга ѝ гледаха заедно театралната постановка "Когато Истанбул говори" (İstanbul Deyince). На излизане от салона двамата позираха пред присъствалите журналисти, но не отговориха на въпросите им дали ще стават родители. 

5) Също като бившия си съпруг Мурат Далкълъч, и Мерве Болуур откри новата си любов! Ексцентричната и провокативна актриса, позната у нас от "Малки тайни", "Север-Юг" и "Великолепният век", отскоро има връзка с бизнесмена Емир Айдемир. Чернокосата красавица пази в тайна романса си, тъй като с въпросния мъж все още се опознават взаимно. Това разкриха приближени до Мерве. На 14 февруари, по повод Деня на влюбените, Болуур сподели в профилите си в социалните мрежи снимка на огромен букет с цветя, дошъл именно от Емир Айдемир. 

6) Имотите в Истанбул поскъпнаха заради сериалите, снимащи се в тях! Вилите в луксозния комплекс Kemer Country, намиращ се в северната част на европейската част от Истанбул - в квартал Зекериякьой, където се снима хитовата драма "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler), вече струват 33 000 000 турски лири. Именно заради известността, която комплексът придоби благодарение на модерната история, цените на имотите в него скочиха рязко. Любопитно е, че по толкова вървят и луксозните вили по крайбрежието на Босфора, а въпросният квартал е в покрайнините на Истанбул...

7) Ново попълнение в актьорския състав на хитовата криминална драма "Пропаст" (Cukur)! Младият актьор Алперен Дуймаз, който придоби огромна популярност след участието си с главна роля в хитовия младежки сериал "Бодрумска приказка" (Bodrum Masali), влиза в проекта на Ay Yapim и ShowTV с началото на новия 17 епизод, който ще се излъчи утре, 19 февруари, в южната ни съседка. Алперен ще вдъхне живот на комисар Ерхан, който ще обърне хода на събитията в сериала. 

8) Очакват ли дете Мурат Йълдъръм и Имане Елбани? Наскоро един от най-известните турски актьори, който в момента води най-гледаната телевизионна игра в южната ни съседка "Стани богат" (Kim Milyoner Olmak Ister?), бе забелязан заедно със съпругата си на излизане от болница в истанбулския квартал Нишанташъ. Двамата бяха много въодушевени и радостни. Това не е първото им посещение във въпросната болница... Отскоро Мурат и Имане доста често са забелязани около и в нея, като от погледите на репортерите не убегна и напълняването на красивата мароканка... Всичко това води до предположенията, че двамата ще стават родители. 

9) Разделят ли се Неслихан Атагюл и Кадир Доулу? Този слух плъзна из медийното пространство в южната ни съседка наскоро, след като двамата не си честитиха взаимно Празника на влюбените на 14 февруари, подобно на повечето останали светски двойки. Впечатление на по-наблюдателни фенове на Неслихан и Кадир в интернет направи факта, че за последно тя е качила своя снимка с него на 12 септември 2017 г., а той с нея - на 13 август 2017 г. Повод за такива слухове е и скандалът между двамата любимци на зрителите от "Двете лица на Истанбул" от изминалата седмица, който бе породен от прибирането късно вечерта на Кадир у дома. 

10) Премиерата на новия игрален филм "Хайде, бе, синко!" (Hadi be Oglum) предизвика фурор! Кино-лентата с участието на Къванч Татлъту, Алихан Тюркдемир и Бюшра Девели в главните роли тръгна по турските кина преди два дни - на 16 февруари. На гала-събитието, организираното по повод премиерата на филма, присъстваха редица знаменитости, сред които близкия приятел на Къванч - Чаатай Улусой, и двойката Кенан Имирзалъоулу и Синем Кобал. Пред присъствалите на събитието журналисти Татлъту сподели, че иска да остави следа на големия екран в киното, след като е успял да го направи на малкия в сериалите. А малкият голям актьор Алихан Тюркдемир разкри, че по време на снимките на филма е почувствал Къванч като свой собствен баща. 

11) Месут Йозил забрани на годеницата си Амине Гюлше да снима интимни сцени с целувки в бъдещите си проекти, но тя не се забави и също му наложи свое вето... Наскоро красавицата, която в момента гледаме у нас всяка делнична вечер в "Сега и завинаги" по БТВ и която ще вземе участие в петия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2018 г., започващ съвсем скоро, поиска от известния футболист на Арсенал да преустанови следването си на всички красиви моделки и жени от профила си в Instagram. Отмъщението на жените винаги е болезнено...

12) Демет Йоздемир разкри бъдещите си професионални планове! Наскоро чаровната млада актриса, която в момента гледаме у нас всеки уикенд в романтичната комедия "Стая 309" (№: 309) по Диема Фемили, сподели пред турските медии, че до есента ще се отдаде на почивка и че няма да участва в нови проекти, въпреки че предложенията към нея валят. Демет също така разкри, че ролята, която мечтае да изиграе, е на серийна убийца и че ако се наложи и си струва, би си обръснала главата заради работата си. 

13) Троен празник за Толгахан Сайъшман и Алмеда Абази! На 14 февруари една от най-известните светски двойки в южната ни съседка имаше три повода да празнува - Деня на влюбените, рождения ден на Алмеда и годишнината от сватбата им. Двамата бяха забелязани на излизане от известно заведение, като на въпросите на пресрещналите журналисти какво е подарил Толгахан на Алмеда, двамата отвърнаха с мълчание. Пред репортерите обаче Абази разкри, че през новия сезон ще води танцувално шоу в родината си Албания, като Толгахан ще може често да я придружава и да е до нея, тъй като сериалът му "Черна перла" (Siyah Inci) приключи. 

14) Ясни са всички 18 участници в петия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2018 г.! Последните осем състезатели, чиито имена обявихме през изминалите дни във фейсбук-страницата ни, са: Лейля Танлар от "Твоят мой живот", Нурсел Кьосе от "Твоят мой живот", Онур Бююктопчу от "Любов под наем", Серкан Чайоулу от "Сезонът на черешите", Толга Саръташ от "Дъщерите на Гюнеш" и "Обещание", Фуркан Палалъ от "Стая 309", Хазал Филиз Кючюккьосе от "Прости ми" и "Черна любов" и Ханде Ерчел от "Дъщерите на Гюнеш", "Любовта не разбира от думи" и "Черна перла". Очаквайте началото на "Любима турска звезда 2018" на 2 март! Кой е Вашият фаворит? 

Резултат с изображение за melissa senolsun
15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 19 февруари, ще бъде финализиран брой №197 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 20-ти, започва новият №198, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 22 февруари, предстои интервю с известната актриса от "Любов под наем" Мелиса Шенолсун. В събота, 24 февруари, идва ред на двадесет и второто за сезона и петдесет и осмо подред издание от "Какво коментират в Турция?", в което ще представим рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 17 до 23 февруари 2018 г. в социалните мрежи. И в неделя, 25 февруари, предстои издание №158 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.