"Турските актьори 24/7" (156): от 5 до 11 февруари 2018 г.

февруари 11, 2018
Здравейте, приятели! Неделя е, 11 февруари, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 5 до11 февруари 2018 г., научавате сега от новото издание №156 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Ханде и Бенсу Сорал искат да участват заедно в общ проект! Една от най-популярната двойка сестри в южната ни съседка наскоро бе забелязана в един от големите истанбулски търговски центрове. Пред пресрещналите ги журналисти Ханде и Бенсу споделиха, че имат желание да се снимат заедно и дадоха знак на продуцентските компании за това свое намерение. Напомняме, че за последно Ханде се снима във военната драма "Безименните" (Isimsizler), а Бенсу - в криминалния хит "Отвътре" (Icerde). Дали скоро ще ги видим заедно на екран?

2) Мерве Болуур се завръща на екран! Една от най-популярните турски актриси съвсем скоро започва да се снима в нов проект, като за новата си роля се върна към стария си имидж - с гарваново черна коса. Наскоро провокативната Мерве сподели в профилите си в социалните мрежи свои нови снимки, на които е отново със старата си прическа, превърнала се в нейна емблема. След краха в личен план и развода си с Мурат Далкълъч, Болуур очевидно е готова за нова страница в живота си. Очаквайте повече подробности около новия ѝ сериал!

3) Неслихан Атагюл потвърди слуховете за скандал между нея и съпруга ѝ Кадир Доулу! Наскоро красавицата от "Листопад", "Двете лица на Истанбул" и "Черна любов" бе забелязана от журналисти в истанбулския търговски център Akmerkez, като пред тях тя сподели, че в действителност преди няколко дни между нея и любимия ѝ е възникнал спор, но че медиите, незнайно по какъв начин разбрали за това, са преувеличили в отразяването му. Неслихан увери, че бракът ѝ с Кадир върви все така добре и че двамата са много щастливи заедно.

4) Тугай Мерджан и Тюркю Туран бяха хванати от папараци да закусват заедно! Актьорът от "Сега и завинаги" и актрисата от "Да върнеш времето назад", "Времето лети" и "Огледален свят" изживяват връзка отскоро, като наскоро журналисти ги заснеха как закусват заедно в заведение в истанбулския квартал Ортакьой. Двамата се паникьосаха, когато видяха снимащите ги репортери, и отговориха на въпросите им с мълчание. Напомняме, че преди връзката си с Тюркю Туран, Тугай Мерджан имаше отношения с Екин Тюркмен ("Малки жени").

5) Първи кадри от снимачната площадка на първия турски вампирски сериал "Неживелите" (Yasamayanlar)! Наскоро в интернет-пространството изтече снимка на актьорите, които ще изпълнят главните роли в интернет-проекта - Елчин Сангу ("Една любовна история", "С Русия в сърцето" и "Любов под наем"), Биркан Сокуллу ("Малки тайни", "Малки жени" и "С Русия в сърцето"), Селма Ергеч ("Гордата Аси" и "Великолепният век") и Нилпери Шахинкая ("Морска звезда", "Времето лети", "Сезонът на черешите" и "Сърцето на града"). Четиримата обсъждаха заедно с останалия екип на сериала началото на снимките му. Напомняме, че "Неживелите" ще се излъчва единствено на интернет-платформата BluTV и по последна информация ще се състои от 10 епизода.

6) Гьокче Бахадър е уморена! Изключително популярната турска актриса, известна у нас като Лейля от "Листопад", в момента се снима в изключително успешната модерна история "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler). Наскоро Гьокче бе забелязана от журналисти на шопинг в истанбулския квартал Етилер, но бе доста трудно разпозната, защото бе без грим. А натуралният вид на Гьокче шокира репортерите. Бахадър позира пред камерите им без притеснения за това как изглежда. Личи си, че покрай снимките на "Малки убийства" се изморява много...

7) Къванч Татлъту влиза в ресторантьорския бизнес! След изключително успешна кариера на актьор, модел и рекламно лице, един от най-известните турци е решил вече да се изявява като бизнесмен. Наскоро Къванч, чийто нов игрален филм "Хайде, синко" (Hadi Be Oglum) ще направи премиерата си в петък, 16 февруари, е водил преговори със собствениците на една от най-големите вериги за бързо хранене в южната ни съседка за купуване на 50% от акциите ѝ. Татлъту бил запален по ресторантьорството от съпругата си Башак Дизер, която има модна къща-кафене. По последна информация Къванч ще плати 2 000 000 турски лири за купуването на акциите, като сделката е пред успех.

8) Амине Гюлше ревнува половинката си от мега-звездата Риана! Красивата турска актриса, която в момента гледаме у нас всяка делнична вечер в "Сега и завинаги" по БТВ и която ще вземе участие в петия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2018 г., изревнува годеника си Месут Йозил, който се снима с поп-иконата Риана и сподели снимката в профилите си в социалните мрежи. Последователите на футболиста от Арсенал споделиха в коментари под selfie-то, че той си отива много повече с Риана, отколкото с Амине. За да не огорчат тези постове любимата ми, Месут ги изтри един по един и малко след това сподели своя снимка с Амине, към която добави описание: "Смисълът на живота ми".

9) Неслихан Атагюл храни чайки! Любимата турска звезда на България за 2017-а година наскоро сподели в профилите си в социалните мрежи снимка от балкона в дома си, на който е кацнала чайка. От любопитния фотос се вижда също така, че Неслихан храни птицата с парченца сирене и бисквити. Към снимката Атагюл добави следното описание: "Към семейството ни вече се присъедини и чайка".

10) В депресия ли е Мерием Узерли? Отскоро световноизвестната актриса от "Великолепният век" качва все повече свои снимки, на които яде. Според мнозина това се дължи на факта, че в момента Мерием е в сложен период от своя живот - между Берлин и Турция, както и че я споходиха неуспехи в личен и професионален план. Ядейки повече, Мерием компенсира останалите липси в живота си, категорични са специалисти. Въпреки всичко Узерли взе решение да остане в Турция, очаквайки предложения за участие в нови проекти.

11) Сарп Левендоулу се жени! Бившият съпруг на изключително популярната актриса Бирдже Акалай, която в момента се снима в хита "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Ask), ще сключи брак с нейната колежка Дерия Шенсой. Двамата имат връзка от вече две години, като наскоро Дерия е запознала Сарп с майка си. Сарп и Бирдже се срещнаха и влюбиха на снимачната площадка на романтичната комедия "Малък господин" (Kucuk Aga), след което сключиха брак, но в началото на 2016-а се разведоха. В момента Левендоулу се снима във военната драма "Войник" (Savasci).

12) Хазал Филиз Кючюккьосе се завръща на екран! Младата надежда на турското кино, която в момента гледаме у нас всяка делнична вечер в "Черна любов" (Kara Sevda) по Диема Фемили, се присъединява към актьорския състав на най-очаквания нов сериал този сезон - историческия "Фатих" (Mehmet Bir Cihan Fatihi). Красавицата, участвала за последно в провала от лятото на 2017-а "Сън" (Ruya), ще бъде екранната дъщеря на актьора-ветеран Четин Текиндор, който също взима участие в мащабния проект на KanalD. Напомняме, че главните роли във "Фатих" са поверени на Кенан Имирзалъоулу и Бюшра Девели.

13) Гонджа Вуслатери също се завръща на екран! Една от най-провокативните и екстравагантни турски актриси, която в момента гледаме у нас всяка делнична вечер в социалната драма "Майка" (Anne) по БТВ Лейди, ще изиграе главната роля в новия сериал "Опасната ми жена" (Tehlikeli Karim)! Ясен е и новият ѝ е екранен партньор - Сечкин Йоздемир, познат у нас от "Великолепният век", "Момичето с червения шал" и "Една любовна история". Проектът е на MF Yapim и ще се излъчва по ShowTV.

14) Започнаха снимките на новия интернет-сериал "Самоубиец" (Intiharci)! Както информирахме по-рано, главните роли в проекта на PuhuTV са поверени на Илкер Калели и Неслихан Атагюл. Вече са ясни и техните роли! Неслихан ще гледаме като хакер, а Илкер - като психолог. За новата си роля Калели наскоро дори е посетил психолог в истанбулския квартал Нишанташъ. Освен тях, в "Самоубиец" участие ще вземат още Бурак Ямантюрк, Олгун Токер, Ердал Бешикчиоулу и други.

15) Ясни са първите десет участници в новия сезон на най-успешното ни онлайн-състезание "Любима турска звезда 2018"! Това са Амине Гюлше от "Сега и завинаги", Берен Гьокйълдъз от "Майка", Берк Джанкат от "Градско момиче" и "Великолепният век: Кьосем", Бурджу Бириджик от "Песента на живота", Джан Яман от "Пълнолуние", Екин Коч от "Великолепният век: Кьосем", Енгин Йозтюрк от "Пепел от рози" и "Великолепният век", Зеррин Текиндор от "Забраненият плод", "Север-Юг" и "Черна любов", Йозге Гюрел от "Сезонът на черешите" и "Пълнолуние" и Каан Урганджъоулу от "Черна любов"! Имената на останалите осем участници научавате през следващите дни единствено във фейсбук-страницата ни! 

Свързано изображение
16) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 12 февруари, ще бъде финализиран брой №196 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 13-ти, започва новият №197, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 15 февруари, предстои интервю с известния актьор от "Черна любов" Али Бурак Джейлян. В събота, 17 февруари, идва ред на двадесет и първото за сезона и петдесет и седмо подред издание от "Какво коментират в Турция?", в което ще представим рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 10 до 16 февруари 2018 г. в социалните мрежи. И в неделя, 18 февруари, предстои издание №157 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.