"Турските актьори 24/7" (154): от 22 до 28 януари 2018 г.

януари 28, 2018
Здравейте, приятели! Неделя е, 28 януари, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 22 до 28 януари 2018 г., научавате сега от новото издание №154 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Мерием Узерли се сбогува с Турция! Световноизвестната актриса от "Великолепният век" продължава кариерата си в чужбина и напусна южната ни съседка. Красавицата е освободила вилата си в Камербургаз, в която живя под наем от 25 000 лири на месец, и е заминала за родината си Германия. Освен това, Мерием е разтрогнала договора си с турската рекламна агенция, с която работи досега. След няколко разочарования в личен, а и в професионален план, Узерли реши да се установи за постоянно в Германия, където тригодишната ѝ дъщеричка Лара скоро ще тръгне на детска градина. Тази новина натъжи милионите фенове на Мерием в Турция. 

2) Очаква ли дете Ханде Сорал? Отскоро този въпрос е сред най-обсъжданите в турското медийно пространство. Младата актриса, позната у нас от "Малки жени" и "Чучулигата", наскоро бе забелязана от журналисти в истанбулския квартал Нишанташъ. На въпросите им дали е бременна, Ханде отговори: "Все още ни е рано за бебе, но нищо не се знае. Ако ни се случи, сме подготвени". Напомняме, че миналото лято Сорал сключи брак с колегата си Исмаил Демирджи, снимащ се в момента в провала "Греховете на баща ми" (Babamin Gunahlari). 

3) Джан Яман се раздели с Бестемсу Йоздемир! Известният млад актьор, снимал се доскоро в романтичната комедия "Пълнолуние" (Dolunay), сложи край на отношенията си с актрисата от "Черни пари и любов" (Kara Para Ask) и "Мерием" (Meryem). Вече свободен, наскоро Джан посети нощен клуб в истанбулския квартал Бебек. Попрекалил с алкохола, Яман се отнесъл доста грубо към дама, с която искал да се запознае, но която го отхвърлила. Така нощта му завърши в ареста. Напомняме, че преди две години Джан посегна на известната актриса Селен Сойдер, която тогава го даде на съд. По повод скорошното провинение на актьора, актрисата от "Сезони на любовта" сподели пост в социалните мрежи, изразяващ възмущението ѝ. 

4) Серенай Саръкая замръзна от студ! Една от най-известните турски актриси наскоро сподели в профилите си в социалните мрежи своя снимка, на която изглежда повече от странно - увита в няколко одеяла от главата до петите, очевидно премръзнала. Причината за този вид на Серенай е снимачният процес на интернет-сериала с нейно участие "Фи Чи" (Fi Ci), който скоро приключва. Въпреки дискомфорта, Саръкая се пошегува със себе си, споделяйки следното описание към фотоса: "На сета... не, въобще не е студено". 

5) Кадир Доулу с пореден провал в кариерата си! Младият актьор, станал световноизвестен след участията си в хитовете "Малки тайни" и "Двете лица на Истанбул", за пореден път не случи на проект. Най-новият сериал на Кадир "Греховете на баща ми" (Babamin Gunahlari) приключва само четири седмици след началото си - тази сряда, на 31 януари. Причината са рекордно ниските рейтинги, които драмата отбеляза с първите си три серии. Това не е първият провал в кариерата на Доулу... През 2015-а актьорът се снима в приключилата едва след четири серии поредица "Преобърната любов" (Sevdam Alabora), партнирайки си с Елчин Сангу. Малко по-късно се включи в първия сезон на историческия "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), който също отбеляза тотален провал. През есента на 2016 г. Доулу се снима в драмата "Научи ме да обичам" (Bana Sevmeyi Anlat), която също не оправда очакванията към себе си, но все пак завърши с приличен брой епизоди - 22. 

6) Мерт Алтънъшък с нова роля! Известният актьор от делничната драма "Прости ми" (Beni Affet) се включва в актьорския състав на хита "Мерием" (Meryem)! За ролята си на Каан в сериала, излъчващ се всяка сряда вечер след 20.00 часа по KanalD, през изминалите месеци Мерт е свалил петнадесет килограма след усилен спорт и строга диета. 

7) Гаф на снимачната площадка на "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Ask)! По-наблюдателните фенове на сериала, излъчващ се всяка понеделник вечер след 20.00 часа по KanalD, забелязаха, че в рамките на един ден в последната излъчена серия героинята на Бирдже Акалай - Аслъ, е с няколко различни лака. Докато в една сцена Бирдже е с розов лак на ноктите, в следващата - е с безцветен. Както знаем, снимачният процес на турските сериали е изключително дълъг и изморителен и една двучасова серия се снима шест дни. При подобен график подобни грешки не са нищо ново...

8) Нургюл Йешилчай с нов сериал! Световноизвестната турска актриса, позната у нас от "Вярна на себе си", "Имението с лозите", "Ангелският остров", "Любов и наказание" и "Твоят мой живот", ще изиграе главната роля в нов сериал на историческа тематика, вдъхновен от филма от 1982 г. "Майка Гюлсюм" (Gulsum Ana). Известната двойка сценаристки Сема Ергенекон и Ейлем Джанполат в момента работят върху сценария. Продуцент на сериала ще бъде Тимур Савджъ. По последна информация екранен партньор на Нургюл ще е Махсун Кърмъзъгюл, познат у нас от "Щастливи заедно", който след 13-годишно отсъствие от малкия екран се завръща. 

9) Ще издаде ли музикален албум Фарах Зейнеп Абдуллах? Младата надежда на турското кино, известна у нас чрез ролите си във "Времето лети" и "С Русия в сърцето", отскоро привлича внимание повече с певческите си заложби, отколкото с актьорския си талант. Самата Фарах изпълнява заглавната песен към новия си сериал "Гюлизар" (Gulizar), излъчващ се всяка съботна вечер по KanalD, като героинята ѝ е певица. Това не е първата музикална проява на Абдуллах... Преди няколко години чаровницата се снима в мюзикъла с Керем Бюрсин и Мехмет Гюнсюр "Ако забравя, прошепни ми" (Unutursam Fisilda), също изявявайки се като певица. Въпреки таланта си, засега Фарах не смята да издава свой албум. 

10) Керем Бюрсин съчетава работата с почивката! Световноизвестният млад актьор, познат у нас от "Сърцето на града" (Bu Sehir Arkandan Gelecek), замина за английската столица Лондон за известно време. Любимецът на младите зрителки си позволи да отиде на почивка, въпреки продължаващите снимки на най-новия му филм на военна тематика "Саможертва" (Can Feda), в който си партнира с Бурак Йозчивит от "Черна любов". Напомняме, че Керем не е за първи път в Лондон, а миналата година отново беше, но по работа - като рекламно лице на Nike. След ваканцията си в Лондон, Бюрсин ще замине за Лос Анджелис, САЩ, заедно с любимата си Серенай Саръкая. 

11) Изгоря ресторантът на Еркан Петеккая! Малкото заведение, предлагало основно месни ястия, наскоро изгоря вследствие на пожар. Ресторантът, намиращ се в истанбулския квартал Бейкоз, е бил опожарен преди няколко дни, като сигналът за пожара е пристигнал в полицията и пожарната към 01.00 часа през нощта. Все още не е ясна причината за пожара и дали той е предизвикан случайно или умишлено. Уви, щетите са огромни и заведението е неизползваемо. Лошият късмет съпътства Еркан, който наскоро бе със счупен крак и проблеми с бъбреците, а и последният му сериал "Извън протокола" (Kayitdisi) претърпя провал. 

12) Баръш Ардуч поздрави половинката си Гупсе Озай! Наскоро световноизвестният актьор, когото в момента гледаме всеки делничен следобед в "Любов под наем" (Kiralik Ask) по БТВ, бе забелязан в компанията на близкия си приятел и колега Енгин Йозтюрк на излизане от заведение в Улус. Пред пресрещналите го журналисти Баръш сподели следното относно последния филм на половинката си Гупсе Озай - "Делиха 2" (Deliha 2): "Филмът е много хубав, намирам го за прекрасен. Гупсе е много успешна, поздравявам я!". 

13) Чаатай Улусой с нова връзка? Според най-новия слух в турското медийно пространство един от най-известните турски актьори изживява любовен романс с актрисата Бестемсу Йоздемир! Любимецът от "Огледален свят" и "Кварталът на богатите" и красавицата от "Черни пари и любов" и "Мерием" наскоро бяха забелязани от журналисти да се забавляват заедно в нощен клуб в истанбулския квартал Емирган до ранни зори. На излизане обаче двамата се разделили и си тръгнали поотделно, за да не привличат внимание. Слухът за връзка между Чаатай и Бестемсу става все по-достоверен, след като преди няколко дни бяха забелязани да влизат заедно в дома на Улусой в Етилер, бързайки и оглеждайки се.

14) Изневерява ли Йозджан Дениз на годеницата си? Наскоро едно от светските предавания в южната ни съседка излъчи ексклузивни кадри от охранителна камера на хотел, на които се вижда как известният актьор е заедно с бившата си половинка Бусе Нарджъ. Така веднага се родиха спекулациите, че Йозджан изневерява на бременната си половинка Фейза Актан, за която планира да се ожени. Малко по-късно Дениз, снимащ се в момента в драмата "Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin), отрече изтеклата информация и я определи като лъжа. 

Резултат с изображение за melisa asli pamuk roportaj
15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 29 януари, ще бъде финализиран брой №194 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 30-ти, започва новият №195, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 30 януари, очаквайте четвъртото за сезона и осемдесет и четвърто подред издание от "Турция представя...", в което ще представим двата нови сериала "Не сме невинни" (Masum Degiliz) на ATV и "Бързото общество" (Jet Sosyete) на StarTV. В четвъртък, 1 февруари, предстои интервю с известната актриса от "Черна обич" Мелиса Аслъ Памук. В събота, 3 февруари, идва ред на деветнадесетото за сезона и петдесет и шесто подред издание от "Какво коментират в Турция?", в което ще представим рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 27 януари до 2 февруари 2018 г. в социалните мрежи. И в неделя, 4 февруари, предстои издание №155 от "Турските актьори 24/7"

3 коментара:

Анонимен каза...

И какво отчита Мерием Узерли като професионален провал в Турция? Напротив, проектите й са супер успешни и не мога да си обясня защо тя винаги ги захвърля - ВВ беше един от най-успешните сериали - ок,наложило се е да го напусне, напуснала го е, но защо не остана в ЕДХО - също супер успешен сериал, в който тя имаше ключова роля?? Вероятно просто й липсва родината и това е уважителен аргумент, но да твърди, че е имала професионални неуспехи в Турция, просто не е вярно.

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Фактът, че напусна по собствено желание "ВВ", не е ли достатъчен, за да бъде за нея и кариерата ѝ проектът неуспешен? Забравяте за "Кралица на нощта" (Gecenin Kralicesi), в който си партнираше с Мурат Йълдъръм и към който имаше големи очаквания, но се провали.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Да, за "Кралица на нощта" е вярно, но едва ли има актьор, който да няма нито един провал зад гърба си. По-скоро се ядосвам за успешните сериали, за които всеки би мечтал да да получи роля в тях и които тя просто така загърби-за "ВВ" имаше лични причини, но EDHO бе нейният шанс да блесне отново в хитов сериал и се надявах, че това беше възможността и отново да я гледаме някога у нас. Тук вече нямаше оправдание за напускането й при положение, че сценарият предвиждаше ключови събития с нейно участие. И изобщо, като нейн фен и аз съм разочарован от това колко лесно се отказва - ако не във вече наложен хит можеше да пробва в друг нов сериал след неуспешния опит с "Кралица на нощта"-възможности много, стига да имаше желание. Жалко, за мен е една отнай-добрите актриси и исках някога отново да я гледам..

Предоставено от Blogger.